Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Evell nie fanie;/
Adry w sumie też. Krótszy cykl , może tempo i źle odżywianie się ?
Tak z innej beczki. Do mamusiek. Persil sensitive dobry jest , bo kupiłam 2 butle. I czy 10 przescieradełek mi styknie?
Najlepsze jest to to, że babka od której kupiliśmy łóżeczko i inne , dała w gratisie 4 komplety pościeli. Całe piękne różowe poszewkiświetne są , słodkie takie. Mąż stwierdził że będą i się sprzyda jak się zsiusia 5raz w nocy. I chyba zostają.
Multi
Ja bym proponowała wyprać je w proszku dla dla dzieci np lovela polecam bo jest dobry niż persil bo ty zwykły proszek jest .Ja kupiłam proszek od razu jak się Hania urodziła i prałam jej ciuszki tylko w loveli nigdy nie miała uczulenia żadnego.Adry lubi tę wiadomość
-
Multi, ja miałam chyba 2 prześcieradła. Szczerze to może z 3 razy zdarzyło mi się żeby pampers przeciekł na prześcieradło. Raczej nie ma potrzeby tak często zmieniać. Gorzej jest przy odpieluchowywaniu ale to około 2 roku życia dopiero
A śliniaczków też na początku nie potrzeba. Moja mała nienawidziła sliniaków. Na początku była nieświadoma, ale jak tylko zaczęła kumać więcej to przy każdym założeniu był bunt i krzyk
Proszek kupowałam Jelp lub Lovela. Szybko przeszłam na zwykły i nie było różnicy. Może z 6 miesięcy kupowałam ten dla dzieci.
Adry - niedlugo wpadniesz w szał starań jak my i będzie wesoło. A kakao spoko tylko kopa nie daje -
nick nieaktualny
-
A moje dziecię puściło w przedpokoju takiego pawia, że i ściana i podłoga załatwiona. Z nerwów jeszcze się posikała
Życie matki - takie piękne
Męczy ją coś. Na szczęście mąż posprzątał. Mi się podnosiło. On po pracy w policji przyzwyczajony do obrzydlistw. Mała nie chce jeść. Zjadła na obiad rosołek i od tamtego czasu nic. Teraz je krakersy literki dla dzieci (niezbyt dobre, ale na to miała smaka). Miała znowu 38,5. Nie wiem czy przeczekać czy jutro już do lekarza.
-
Adry, staram się nie chodzić do lekarza od razu bo często wtedy jeszcze nie wiadomo co to i nawet lekarz nie wie. Pare razy tak poszłam to dostałam przysłowiową witaminę C (czy inne Pelbezy) i nakaz obserwowania i przyjścia na kontrolę. Teraz podaję jej to co przy każdej infekcji. Zobaczymy do jutra. Jeśli to wirus to trzeba niestety przeczekać.
A widzę, że u Ciebie i tak zmiana bo ostatnio się zarzekałaś, że drugiego niet i nie wiesz czy w ogóle chceszWidzisz jak to się szybko zmienia
-
Dzień dobry wszystkim
Adry śliczne te wzory wszystkieAle mi się bardzo podoba ten 2, z Twojej 2 wypowiedzi
Nefre może zobaczysz po następnym myciu jak te włosy się będą układały?
Mi jest tak ciężko wytrzymać cierpliwie, to dopiero 5 dzień po owu... Od soboty boli mnie tak brzuch jak na okres i w sumie nie wiem co to może oznaczać, czy dobrze, czy źle... Gdyby miało nic z tego nie wyjść z tego to na okres chyba i tak za wcześnie... Może ta macica się pogrubia i stąd takie bóle... -
Nefre
Nie mówię, że to objawy ciąży heheWiem, że jeszcze za wcześnie. Już schizuję po prostu może.
No śmierdzi ta papka, mi to wali takim sianem. Ja używałam na wilgotne włosy, raczej w temperaturze pokojowej. Niestety to tak zastyga na włosach jak taka glinka, więc nie ma co tego rozczesywać. Trzeba po prostu równomiernie to rozprowadzić na włosach, a potem na całość grubo jak krem na tort.
Zobaczysz po myciach, czy to w ogóle jest dla Ciebie -
Nefre
Ja stosowałam na całą noc albo na parę godzin, ale odkąd mi wypadają ostatnio to przestałam w ogóle, z tego samego powodu co Ty.
No tak silikony nie każdemu szkodzą, tylko trzeba je dobrze zmywać, żeby nie nabudowywały się na włosach.
Fajna jest taka odżywka nawilżająca z Sylveco. Ja wolę ogólnie lżejsze, mocno nawilżające, bez silikonów.
Używam też takiej maski z minerałami Morza Martwego, kupiłam w zeszłym roku w Izrealu na naszej podróży poślubnejPięknie pachnie i włosy są po niej miękkie. A z domowych sposobów to jak już chyba pisałam glutek siemienia lnianego i miód