Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Studia raczej nie świadczą o niczym w dzisiejszym świecie gdy można je zrobić za kasę na każdym rogu.
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień. Początek ok. Niby wszystko spoko, ale od momentu dowiedzenia się o ciąży przyjaciółki nie mogę dojść do siebie. Udaję że jest ok ale ciągle mam doła. Do tego jeszcze doszedł PMS. Eszzz. Zaszyłam się w sypialni. Muszę wyjść do męża i dziecka, a nie mam siły. 7 dni do @ a ja czuję, że jak zwykle nic z tego.czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Wróbelku znamy to...ja z moim nie mamy studiów..i patrz o dziwo żyjemy haha. Szczerze to rozwalaja mnie tego typu ludzie...wyzej ... co dupe maja.
Robie murzynka. Wpadajcie
Post wyedytowany przez moderatora z powodu złamania regulaminu forum- wulgaryzmy
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 sierpnia 2018, 20:43
niedrożność jajowodów -
Lavende86 wrote:Studia raczej nie świadczą o niczym w dzisiejszym świecie gdy można je zrobić za kasę na każdym rogu.
Koniczynka33l lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
My oboje z mężem mamy po 2 kierunki. Z jednego mgr, a z drugiego licencjata, ale nie czuję się wcale lepsza od osób bez studiów. Nic a nic. Czasem jak widzę, jak sobie radzą znajomi bez studiów to stwierdzam, że straciłam 6 lat życia Teraz liczy się zaradność, a nie papierki.
Mój mąż pracuje w policji i też często oboje spotykamy się z prześmiewczymi komentarzami na ten temat. Dlatego niestety staram się o tym nie wspominać w towarzystwie. Ludzie mają dziwne podejście i lubią się pośmiać z innych aby podbudować własne ego.Koniczynka33l lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:a co tu za wulgaryzmy były przepraszam? ktoś się za robotę wziął w ten wieczór niedzielno środowy?
prawda kogoś w oczy kole
"murzynek" też powinien zostać wykreślony, bo to też można podpiąć pod rasizm.
Reprezentacja piłkarska z Chorwacji została oskarżona przez organizacje jakieś tam przeciw rasizmowi, że za mało "czarnych" gra u nich
ejjj przeciez ja nic takiego nie napisalam ...buuuu hahaha..
Może chodzi o tego murzynka?czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
Adry wrote:Ja poproszę o przepis na tego WULGARNEGO MURZYNKA czy ma podtekst erotyczny? zaraz minie 22, chętnie zobaczę zdjęcie
Może będzie słynna scena z American Pie i może odegra ja właśnie jakiś murzynek?
Właśnie zrobiłam w nim dziure by zobaczyć czy doszedł...i zalałam polewa czekoladowa...mmm jeszcze gorący☺
HahahahahaAdry, Lavende86, Paula83 lubią tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
Adry wrote:uuuu nie doczekamy do 22
czyli jednym słowem, albo raczej dwoma: murzynek doszedł?
Czekam aż ostygnie i chyba nie doczeka rana hihuAdry, Lavende86, Paula83 lubią tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
Witam dziewczynki w ten słoneczny poranek. Ja zaraz wybywam do parku rozrywki, dzieci się w nas obudziły i jedziemy pojeździć na karuzelach hihihi.
Koniczynka ale smaka narobiłaś swoimi wypiekami, aż się cała ośliniłam,a jeść słodkiego chwilowo nie mogę bo skończy się to niestety na toalecie.
Lavende kotuś głowa do góry, dla każdego kiedyś wyjdzie słońce. Fakt faktem u ciebie tych ciąż jest więcej niż u innych i musisz się z tym mierzyć na codzień, ale proszę cię nie załamuj się nam tu. Mi ostatnio troszkę pomogło czytanie i w którejś z książek natrafiłam na taki fragment:"Wracając do zazdrości, która tak nęka i zawstydza – zawsze staram się pokazać różnicę między zazdrością a zawiścią. Przeżywanie zazdrości w sytuacji, kiedy jedna osoba ma dziecko, a druga pragnie je mieć, nie jest niczym złym. Zazdrość to w gruncie rzeczy bardzo twórcze uczucie, ponieważ jeżeli komuś czegoś zazdrościmy, to staramy się zrobić wszystko, żeby także to osiągnąć. Czym innym jest zawiść i to uczucie jest destrukcyjne i niszczy kontakty z innymi ludźmi.(...) Uświadomienie sobie, że zazdrość jest zupełnie naturalnym, w dodatku twórczym uczuciem, popychającym nas do zmian, przynosi ogromną ulgę, a przekonanie, zgodnie z którym to wstyd zazdrościć komuś dziecka, naprawdę warto zweryfikować." Niepłodność B. Pawelec, W. Pabian. To tylko fragment, ale pokazuje jak bardzo normalne jest że zazdrościmy innym ciąży lub dziecka dopóki nie zaczynamy im źle życzyć.
Adry dzięki :-* faktycznie wstąpiła we mnie nowa nadzieja. A ty kochana wypoczywaj. Leż, pachnij i korzystaj z ostatnich wolnych chwilAdry, Paula83, Frida91, Lavende86 lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Issa super wybawcie się my nie tak dawno byliśmy w energylandii i mi się bardzo podobało
Adry, IssaMelissa, Paula83 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:Issa leże i pachnę tylko małż mnie denerwuje
Ja niestety za parkami rozrywki nie przepadam Lubię miec żołądek zawsze na swoim miejscu i podziwiam wszystkich z dołu ale Wam, życzę pięknej zabawy i żołądków wywiniętych na drugą stronęAdry lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami