Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:a kiedy planujecie chrzciny?
Adry lubi tę wiadomość
-
Zozo wrote:Do szpitala wtedy co do mnie dzwonili jak w ciazy bylam. Naczelna mowila ze czeka na mnie jak urodze :p oczywiscie miasto plot tu jest i ona juz o wszystkim wie jak mi sie potoczylo, takze ide porozmawiac o warunkach pracy itp
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo to super wieści, daj znać co ci powiedzieli, a ja zaciskam za ciebie kciuki✊🏻✊🏻.
Ta Islandia to super wypad dla twojej małej. Będzie miała super wspomnienia. Niech korzysta póki może i chce.
Frida dobra decyzja. Będziesz miała miesiąc żeby nauczyć się "obsługi" dziecia, a jak potem ktoś na siłę będzie Ci radził to i tak zrobisz swoje. Do mnie też teście przyjadą, ale prosiłam żeby nie wcześniej jak 2 tygodnie po porodzie. Ale teściowa to nam radzić pewnie będzie tylko na moje życzenie, bo ona z tych co woli poogarniać wszystko inne niż na siłę się wtrącać w wychowanie. A rodzice niestety nie przyjadą, bo nie bardzo mogą więc tutaj jest luz
Dziewczyny mam przepis na lemoniadę a'la Mojito jakby któraś chciała. Przed ciążą piłam hektolitrami. Do większej szklanki wkładacie 1/4 limonki do tego kilka listków mięty i kilkanaście kropel SodaStream o smaku limonkowym(nie mam maszynki-kupuję same syropy i mieszam z wodą gazowaną). Wszystko trzeba trochę ugnieść żeby puściło sok, dodajemy lód i zalewamy do pełna wodą gazowaną. Na upały perfekcyjny drink bezalkoholowy. Naprawdę polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 11:06
Zozo, malutka_mycha, czekamynadzidzie, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja chyba zdechnę. Leżę i nie mam siły. Dobrze, że mama poszła z małą na rowerek. Jak dłużej pochodzę to słabo mi i niedobrze. Że też kolejny raz celnełam z ciążą na tropikalne upały. Dalej siedzę u mamy bo mała chciała tu spać. Tu ma więcej rozrywek. Już zapomniałam jak się w domu mieszka. Mąż ma dziś dużo do pozałatwiania więc sama siedzę. Szkoda, że on wraca w środę do pracy bo nie wiem jak małą ogarnę. Ona mi nie da usiąść. Tylko zabawa i zabawa. Bajek żadnych już w ogóle nie chce oglądać. Masakra
W sobotę idziemy na weseleTzn mam nadzieję, że uda mi się tam dokulać
Będę siedzieć i jeść. Byle blisko klimy.
Zozo - super, że wyszło z tą pracąWyjdzie Ci to na dobre. A jak zajdziesz to będzie kasa z roboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 11:26
-
Krycha... wrote:Dzien dobry. Tak, lipiec sie dobrze zaczal. Jest chlodniej, a ja dopiero wstaje na jakies sniadanie. Bosko. Wiecie, za co najbardziej kocham moja prace? Za urlopy!!!😄
Moje dziecko poszło spać po 22, a wstało przed 6 rano. Dzieci są jednak głupie
Mogą spać ile chcą, a nie korzystają z tego
Krycha..., czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Ja się dziś za porządki wzięłam bo już strach do domu wchodzić.
Issa wypróbujeTwój w dzień a alkoholowy na noc
Mama zaproponowała że zabierze mała w przyszły weekend na noc do góry więc będzie chata wolna, ja tuż po @czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMycha żeby zrobić alkoholowy wystarczy dodać trochę rumu i też wychodzi bardzo dobry. Tylko musisz popróbować jaka ilość syropu ci pasuje.
Krysia doraźnie na ukąszenia to pomaga posmarowanie czymś co szczypie np perfumami, alkoholem, amolem, albo solą. Na jakiś czas pomaga żeby nie swędziało. A na noc polecam kupić RAID albo Bros taką wtyczkę do kontaktu. Część z tych owadów wybije na pewnoKrycha... lubi tę wiadomość
-
Krycha... wrote:Dzien dobry. Tak, lipiec sie dobrze zaczal. Jest chlodniej, a ja dopiero wstaje na jakies sniadanie. Bosko. Wiecie, za co najbardziej kocham moja prace? Za urlopy!!!😄
Krycha... lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyKrycha... wrote:Jade lawenda i metanolem przed i po. Dodalam oklad z octu na te wieksze. Wtyczka w sypialni chodzi dzien i noc. Wszystkie katy wysprzatane, lozko odkurzone po sam materac. Na caly dom zlokalizowalam tylko jedna muche, ktora i tak juz pies zabil. Czyzby pchly? No, ale ma obroze i tabletki dostaje. O co cho?
http://www.edziecko.pl/rodzice/56,79318,21902968,co-gryzie-nas-latem-komary-meszki-pluskwy-to-nie-koniec.htmlKrycha... lubi tę wiadomość
-
Kryśka a może to pluskwy? ich nie widać, są gdzieś czasem pod materacami, łóżkiem. I ponoć wychodzą w nocy i gryzą. Weź to przepatrz, co Ci szkodzi.
PS. wczoraj u mnie gorąc taki jak i dzisiaj. Już nawet ja nie daję sobie z tym rady...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 13:21
Krycha... lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:chłodniej??? u mnie 37 w cieniu... dobrze, że wieczorem ma być burza, nie ma czym oddychać!
To już jest nienormalne, że nic nie chce padać po tych upałach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Mycha sciagnij sobie na telefon aplikacje z pogoda „PogodaRadar” ja jak zawsze sie boje burzy i czy nas zalapie patrze tam jest bardzo dokladna. Bedziesz wtedy wiedziala czy burza was siegnie i o ktorej mniej wiecej godzinie
-
Zozo wrote:O kurcze to szkoda. A chociaz szybko was pokieruja do odpowiedniego, zeby dlugo nie czekac na kolejna wizyte ?
-
Adry wrote:W Warszawie była krótka ulewa
mam nadzieję, że się schłodziło.
Zozo, a to takie klockiniby nikt nic nie wie, a wszyscy wiedzą.
Mycha, a czemu się boisz sama z małą jechac?Adry lubi tę wiadomość