Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas 27°C
Zdycham i tyle w temacie. Śpię przy wiatraku. Marna ulga, ale zawsze coś. Jutro znowu mają być tropiki. Chyba faktycznie jakaś apokalipsa Krycha. Coś jest na rzeczy. A potem ponoć ma walić gradem. W to średnio wierzę bo u nas nie padało od daaaaawna. Już zapomniałam jak deszcz wygląda.
Krycha... lubi tę wiadomość
-
ja myślę, że mrówki same padły z gorąca
Adry, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Dzień dobry wszystkim
Pospałam dziś dłużej jak na moją ostatnią bezsenność.
Adry z mrowkami ostatnio lepiej, czasem znajdę jakąś pojedynczą sztukę ale nic dziwnego jak tu wszyscy sąsiedzi mają z nimi problem
Znajomi wczoraj pojechali. Aż szkoda bo tak fajnie było a teraz już jakiś czas nikt nas nie odwiedzi na dłużej i będzie tylko odliczanieAdry lubi tę wiadomość
-
Adry powiem Ci szczerze że nie mam pojęcia
Nie mam żadnego przeczucia. Na tą chwilę ciągle nie mogę sobie wyobrazić że to w ogóle kiedyś nastąpi
Mała główką w dół już od 28 tyg.
Mama od razu nie przyjedzie ani teściowa, zapowiedzielismy że gdzieś dopiero po miesiącu będziemy kogokolwiek zapraszać. Jakoś sobie poradzimy a moja mama jest specyficzna i będzie się wymądrzać albo mi gadać o karmieniu że jej nie wyszło to i mi się nie uda i będę miała "słabe mleko" bo już to robi telefonicznie przy byle okazjiA po co mam się denerwować w takim okresie. Mąż wezmie 2 tyg zwolnienia.
Tyle much masz w Warszawie? Aż dziwneAle w sumie lato i upały to mam wrażenie że przyciągają całe robactwo do domu...
Adry lubi tę wiadomość
-
u mnie też pełno much, nie da się odgonić od nich
musiałabym balkonu nie otwierać
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:Mama od razu nie przyjedzie ani teściowa, zapowiedzielismy że gdzieś dopiero po miesiącu będziemy kogokolwiek zapraszać. Jakoś sobie poradzimy a moja mama jest specyficzna i będzie się wymądrzać albo mi gadać o karmieniu że jej nie wyszło to i mi się nie uda i będę miała "słabe mleko" bo już to robi telefonicznie przy byle okazji
A po co mam się denerwować w takim okresie. Mąż wezmie 2 tyg zwolnienia..
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyAdry wrote:Issa Kochanie, gdzie Ty się podziewasz jak Cię nie ma
Jak brzusio? Jak się czujesz? Jak maleństwo? Ogarniacie powoli wyprawke?
A wyprawka już właściwie jest. Jeszcze elektryczna niania, kosmetyki (czekam z tym na wizytę położnej bo chce ze mną to obgadać) i kilka drobnostek.
A czuję się nie najgorzej, trochę dokuczały mi kamienie nerkowe, ale obyło się bez hospitalizacji.
A maleństwo już nie takie maleństwo. W czwartek mierzyła już 33cm😮 Na sobotnim festynie miejskim kilka osób myślało że będą bliźniaki hihihi 🤭 Chyba mam duży brzuch😉Multiwitamina, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:Rybko, to dopiero dwa miesiące. Daj sobie jeszcze czas.
Jakieś balsamy stosujesz?Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry nie strasz. Bo małż mój kochany jest, ale niestety ja w 70% muszę myśleć za niego, bo on skleroza chodząca, a przy moim ogłupieniu to nie wiem co to będzie. Zapomnimy że dziecko mamy😵🤯😳 ale trzeba wierzyć że go nigdzie nie zostawię hahaha.
A rodzić chcę tutaj. Tu jest naprawdę dobra opieka medyczna, a poza tym mąż chciałby być przy porodzie. Ten wyjazd do Polski był ostatni do rozwiązania. Coraz ciężej znoszę tak długą jazdę samochodem.
Mycha mój pępek już teraz tak śmiesznie się na boki wyciągnął, a za trzy miesiące pewnie podzieli twój los, ale staram się nie przejmować, bo nie mam na to wpływu. Co do wód to nawet nie wiem czy jest ich dużo. Na pewno nie za mało, bo lekarz by coś wspomniał.Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość