X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio jakas nie do życia jestem. Chodzę do pracy tylko na 3h, nie wstaje o jakiś barbarzynskich porach a i tak około 17 muszę sobie uciąć drzemke. Jedyne co przychodzi mi do głowy to zwiększona dawka glucophage. Może organizm tak zareagował i potrzebuje czasu :/

Chyba mi torbielka nie pękła bo jak mocno napne brzuch to czuję ten jajnik. Ale przynajmniej przy staraniach już nic mnie nie boli :)

Adry ja pomimo tego że jestem pedagogiem i powinnam wierzyć we wspaniała moc wychowania to też uważam że genów nie przeskoczymy. Bardzo dużo determinuja i przy silniejszych osobowościach nawet wychowanie + zmiana środowiska mogą nie pomoc wyprowadzić dziecko na prawidlowa drogę. Chociaz wiadomo że na każdego z nas składa się więcej czynników, nie tylko geny :)

Ja np mam bardzo mało wiary w siebie. I wychodzi na to że taka moja uroda bo ani w dzieciństwie ani teraz nikt mi tej wiary nie podkopal. Wręcz przeciwnie, bardzo często byłam chwalona. Ale i tak to nie pozwoliło mi na wykształcenie prawidłowej samooceny. Próbuję to ukryć i paradoksalnie wychodzę na zbyt pewna siebie :)

Adry lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy ty też czasami zaobserwujecie krew w śluzie po stosunku czy to jest normalne ? U mnie często jest nie wiem czy mam się tym martwić?

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry miłe Panie.
    Ja dziś mam dużo roboty w domu. Cisnienie od wczoraj mam wysokie już z nerwow i musze zajac moja glowe.
    Jutro przeprowadza sie do Nas( do bloku obok) siostra mojego z chlopakuem...młodzi bardzo ludzie..i trzeba im pomoc...chociaz zleci mi dzien...ze srodkowej Polsku tu jada w oczekiwaniu lepszego zycia w wiekszym miescie..miloscia do siebie na napawamy..ale to rodzina..
    Musze jutro zrobic obiad dla 7osob. Udka upiekę by bylo latwo i szybko...i musze sie wziac za szukanie starych gratow to im dam na poczatek. Ciekawe ile tu zagoszcza bo maja podejście baaardzo na luzie...ale nie moj cyrk.

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Możemy sobie przybić piątkę :D jak patrzę na rodzeństwo męża czy moje to też mam wrażenie, że kosmici.
    Siostra męża z kolei właśnie opuściła Warszawe i wyjechała na wieś bo tam wierzy, że znajdzie szczęście jako nauczycielka. Tutaj pracowała jako handlowiec z sukcesami. Wszyscy byliśmy zszokowani. Ale mimo wszystko jej kibicujemy :)
    I tak dobrze, że u Was coś wynajmują obok i że w miarę sami próbują. Kilka lat temu chciała się do mnie wprowadzić kuzynka, oczywiście za darmo, bo skoro jesteśmy rodziną to powinnam jej zapewnić dach nad głową, jedzenie i jeszcze prace znaleźć :) weź zrób dla 8 osób to i ja wpadnę :P

Przepraszam że tak chaotycznie ale słońce wali mi w telefon i średnio widzę co pisze

Ciekawi mnie jak się to zakończyło w końcu i jak mieszkała u Ciebie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry no oni zaczęli od strony..ja zawsze jestem zdania ze najpierw praca a potem chata...tymbardziej ze ceny kosmos teraz...
    Byl plan by jego siostra u Nas zamieszkala przez miesiąc...na szczescie moj zrezygnował z tego pomyslu...

Matko padam...ogarnelam chate tak wiecie z kurzami i podlogami wszystko...przed szpitalem jeszcze musze cos pogotowac i pomrozic.
    Adry 7 czy 10 co za różnica hehe. Chleba sie dokroi jak to mówią..
    Mam jeszcze torcika z wczoraj to wpadajcie wszystkie hehe

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja wpadam na tego torba, mam nadzieje ze mi duża nie urośnie od tego kawałka ;)

A tak serio to dobrze mówicie z rodziną się tylko dobrze wychodzi na zdjęciu,ech tacy są ludzie,ja nie rozumiem jak można kogoś wykorzystywać ta Twoja kuzynka Adry to dziwna jakaś leciała na kasę czy jak ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być na torta* i że mi nie urośnie sorry pisze z telefona :/

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lipca 2018, 18:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry obiad na 14. Preferowany strój typowo domowy hehe

Evell, Adry lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...

xlxvrs.jpg

Adry, Evell, Beatrix_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio sie robię egoistka chyba hehe.
    a sluchajcie! Pamiętacie co pisalam o tym gosciu co do Nas wpadl tydzien temu? Co ich wyzucili najpierw z jednego mieszkania i teraz z drugiego? Wprowadzili sie do bloku na przeciwko!!!

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    eeeeee koniczynka, masz talent.

Zaraz upiorę kapciuszki, jak ma być domowo :D

Ja w domu zawsze w dresie hehe. Chyba sie stara juz robie bo ledwo zyje po tych porzadkach...
    Dobrze ze obiad z wczoraj.
    Na jutro musze jeszcze przygotowac te udka by tylko wsadzić do pieca

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    Ja ostatnio sie robię egoistka chyba hehe.
    a sluchajcie! Pamiętacie co pisalam o tym gosciu co do Nas wpadl tydzien temu? Co ich wyzucili najpierw z jednego mieszkania i teraz z drugiego? Wprowadzili sie do bloku na przeciwko!!!

To nie dobrze może nie będą was nachodzić,bo coś mówiłaś o tym kolesiu,że chce pić z twoim mężem ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    To nie dobrze może nie będą was nachodzić,bo coś mówiłaś o tym kolesiu,że chce pić z twoim mężem ?
    taaa to ten co go z domu wygoniłam...moj go zablokowal w tel...pomi co sie nie odzywa...tak czy siak dlugo tu nie zagoszcza..oby!
    Bez kitu niedługo sama zrobie program z cyklu z kamera u sasiada hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    No dziewczyny przeżyłam. I lecę do sklepu domu obiad i prysznic i w końcu do domku <3
    Dziwna rzecz dziś, teraz tak od godziny lewy jajniki tak jakby napierdzela...owu z prawego ....to nie możliwe żeby mi się czysta zrobiła? Bo kurczę może być nieciekawie jak tak bo mi cykl przeciąganie. A dziwię się czemu lewą stroną. Już m ie kilka razy tak bolało w tym miejscu a na usg czysto..

Multi nie zamartwiaj sie na zapas. boli bo pewbie pękło i cialko zolte masz...
    ja tez tak czesto mam ze jajniki mnie bola po owu..i to bez znaczenia gdzie owu byla

Multiwitamina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa to ten co go z domu wygoniłam...moj go zablokowal w tel...pomi co sie nie odzywa...tak czy siak dlugo tu nie zagoszcza..oby!
    Bez kitu niedługo sama zrobie program z cyklu z kamera u sasiada hahaha

A ca kobieta jego nic na to nie mówi ? Chyba go bardzo kocha pomimo jego wad ?

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...

xlxvrs.jpg
    Ale pięknie:))) ja z moim tez 10 lat ale nie miałam takiego torta:(

KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    nie wiesz, że łobuz kocha najbardziej :P a wiele kobiet uwielbia łobuzów, pomimo ich "zad i walet" ^^

No tak w sumie racja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    A ca kobieta jego nic na to nie mówi ? Chyba go bardzo kocha pomimo jego wad ?
    Oni nie sa malzenstwem..nie znam ich praktycznie wiec nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój do świętych tez nie należy...ale takiego dziada jak tamten bym z domu wygonila..tylko chleje, robote stracil...masakra jeszcze burdy robi

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ