Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
No tam jest akurat fajne to, że masz już składniki odmierzone. Wystarczy je odpowiednio zmieszać. Niektóre rzeczy takie jak hydrolaty wiadomo są już gotowe do użycia. Nie wszystko się miesza. Mi one odpowiadają.
Ze sklepowych kosmetyków lubię firmę La Roche Posay. Dobrze działa na moją tłuszczącą się cerę. Ewentualnie krem z kwasem Dermiki. U mnie to albo jeden dobry krem albo wcale bo po tych tanich mazidłach potrafi mnie wysypać. Ostatnio miałam też zwykły aloes Jeju ze Skin79 i też rewelacja. -
Frida91 wrote:Ja nie słyszałam o tych kosmetykach. Samemu się robi?
-
Ja też nie słyszałam o takich kosmetykach że się samemu robi.
Wiecie co...niezła jestem. Cały dzień głodna nie jestem za to w domu zjadłam łazanki, chwilę potem śledzie w śmietanie kilka kawałków do tego maślanka 2 kubki i wszystko górą wylądowało w kibelku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 22:33
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Dziewczyny, zmieniając temat, znacie może kosmetyki z biochemii urody? Można kupić je przez neta. Ja już kiedyś je kupowałam, a teraz gdy moja cera po poronieniu zbzikowała przeprosiłam się z nimi i zamówiłam trochę rzeczy. I wiecie co? Efekt jest rewelacyjny. Moja cera dawno nie wyglądała tak dobrze. Te sklepowe badziewia gdzie płaci się za opakowanie i marketing firmy, a skład jest taki sobie nie działają prawie wcale. Polecam Wam tą firmę i żeby nie było, nie płacą mi za reklamęPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:A ja tam używam kremu Nivea na wszystko ^^, ale słyszałam o takich kremach w sephorze za 3 tysie, które mają inteligentne coś tam, co po nałożeniu na skórę znajduje złe coś tam i niszczy
no i... generalnie PR-owiec ze mnie marny
podejrzewam, że można nasrać sobie na twarz i na jedno wyjdzie.
w tematach pielęgnacji twarzy nie pomogę. ostatnio jestem szczęśliwa jak sobie równo oczy pomalujęMoja przy kremie nivea świeciłaby się jak psu jajca i pewnie by mnie wypryszczyło po jakimś czasie. Pół życia zmagam się z problemami skórnymi. Teraz na szczęście jest ok bo z wiekiem przeszło, ale kiedyś musiałam brać hormony na trądzik bo miałam straszny
Właśnie wyszykowałam się do pracy i muszę budzić powoli gwiazdę do przedszkola. Aż się bojęŚpi jak zabita. A pogoda dzisiaj - no comment
Adry, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
U mnie zero pryszczy sporadycznie gdzies wyskoczy głównie jak zjem orzeszki ziemne soline wiec staram sie ich czesto nie jesc27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja jako nastolatka miałam trochę problemów z cerą ale teraz o dziwo mimo problemów hormonalnych rzadko kiedy cokolwiek mi wyskoczy. Ale krem nivea nie dla mnie, bo jest za tłusty a ja nie cierpię takiego tłustego uczucia na twarzy, no chyba że na noc
-
Ja nivea albo bambino kiedys kupilam vichy idealia ale jakos wydawalo mi sie ze mnie uczulal choć niby hipoalergoczny .
Uzylam kilka razy i wyladowal w koszu no a malo nie kosztowal. U mnie jako tako problenow nie ma wiekszych jedyny to raz na jkais czas mam jakby przesuszona cere na nosie czubek i po bokach i przez to czasem jak nakladam podkalad nie wtapia sie on w skore tylko jakby lezy na wierzchu podkreska sucha skore . Próbowałam peeling troche pomaga
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Frida91 wrote:Ja jako nastolatka miałam trochę problemów z cerą ale teraz o dziwo mimo problemów hormonalnych rzadko kiedy cokolwiek mi wyskoczy. Ale krem nivea nie dla mnie, bo jest za tłusty a ja nie cierpię takiego tłustego uczucia na twarzy, no chyba że na noc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6d82e350281.jpg
U mnie tylko ten w ciemno niebieksim sie sprawdza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 08:57
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lavende sprawdzam właśnie tą biochemię urody - fajnie to się przedstawia. Lubię takie klimaty i akurat zwracam uwagę na składy kosmetyków a widzę, że tu wszystko naturalne i można sobie wybrać jakie wyciągi roślinne dodać do kremu. Fajna sprawa, może się skuszę po wypłacie
-
Aha dziewczyny wazne przy dbaniu o cere jest dobry demakijaz . Wazne zeby nie klasc sie spac nawet po imprezie bo moze wlasnie pozniej wysypac jak dłużej cera nie oddycha
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Adry wrote:Problemy z cerą to częściowo genetyka, częściowo śmieciowe jedzenie, częściowo hormony, częściowo na wciąż makijaż. Kiedyś słyszałam, że przy problemach z cerą problem należy zaczac leczyć od środka. I na tym moja wiedza się kończy. U mnie cała rodzina używa kremu Nivea. Ja aktualnie Nivea care i wcale po nim się nie błyszcze.
Szukamy z mężem krolisia małej po całym domu od 20 minut. Jak wyjść z domu do żłobka bez krolisia??? Jak żyć?