Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie problemem była prolaktyna i androstedion ale obnizylam lekami. Ale tak myślę że tsh musze obnizyc bo przy staraniach powinno się mieć powyżej 1 a ja jak badalam miałam ponad 2. Teraz chce powtórzyć prl I tsh i tez tak myślę o innych hormonach np. O amh shgb insulinie. Czekam tez kiedy moj pójdzie na badanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Cykl 50 dni mnie tego nauczył
Ja kiedyś @nie miałam przez pół roku sobie wyobraź i dopiero mnie jedna lekarz uświadomiła że mogę mieć policystyczne jajniki bo wtedy były widoczne pęcherzyki takie na granicy i co jakiś czas pewnie mi się pojawiało. -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Ja ten cykl miałam po odstawienu anty. Ale wpadły mi w ręce jak się szykowałam do nowego lekarza, moje stare kalendarzyki z'13 i'15. Co tam sie dzialo...cykl60dni! Wydzlo mi zglowy , ale po nim właśnie trafiłam do mojego starego ginekologa. Uspil mi jajniki które były policystyczne, antykami i boję się że właśnie wracają. Ale tym razem jestem co miesiąc u lekarza po kilka razy na usg i wiem że nic takiego się nie będzie działo. Mam leki na hormony i czekam aż się obudzę
No musiść porobić badania w kierunku pcos,wtedy się idzie do szpitala na 3 dni ja musiałam zrobić fsh i LHS w 3 dc bodajże i to miało przesądzić czy mam pcos ale wyszły mi wtedy dobre te wyniki. Wiec nie wiem czy miałam to pcos czy nie .Potem zmieniłam giną i on mi powiedział ze to nie ma żadnego znaczenia jakkolwiek to znaczy? -
nick nieaktualny
-
Mam już dzisiejsze wyniki badań. Wszystko w granicach normy. Zobaczę co jeszcze lekarz mi powie. Ale TSH mnie zaczyna zaskakiwać.
W lutym 0,9
w kwietniu 2,1
dzisiaj 2,4 μIU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 13:02
Evell, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyAdry wrote:Evell kochana, poki nie ma takiej czerwonej krwi tylko brudzenie to nie ma powodów do paniki. Dużo odpoczywaj, rozmawiaj sobie z nami, sluchaj muzyki i się relaksuj. Za niedługo usłyszysz serduszko i będziesz nam pisać jak pięknie bije:)
Dziękuję bardzo podnosićie mnie na duchu,ale mówię sobie jeszcze tylko 5 dni i wizyta -
nick nieaktualny