Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienka, ja znalazłam takie info. U nas dają każdej z rh-. Co nie znaczy, że coś się stanie jak nie dostaniesz.
"Od 1 stycznia 2018 r. podanie immunoglobuliny anty-RhD pacjentce RhD-ujemnej w 28-30 tygodniu ciąży (o ile nie wykryto u niej przeciwciał anty-RhD) jest finansowane w ramach świadczeń gwarantowanych - informuje resort zdrowia." -
Adry dlatego ja na fitness nie chodziłam, jakiś pić na wodę jak dla mnie. To jest może dobre żeby utrzymać formę i kondycję ale nie żeby wyrabiać.
Ja się szybciej urwalam do domu, babka ogarnięta to zostawiłam z nią Mała. I sobie dogodzilam truskawkamipycha
U nas już słońce pełna para, od razu humor lepszy.Adry, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Szkoda mi go, ale musimy przez to przejść. Miałam cicha nadzieję że będzie lepiej czyli ze jakoś spokojniej to zniesie . No ale takie jest życie i każdy musi to przejść. Dobrze że się dziś wyspałam.
Adry co 6h ? Czy jak dawałaś ?
Mycha nie boisz się truskawek ? Przecież odciagasz małej. Ja bym się bała;pjakoś w ogóle nie myślę o tym co jem, wiadomo alko nie pije. Ale tak to niczego sobie nie odmawiam. Cholera to ile to teraz będzie siedzieć w organizmie? I co się może stać?
-
Adry fajnie to wygląda jak piszesz ze nie masz sił na nic a za chwilę rzucasz czasochłonne zadaniem
ale rozumiem, mus to mus.
Multi to u nas właśnie z brzuchem żadnych problemów nie ma. Kupy robi kilka na dzień i nic ja nie boli. Może przeżyje te truskawki
A właśnie miałam pytać, mam ciemniejsze wokół pępka, taki kolor jak linea negra. Ta linia i to wokół pępka w końcu znika? Mi zostało 4 kg do wagi ale w nogach już jestem chudsza niz przed ciążaale mąż niezadowolony
Adry lubi tę wiadomość
-
Adry, a skąd masz te metki? Zamawiasz gdzieś czy sama robisz? Ja mam takie plakietki do naprasowania na ubranie. Fajne to, ale problem w tym, ze w razie odsprzedania nasze nazwisko nadal jest na ubranku
Mam takie:
https://www.stikets.pl/etykiety-do-ubra%C5%84/naprasowanki/naprasowanki-imienne-ma%C5%82e.html?gclid=Cj0KCQjwt_nmBRD0ARIsAJYs6o3CgWWKXGfE_8dAn3GeqMZiXnWGrqSB-lpe2rmo9oMWdmwL-5SyFpQaAmH5EALw_wcB