Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:sms od lekarza: wyniki są prawidłowe.
Tak więc dużo mi to nie dało, ale im mniej wiem tym lepiej. Stres odszedł idę zbierać pietruszkę muszę sobie do słoików na zime przygotować. Jabłka odpuściłam do jutra.
Lawendo skrabie, co by nie było jakoś to zniesiesz, a my tu jesteśmy dla Ciebie jakbyś się musiała wypłakać. Nadal mocno trzymam kciuki, daj znać :*
Ja sie caly czas zastanawiam nad tym nt i tak juz pewnie zostanie do porodu...Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:No powiem Ci że u mnie też było 2 i temu zalecenie żeby pappa . Ale to większy stres tylko..Ja czuje że ciąża jest zdrowa. I tak ma być. Tak samo jak wiem że tam siusiak się szykuje. Po prostu czuje ...
A jak mi córka wyskoczy to mi nie wybaczy haha że matka jej ogonek doczepiła.
Co do ip. Ja raz czekałam godzinę, że złamaniem ręki, dodam że była 5 rano i nikogo innego. Pan ordynator prysznic brał ...podsumował moje złamanie komu w mordę dałam ( miałam prawej dłoni, typowo piesciarskie . Od upadku )Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Mi cały czas rośnie TSH. Jest nadal w normie ale się zwiększa. Zastanawiam się czy do końca ciąży będzie wzrastał. Kazali mi usg tarczycy zrobić i przeciwciała ATG i ATPO.
-
Multiwitamina wrote:Oo no a taka grzeczna ? Ciekawe ciekawe, a czułam u Ciebie chłopaka a u Wróbla dziewczynkę, Mychy wyczuć nie mogę haha.
A kiedy się dowiedziałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 08:38
-
Multiwitamina wrote:Oo no a taka grzeczna ? Ciekawe ciekawe, a czułam u Ciebie chłopaka a u Wróbla dziewczynkę, Mychy wyczuć nie mogę haha.
A kiedy się dowiedziałaś?Beatrix_, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
U mnie pecherzyk urósł i jest zarodek 2,2mm bez akcji serca. Pytała czy ciąża może być 2 tyg. do tyłu. Powiedziałam, że nie ma opcji bo wtedy już test był pozytywny i beta 230. Mówi, że jeśli nie to to prawdopodobnie zarodek się właśnie na tych 2mm zatrzymał i jest to poronienie zatrzymane. Beta rośnie lekko poniżej normy na ten etap. Mam poczekać do wizyty 18 września i wtedy na 100% się okaże. Jestem załamana. Wolałabym puste jajo. Dalej nic nie wiem. Nie wiem co dalej.
-
nick nieaktualnyLavendo kochana bardzo mi przykro z tego powodu,ale to co napiszę,może cie trochę podniesie na duchu lekarze mówią,że czasami tak się dzieje my nie możemy na to nic poradzić,widocznie maluszek miał wadę i organizm próbował go odżucić...nie płacz, wszystko się ułoży i jeszcze będziemy się wszystkie cieszyć z naszych ciąż,wierze w to mocne.Przytulam Cię mocno ;*
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Lavende też nie wiem co napisać. Jedynie że mogę sobie wyobrazić co czujesz bo jak wiesz miałam podobnie. Powiem Ci jedynie że potem mozesz mieć większą determinację, bo już wiesz że może się udać tak do końca. Nie poddawaj się teraz.
Ja dziś dostałam okres i cykl trwał 26 dni, więc już tak normalnie. Jeszcze jeden cykl i działamy. Jutro zacznę mierzyć temp. i założę sobie osobne konto do wykresów.Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Myślę, że jak ze wszystkim, muszę to przetrawić. Czas leczy rany. Masz rację, mogłoby być gorzej. Tak widocznie miało być. Trochę niefajnie, że muszę z tym jeszcze trochę pochodzić, a dalej mam objawy. Czasami znikają, a potem wracają przypominając o porażce. Wydaje mi się, że to tak bardzo boli ponieważ długo czekałam na tą ciążę i bardzo mi na niej zależało. Już gdzieś w głowie nieśmiało obmyślałam jak to będzie z dwójką. No i cholernie boję się zabiegu. Nienawidzę szpitali.