Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo tak to jest jak się człowiek odzwyczai od cukru to nawet ta odrobina pobudza od razu
Ze zwierzakami to ciężko utrzymać porządek. Moje sierściuchy nie wychodzą ale ciągle pełno odkurzania i co odkurzę, to zaraz pełno sierściCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
A co to jest ta maca? Ja pierwsze słyszę.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 19:00
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Może też powinnam jeść pomidora ze śmietaną i wtedy zajdę w ciążę?
Multiwitamina, Evell lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Maca to taki sproszkowany korzeń jakiejś peruwiańskiej rośliny. Nie tylko na potencję, ale ogólnie ma sporo witamin, aminokwasów i niby jest zdrowy na różne rzeczy - na płodność niby też i libido, ale i na włosy, na regulację hormonów, ciśnienie, dodaje energii. Oczywiście jeśli wierzyć, temu co czytałam na ten temat
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
czekamynadzidzie wrote:Wiesz co u osób które skończyły 35 lat wskazaniem jest po pół roku nieudanych starań rozpocząć diagnostykę (tak mi się wydaje że gdzieś tak czytałam. A Ty się chyba już łapiesz wiekowo? Wydawało mi się że pisałaś że masz 35 lat (jak nie to sorki). Także do dzieła, najpierw męża nasienie, potem Ty zrób badania hormonow (lh, fsh, tsh powtórz, estradiol, prolaktynę to wszystko w 3 dc), potem progesteron w 21 zobacz czy jest ok. Byłaś na monitoringu? Masz potwierdzone owulacje??? Jak to wszystko już zrobiłaś to ciśnij lekarza o hsg, nie ma na co czekać. Na samo hsg się też czeka trochę.
Nie jesteś sama my się 13 cykl staramy i też jest momentami ciężko ale jestem dobrej myśliTy też bądź. Najgorsze jest chyba takie bezczynne czekanie bo tak to jak człowiek wie że coś się dzieje, coś się robi to jakoś tak inne ma do tego nastawienie.
Byłam na monitoringu i owu mi potwierdził. Na początku pecherzyl rósł pomału,ale wkoncu urósł i jak się pojawilam na drugi dzien to byl w trakcie pekhania. Jeśli w trakcie to chyba pękł???
Ogólnie owu późno. Cos w 22 dc.
Mój idzie na badania nasienia wiec dowiemy się czegoś więcej.
Mam 34 lata, ale już niedługo 35.
Wiem, że są pary , które czekają o wiele dłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 20:33
Multiwitamina lubi tę wiadomość
mkwia -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Dziewczyny, mamuśki.
Jaki balsam na piersi i i brzuch , bezpieczny dla mnie i dziecka? Bo raczej powinnam stosować od już, co nie? Cycory już mi weszły w pełne okrągłe b. Jak ktoś ma rodzynki , to zrozumie ta radość i że chce efekt podtrzymać nawet po ciąży.
Złota rada od mamuśki. Masuj piersi codziennie i wyciągają sutki , żeby urosły i dziecko miało łatwiej złapać. Kurfa. Ja się przez stanik dziś dotknąć się nie mogę.
W rossmanie są bardzo fajne balsamy dla kobiet w ciąży,ja kupowałam w ciąży z Hania, ale już nie pamiętam nazwy ...Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Dobrze że owulacja była, super. To teraz czekać na efekty. Nie ważne kiedy ta owulacja ważne żeby dobrej jakości. Będziesz sprawdzać proga?
Tak. Na pewno sprawdzę proga i prolaktynę. Szczerze to myslalam, że prolaktyna wyjdzie mi źle, bo jestem wiecznie zainteresowana. Też sprawdzę jeszcze raz.mkwia -
Ika83 wrote:Byłam na monitoringu i owu mi potwierdził. Na początku pecherzyl rósł pomału,ale wkoncu urósł i jak się pojawilam na drugi dzien to byl w trakcie pekhania. Jeśli w trakcie to chyba pękł???
Ogólnie owu późno. Cos w 22 dc.
Mój idzie na badania nasienia wiec dowiemy się czegoś więcej.
Mam 34 lata, ale już niedługo 35.
Wiem, że są pary , które czekają o wiele dłużej.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Dziewczyny, mamuśki.
Jaki balsam na piersi i i brzuch , bezpieczny dla mnie i dziecka? Bo raczej powinnam stosować od już, co nie? Cycory już mi weszły w pełne okrągłe b. Jak ktoś ma rodzynki , to zrozumie ta radość i że chce efekt podtrzymać nawet po ciąży.
Złota rada od mamuśki. Masuj piersi codziennie i wyciągają sutki , żeby urosły i dziecko miało łatwiej złapać. Kurfa. Ja się przez stanik dziś dotknąć się nie mogę.Multiwitamina, Beatrix_ lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱