Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Mialam lyzeczkowanie teztydzien po porodzie. Tez spalam i trwalo to chwilę.
Po samym zabiegu można krwawic mocniej
podobno tak może byc mocne krwawienie i skurcze brzuch a przy tabletkach poronnych to tez są skurcze takie jak do porodu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell nie ma sie czego obawiać. Ja miałam łyżeczkowanie w lutym - ciąża obumarła. Też kilka osób wcześniej nastraszyło mnie że te skurcze bolą tak jak porodowe, ale to okazało sie nieprawdą. Po tabletkach poronnych po 15 min dostałam skurczy a ból można porównać do ból który towarzyszy @ i to trwalo tak około 2 h. A Poźniej przeszło i długo długo nic... o 19 jeszcze lekarz mnie zbadał i stwierdził że skoro jeszcze nigdy nie rodziłam to jutro kolejna dawka leku bo nie będą ryzykowac i sami otwierać szyjki tylko poczekamy aż poronienie samo sie rozpocznie. A tu w nocy o 24 obudziło mnie krwawienie poźniej o 3 niemalże krwotok ale bez jakis wiekszych boleści i rano po 8 miałam juz zabieg. Samego zabiegu tez nie ma co się obawiać bo bedziesz spała i nic nie poczujesz nawet. Mnie wybudzili jeszcze na sali operacyjnej ale ja tego nie pamietam. Moj zabieg podobno trwal tylko 7 min.
-
Dzień dobry wszystkim. Taki wyjazd jest dobry na reset. Doładować akumulatory
Dziś niezły upal jest nie ma czym oddychać dobrze ze w pracy jest klima. Jednak przyszłam do pracy. Zmieniłam się. Ostatnio jestem strasznie senna nie wiem czy to przez pogodę czy przez co. -
Hej Dziewczyny. Długo mnie tu nie było. Ostatnio u mnie bardzo intensywnie i zapomniałam o forum. Ale brakowało mi tego więc wracam
U mnie bez zmian. Dużo czasu spędzam na rowerze z córką i ogólnie na dworze bo ona w miejscu długo nie usiedzi Dużo też widuję się z siostrą i jej maluchem
Evell bardzo mi przykro, że tak wyszło. Współczuję i życzę Ci dużo siły w tym trudnym czasie.
Multi - super miałaś wyjazd. Lubię te tereny i mam zamiar odwiedzić, ale dopiero po sezonie.
Adry - jeśli chodzi o pranie to nie pamiętam, ale w wieku twojej córki już prałam w normalnym proszku. Nie widziałam ogólnie różnicy, ale moja córka ogólnie nie ma wrażliwej skóry. Nigdy nie mieliśmy problemów z uczuleniami czy odparzeniami.
Ja za to nie wiem co się dzieje bo mam 23dc i zero oznak owulacji. Temperatura waha się cały czas mniej więcej na tym samym poziomie, a śluzu nie zaobserwowałam. Dziwne to. Czy ta histeroskopia mogła aż tak namieszać? Czuję się cały czas jak w 1. fazie cyklu. Nawet piersi nic a nic nie czuję... Pierwszy raz tak mam. Teraz nie wiem kiedy się spodziewać okresu, a 8 czerwca jedziemy na kilka dni na taki mały wypad do AustriiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 19:15
-
nick nieaktualnyOna nie ma dzieci..
Mnie zmierzyla wzrokiem z taka pogarda...brrr nie lubie jej i malo kto ja lubi.
Ja generalnie wyglądam na 10lat mniej niz mam wiec moze sobie pomyślała ze urodzilam w wieku 13lat haha.
Mam wywalone na takie osoby...
Za godzine wychodze do pracy...dopiero teraz spac bym poszła.. -
Koniczynka widzę ze jesteśmy podobne bo też na swój wiek nie wyglądam tez z 10 lat mniej hehehe
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, wracam do was po dłuższej nieobecności.
Multi konserwa to zło, a IK..A to już zło wcielone. Nie dość że kasę wysysa, to jeszcze kości łamie. Ehhh... Mój jak to chłopiec dojrzał deskorolkę w owym sklepie, no i oczywiście musiał wypróbować. A że łamaga, to skończyliśmy na izbie przyjęć z szyną na ręku i zaleceniem kontroli bo pęknięcie średnio wygląda.
Koniczynka trzymaj się tam. Dużo odpoczywaj i pij dużo płynów. Teraz to bardzo ważne. Wycieczką się nie przejmuj, może uda się polecieć w późniejszym terminie.
Evell tak mi przykro kochana. Wiem co czujesz... Aż się łzy cisną do oczu...
Lavende jedziemy na tym samym wózku. U mnie owu też się nie ma zamiaru pokazać i nawet już nie czekam. Cykl mogę już skreślić. Nic z niego nie będzie. Modlę się żeby tylko @ przyszła w miarę wczesnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 04:20
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami