Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez chłodno, mieszkanie na szczęście przewietrzone.
Robiłam test. Biel vizira. Także czekam na @ zaraz przyjdzie. Nie mam totalnie żadnych objawów, nawet cycki nie bolą. Więc nie ma co sie łudzić.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Czekamy, a który to dzień po owu? I jak czuły był ten test? Co do objawów to akurat one pojawiają się zazwyczaj później. Mnie cycki w ciąży późno zaczynały boleć, a czasem bolały w cyklach z @. Najczęściej na początku samopoczucie niczym się nie różni od tego na @.
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
11dpo. Nie wiem, nie chcę sobie robić nadzieję. Czekam już na spokojnie do piątku, w piątek jest termin miesiączki. Czuję bóle podbrzusza jak na @ więc coż innego mogłoby się zbliżaćPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:11dpo. Nie wiem, nie chcę sobie robić nadzieję. Czekam już na spokojnie do piątku, w piątek jest termin miesiączki. Czuję bóle podbrzusza jak na @ więc coż innego mogłoby się zbliżać
Mi w tej ciąży w 12dpo wyszła ledwo widoczna druga kreska. Test ten najczulszy, czułość 10 chyba. Choć w sumie nie mogę być pewna kiedy dokładnie była ta owu. Opierałam się na wykresie temperatur.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 09:41
-
Adry wrote:11 dpo to za wcześnie na sikańca... czemu nie poszłaś na betę?
ja czułam bóle podbrzusza jak na miesiączkę przez pierwsze dwa miesiące ciązy...nic, koniec już z sikańcami i betami, czekam do piątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 09:46
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zozo wrote:Mycha i jak tam noc dala ci malutka pospac ? Burza byla ?
I co dziewczyny dzisiaj chlodniej ? U mnie kurna 17 stopni wiaterek troche za zimno hehe
U nas podobno trąba powietrzna była ale hit: nie widziałam tego bo uspokajalam drace się dzieckodzwoni mąż i pyta czy byłam w domu jak ten armagedon był. Mówię mu ze armagedon to ja w domu mam i nie wiem o czym mówi
Adry, Lavende86 lubią tę wiadomość
-
Krycha... wrote:Myslalam, ze ty w Poznaniu. A wiesz, gdzie w okolicy Olsztyna wynajmuja domki? Nie w centrum, na obrzezu, im bardziej w gluszy, tym lepiej. Pola, lasy, jeziora, agroturystyka, te klimaty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 10:29
Krycha... lubi tę wiadomość
-
Czekamynadzidzie mnie też brzuch bolał jak na okres albo nawet mocniej. Innych objawów raczej nie miałam. A test dopiero chyba ze 2 dni po terminie pokazał mi baaardzo bladą kreskę bo wcześniej była biel. Nie chce Cie nakrecac w zaden sposób czy rozbudzac nadziei ale po prostu nic to na razie nie znaczy i nie ma co sie doszukiwac objawow albo ich braku. Zwykle dopiero jak sie upewnisz ze ta ciąża jest to zauwazasz ze cos było inaczej ale też nie zawsze
-
Adry wrote:a dlaczego powinna być aniołkiem?
mnie by bardzo niepokoiło, że tylko lezy w ciszy
jak dla mnie dziecko jest aniołkiem 5% czasu, pozostało 95% to ostra orkahahaha