X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio jakas nie do życia jestem. Chodzę do pracy tylko na 3h, nie wstaje o jakiś barbarzynskich porach a i tak około 17 muszę sobie uciąć drzemke. Jedyne co przychodzi mi do głowy to zwiększona dawka glucophage. Może organizm tak zareagował i potrzebuje czasu :/

Chyba mi torbielka nie pękła bo jak mocno napne brzuch to czuję ten jajnik. Ale przynajmniej przy staraniach już nic mnie nie boli :)

Adry ja pomimo tego że jestem pedagogiem i powinnam wierzyć we wspaniała moc wychowania to też uważam że genów nie przeskoczymy. Bardzo dużo determinuja i przy silniejszych osobowościach nawet wychowanie + zmiana środowiska mogą nie pomoc wyprowadzić dziecko na prawidlowa drogę. Chociaz wiadomo że na każdego z nas składa się więcej czynników, nie tylko geny :)

Ja np mam bardzo mało wiary w siebie. I wychodzi na to że taka moja uroda bo ani w dzieciństwie ani teraz nikt mi tej wiary nie podkopal. Wręcz przeciwnie, bardzo często byłam chwalona. Ale i tak to nie pozwoliło mi na wykształcenie prawidłowej samooceny. Próbuję to ukryć i paradoksalnie wychodzę na zbyt pewna siebie :)

Adry lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy ty też czasami zaobserwujecie krew w śluzie po stosunku czy to jest normalne ? U mnie często jest nie wiem czy mam się tym martwić?

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry miłe Panie.
    Ja dziś mam dużo roboty w domu. Cisnienie od wczoraj mam wysokie już z nerwow i musze zajac moja glowe.
    Jutro przeprowadza sie do Nas( do bloku obok) siostra mojego z chlopakuem...młodzi bardzo ludzie..i trzeba im pomoc...chociaz zleci mi dzien...ze srodkowej Polsku tu jada w oczekiwaniu lepszego zycia w wiekszym miescie..miloscia do siebie na napawamy..ale to rodzina..
    Musze jutro zrobic obiad dla 7osob. Udka upiekę by bylo latwo i szybko...i musze sie wziac za szukanie starych gratow to im dam na poczatek. Ciekawe ile tu zagoszcza bo maja podejście baaardzo na luzie...ale nie moj cyrk.

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Możemy sobie przybić piątkę :D jak patrzę na rodzeństwo męża czy moje to też mam wrażenie, że kosmici.
    Siostra męża z kolei właśnie opuściła Warszawe i wyjechała na wieś bo tam wierzy, że znajdzie szczęście jako nauczycielka. Tutaj pracowała jako handlowiec z sukcesami. Wszyscy byliśmy zszokowani. Ale mimo wszystko jej kibicujemy :)
    I tak dobrze, że u Was coś wynajmują obok i że w miarę sami próbują. Kilka lat temu chciała się do mnie wprowadzić kuzynka, oczywiście za darmo, bo skoro jesteśmy rodziną to powinnam jej zapewnić dach nad głową, jedzenie i jeszcze prace znaleźć :) weź zrób dla 8 osób to i ja wpadnę :P

Przepraszam że tak chaotycznie ale słońce wali mi w telefon i średnio widzę co pisze

Ciekawi mnie jak się to zakończyło w końcu i jak mieszkała u Ciebie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry no oni zaczęli od strony..ja zawsze jestem zdania ze najpierw praca a potem chata...tymbardziej ze ceny kosmos teraz...
    Byl plan by jego siostra u Nas zamieszkala przez miesiąc...na szczescie moj zrezygnował z tego pomyslu...

Matko padam...ogarnelam chate tak wiecie z kurzami i podlogami wszystko...przed szpitalem jeszcze musze cos pogotowac i pomrozic.
    Adry 7 czy 10 co za różnica hehe. Chleba sie dokroi jak to mówią..
    Mam jeszcze torcika z wczoraj to wpadajcie wszystkie hehe

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja wpadam na tego torba, mam nadzieje ze mi duża nie urośnie od tego kawałka ;)

A tak serio to dobrze mówicie z rodziną się tylko dobrze wychodzi na zdjęciu,ech tacy są ludzie,ja nie rozumiem jak można kogoś wykorzystywać ta Twoja kuzynka Adry to dziwna jakaś leciała na kasę czy jak ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być na torta* i że mi nie urośnie sorry pisze z telefona :/

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry obiad na 14. Preferowany strój typowo domowy hehe

Evell, Adry lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...

xlxvrs.jpg

Adry, Evell, Beatrix_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio sie robię egoistka chyba hehe.
    a sluchajcie! Pamiętacie co pisalam o tym gosciu co do Nas wpadl tydzien temu? Co ich wyzucili najpierw z jednego mieszkania i teraz z drugiego? Wprowadzili sie do bloku na przeciwko!!!

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    eeeeee koniczynka, masz talent.

Zaraz upiorę kapciuszki, jak ma być domowo :D

Ja w domu zawsze w dresie hehe. Chyba sie stara juz robie bo ledwo zyje po tych porzadkach...
    Dobrze ze obiad z wczoraj.
    Na jutro musze jeszcze przygotowac te udka by tylko wsadzić do pieca

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    Ja ostatnio sie robię egoistka chyba hehe.
    a sluchajcie! Pamiętacie co pisalam o tym gosciu co do Nas wpadl tydzien temu? Co ich wyzucili najpierw z jednego mieszkania i teraz z drugiego? Wprowadzili sie do bloku na przeciwko!!!

To nie dobrze może nie będą was nachodzić,bo coś mówiłaś o tym kolesiu,że chce pić z twoim mężem ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    To nie dobrze może nie będą was nachodzić,bo coś mówiłaś o tym kolesiu,że chce pić z twoim mężem ?
    taaa to ten co go z domu wygoniłam...moj go zablokowal w tel...pomi co sie nie odzywa...tak czy siak dlugo tu nie zagoszcza..oby!
    Bez kitu niedługo sama zrobie program z cyklu z kamera u sasiada hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    No dziewczyny przeżyłam. I lecę do sklepu domu obiad i prysznic i w końcu do domku <3
    Dziwna rzecz dziś, teraz tak od godziny lewy jajniki tak jakby napierdzela...owu z prawego ....to nie możliwe żeby mi się czysta zrobiła? Bo kurczę może być nieciekawie jak tak bo mi cykl przeciąganie. A dziwię się czemu lewą stroną. Już m ie kilka razy tak bolało w tym miejscu a na usg czysto..

Multi nie zamartwiaj sie na zapas. boli bo pewbie pękło i cialko zolte masz...
    ja tez tak czesto mam ze jajniki mnie bola po owu..i to bez znaczenia gdzie owu byla

Multiwitamina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa to ten co go z domu wygoniłam...moj go zablokowal w tel...pomi co sie nie odzywa...tak czy siak dlugo tu nie zagoszcza..oby!
    Bez kitu niedługo sama zrobie program z cyklu z kamera u sasiada hahaha

A ca kobieta jego nic na to nie mówi ? Chyba go bardzo kocha pomimo jego wad ?

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...

xlxvrs.jpg
    Ale pięknie:))) ja z moim tez 10 lat ale nie miałam takiego torta:(

KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    nie wiesz, że łobuz kocha najbardziej :P a wiele kobiet uwielbia łobuzów, pomimo ich "zad i walet" ^^

No tak w sumie racja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    A ca kobieta jego nic na to nie mówi ? Chyba go bardzo kocha pomimo jego wad ?
    Oni nie sa malzenstwem..nie znam ich praktycznie wiec nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój do świętych tez nie należy...ale takiego dziada jak tamten bym z domu wygonila..tylko chleje, robote stracil...masakra jeszcze burdy robi

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ