Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
piękny film...
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Multiwitamina - to trzymam kciuki w takim razie
Ja w tym cyklu od 5 do 9 dnia Clostilbegyt, potem byłam w 11 dniu u lekarza podejrzeć, czy coś rośnie i był jeden pęcherzyk dominujący ok.13mm, lekarz kazał poczekać jeszcze 4 dni i zrobić zastrzyk z Ovitrelle. To było w poniedziałek i od wczoraj wieczora czuję takie pobolewania brzucha, mam nadzieję, że owulacja jest. Sprawdzam to mierząc temperaturę póki coCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Adry - Robimy co możemy A od lipca nie pracuję, szukam pracy. Akurat tak się to zbiegło ze staraniami, ale trudno, stwierdziliśmy, że nigdy nie będzie idealny moment, poza tym nie wiadomo, kiedy nam się uda zaskoczyć. Tak więc ostatnio zajmuję się dbaniem o siebie, mam czas gotować sobie regularnie posiłki i zajmować się domem i 2 kotkami A Ty?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Adry - wracasz do pracy a córcia do żłobka tak? Starasz się o drugie?
Multiwitamina - Ja ostatnio czytałam, że skoki prolaktyny mogą też wynikać z różnych nietolerancji pokarmowych, to powoduje lekki stan zapalny, czyli jakby stres dla organizmu i przez to wzrasta prolaktyna... Męża nie badaliśmy jeszcze, bo od razu było wiadomo, że ja mam problemy - jakieś 8-9 lat temu zdiagnozowano u mnie pcos, więc nad nim na razie się nie zastanawialiśmy skoro wiedziałam, że ja i tak nie mam owulacji... Ale pewnie jak na lekach nie będzie nam wychodziło, to i jego sprawdzimy.
Jestem cały czas w trakcie szukania pracy. Oczywiście ważne by było dla mnie, żeby dostać umowę... Choć trochę to będzie stres, jeśli zaraz "zaciążę" w nowej pracy... No ale co zrobić, nie będę układała sobie planów rodzinnych pod pracę. Ale nie chodzi tylko o tą umowę i świadczenia, wiadomo chodzi o finanse no i chciałabym coś sensownego, żeby móc się zatrzymać na dłużej.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Zawsze to pociecha, że nie jestem sama z takim problemem no i że Tobie się udało
Postanowiliśmy, że jeśli w tym cyklu nam się nie uda, to w przyszłym miesiącu może zrobimy te badania. Póki co profilaktycznie i tak oboje się wspomagamy suplementami, mąż bierze kwas foliowy, wit.D i taki suplement MenMag, tj.magnez, cynk, B6 i coś tam jeszcze Nie zaszkodzi, a może pomoże.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Adry ja często kupowałam dla małej coś czym sama chciałam się pobawić Jeśli chodzi o czas zabawy zabawką to u nas nic się nie zmieniło Dalej ciężko ją zająć na dłużej. Najbardziej lubi ciastolinę, malowanie farbami, naklejanie naklejek, playmobil. Najdłużej to bawimy się zawsze w odgrywanie ról. Np. ostatnio jesteśmy strażakami i ratujemy maskotki z niebezpieczeństwa Ona chce być zawsze strażakiem Samem , albo w dom się bawimy, czy w gotowanie.
Ale i tak najlepiej na dworze. Na rowerku biegowym zasówa jak szalona i place zabaw lubi.
Multi - właśnie chcę trochę poczekać mimo, że nie na rękę mi to bom niecierpliwa. No ale to chyba najrozsądniejsze wyjście teraz, a nie siać panikę jeden cykl starań po histero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:59
Multiwitamina, Evell, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka,podczytywałąm was trochę,ale jakoś nie chciałam się udzielać musiałam trochę odpocząć,u mnie nic szczególnego dałam sobie czas do Września narazie ze staraniami,muszę sobie to wszystko poukładać na nowo i zobaczymy jakie mi te badania wyjdą immunologiczne,nie ukrywam,że trochę się boję.Po za tym będę chciała jeszcze zrobić dodatkowe podstawowe badania hormony,tsh bo mi coś włosy zaczynają wypadać podczas mycia.Poza tym dziś byliśmy z małą pierwszy raz na basenie,ale się cieszyła miała frajdę tak myślę,żeby jezdzić dwa razy w tygodniu na basen i przy okazji zrzucę coś z wagi...
Boli mnie brzuch @ przyjdzie lada chwila bo wczoraj odstawiłam dupka
to tak w skrócie hehe się rozpisałąm
Multi,Beatrix,Wróbel ,życzę wam nudnej spokojnej ciąży,miło słyszeć,że u was wszystko dobrze,na usg beatrix,wróbelku,super,że widziałyście multi,który to już tydzień u Ciebie ?Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Mnie leczono antykoncepcja ok 8 lat bo nic innego nie umieli mi zaproponować póki nie starałam się o ciążę. Wątpię że w czymkolwiek mi to pomogło,raczej tylko maskowalo problem... Gdybym nie musiał to na pewno nie chciałabym tego brać.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Hej dziewczyny, witam się po dłuższym milczeniu. Troszkę was podczytywałam, ale troszkę mnie też ominęło.
Muuuultiii gratulacje kochana Zaciskam kciukasy, tym razem musi być dobrze.
Adry super że już wróciłaś, mam nadzieję że baterie naładowałaś do pełna. Korzystaj jeszcze z wolnego póki możesz
Arienka, Koniczynko tak mi przykro z powodu tego co was spotkało. Tulę was obie
Lawende tobie odrobinę cierpliwości bym posłała, ale sama jej nie mam, więc po prostu powiem że rozumiem i wspieram myślami
Beatrix, Wróbel cieszę się z waszych serduszek. Jeśli macie foto to pochwalcie się nam tuczekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Ahh i witaj Frida
Evel taka mała przerwa nie jest zła. Może nie pomaga w 100% ale troszkę myśli lżejsze się robią.Evell, Frida91, Adry lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami