Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Też lubię Przyjaciół. A ostatnio znowu do House'a mnie ciągnie.
Ja sobie wzrok zepsulam bo czytałam pod kołdrą przy małej latarence. Rodzice jak musieli mi dać karę to właśnie na czytanie książek bo cała reszta mnie nie interesowała. Pottera też czytałam, ostatnia część praktycznie cała w jeden dzień. Jak zostało mi 30 stron to tata kazał mi iść spaćale ja go wtedy nienawidziłam
ancyk88 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Też lubię Przyjaciół. A ostatnio znowu do House'a mnie ciągnie.
Ja sobie wzrok zepsulam bo czytałam pod kołdrą przy małej latarence. Rodzice jak musieli mi dać karę to właśnie na czytanie książek bo cała reszta mnie nie interesowała. Pottera też czytałam, ostatnia część praktycznie cała w jeden dzień. Jak zostało mi 30 stron to tata kazał mi iść spaćale ja go wtedy nienawidziłam
O tak, czytanie pod kołdrą...hehe,skad ja to znam!) -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:starość , kur... starość...
Czytało się do latarki...i do świeczki bo jak prądu nie było to co innego wieczorem. Ja w jeden dzień czy dwa łyknęłam Zmierzch którąś tam część.... I mam sentyment do serii bo miałam iść na ekranizację ze swoim chłopakiem...nie wyszło i roztarliśmy się przed premierą ....no i poszłam, ale z moim obecnym mężem. Ludzie jak on się wtedy namęczył, jak najojkał że to z napisami! haha dobre czasy
a teraz hbo puściło nowy serial - księgę czarownic, to jest na podstawie książek " księga wszystkich dusz" i powiem Wam że oglądamy oboje , nawet mu się podoba ale w życiu się nie przyzna:p
a z ekranizacji to mi się jeszcze przypomniało że czytałam całą serię książek Zbuntowanej i Igrzysk Śmierci .
Jeszcze bym chciała zobaczyć ekranizację Wampirów z Morganvill , ale cisza na razie niestety...
Multi
a ta ksiega czarownic to kiedy leci na hbo i o czym mniej więcej to jest serial jakis ?
Adry masz talent !! ładna pościel.. -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Ja to na stronce w necie oglądam, na alltube. Oprócz netflixa u nas tylko net.
Co niedzielę dodają z lektorem , ale jak masz hbo go to też
To jest o dziewczynie , która jest wiedźma i nie używa mocy. Jest profesorką na uniwersum i pisze pracę. No i wypożycza księgę, na którą polują wszystkie rasy bo była zaginiona . Zakreca się obok niej przystojny Wampir , na początku chodzi mu tylko o ta księgę jak każdemu innemu i zaczyna ja chronić.
Książki były świetne, serial też mi się podoba . Jest tam magia, miłość, krew i przemoc. Czyli to co lubię hihi do tej pory jest kilka odcinków bo serial jakis miesiąc temu wyszedł
A na neflixie tego czasem nie ma ? Np ja mam tam konto i aktualne oglądam nawiedzony dom na wzgórzu wcześniej oglądałam Orange is the New black to dopiero jest zajebista serial polecam.
Nefre to nie jest normalne z tymi plamieniami ja tak miałam w zeszłym miesiącu.Umów się na wizytę najlepiej do jakiegoś dobrego giną.