Jak mamy na imię i skąd ten nick :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, tak przyszło mi do głowy, że w zasadzie w wielu przypadkach nie wiemy, jak naprawdę mamy na imię. Każda z nas ma jakiś nick, ale nie każda ma w nim własne imię
Zastanawia mnie też, dlaczego wybrałyście taki nick a nie inny.
Dlatego chciałam się przedstawić i zapytać o Was.
Felice na imię ma Ania. Miło mi
Felice Gatto to po włosku po prostu "szczęśliwy kot". Tak się czułam. Kocham koty, do tego mam na ciele mnóstwo "sierści", potrafię też drzeć się i jęczeć jak kot stojący pod drzwiami, wkurzając sąsiadów i domowników, więc tak jakoś zostało.
A Wy?Strażaczka90, Nusia1989, szpilka, mycha28, maximka84, weronika86, inessa, kalitria, sara_nar lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej!
Mam na imię Karolina a Szpilka, bo to pierwsze słowo, które mi przyszło do głowy, chciałam coś konkretnego i pasuje do mojego niekiedy wrednawego charakteru, pozdrawiamStrażaczka90, Nusia1989, FeliceGatto, mycha28, weronika86, inessa, kalitria, Neyla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć
ogólnie mam na imię Gosia, mój nick Nusia jest pewnie dość skomplikowaną nazwą no ale że nie mogłam nic wymyśleć to postanowiłam podać przezwisko które odziedziczyłam z czasów dzieciństwa
pozdrawiamStrażaczka90, szpilka, FeliceGatto, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej mam na imię Nicola....Mój nik to strazaczka90.Taki nik ponieważ jestem strazaczka Mój Mąż też jest strazakiem:) a cyfra to rok urodzenia:)pozdrawiam:)
Nusia1989, szpilka, MisiaMisia, mycha28, inessa, basiulkaa_89, misia79, IK, gosiunia, Neyla lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Hej mam na imię Nicola....Mój nik to strazaczka90.Taki nik ponieważ jestem strazaczka Mój Mąż też jest strazakiem:) a cyfra to rok urodzenia:)pozdrawiam:)
LOL!!!! Szacunek za zawódmycha28, inessa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Jestem Justyna.
nezumi to po japońsku myszka. tak na mnie mówi mąż, albo mówił zanim był meżem teraz awansowałam na MYSZEFeliceGatto, Saramago, szpilka, weronika86, inessa, kalitria, sara_nar, Tova33 lubią tę wiadomość
-
ja jestem Ewa
a mycha bo maż od poczatku zwiazku mowi na mnie " Myska"
a że juz jesteśmy ze sobą prawie 7 lat no to juz jestem starą 28 - letnią MYCHĄ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 16:48
turkawka, szpilka, FeliceGatto, weronika86, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucyna ale to chyba było do odgadnięcia
a cyfra to rok urodzeniaszpilka, FeliceGatto, inessa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
jaszczurka wrote:Jaszczurka
Bo jak ktos mnie wQurwi
pluje jadem
hahhaa, Kocham Cięjaszczurka, inessa lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Żaneta. Nala to moja suczka, której zresztą zdjęcie mam na miniaturce. Odziedziczyła imię po Królowej Nali (czytajcie: żona Simby w Królu Lwie )no i sama jestem zodiakalnym lwem, więc wszystko ładnie pasuje.
FeliceGatto, mycha28, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja mam na imię Monika
Nick pochodzi od mojego zawodu - akuszerka=położna
a numer to rok urodzenia oczywiście:)Strażaczka90, FeliceGatto, inessa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość