Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem tutaj nowa, proszę o pomoc
13.10 miałam ostatnią miesiączkę..
Wg cyklu 27dniowego kolejna miesiączka miała u mnie się pojawić 09.11.. Dzień przed miesiączką dostałam plamienia więc już straciłam nadzieję, podczas gdy plamienie zniknęło..
W dniu spodziewanej miesiączki pojechałam do laboratorium na Betę HCG, wyniosła ona 20.22.
15. 11 dostałam brązowego plamienia oraz strasznego kłucia w jajniku..
Wylądowałam w szpitalu, gdzie wykonują codziennie pomiar BETY HCG.
I oto moje dotychczasowe wykonane BETY:
09.11 - 20.22
15.11 - 837
16.11 - 1209
17.11 - 1830
18.11 - 2320
19.11 - 2809
Pomimo wzrostu BETY HCG na USG nie widać do dnia dzisiejszego pecherzyka ciazowego..
Nie wiem co o tym myśleć..4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Wróbel wrote:Może ciąża pozamaciczna - oczywiście mam nadzieję że to nie to ale jeśli nie mogą znaleźć pęcherzyka a gdzieś on musi być...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Zozo wrote:A jesteś jeszcze w szpitalu czy już cię wypuścili?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Multiwitamina wrote:Butterfly ale przyrosty co drugi dzień wydają się ok. Są niskie ale rośnie. Możliwe że ciąża młodsza? Pęcherzyk się pojawi jeszcze . Może być pozamacicxna ale jesteś w szpitalu. Tam najlepiej wiedzą jak Ci pomuc.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Cześć dziewczyny. Nie mam na nic dzis siły z rana mnie słabilo ale w ciazy to normalne27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Butterfly92 wrote:Chciałabym być już po wszystkim ;(
Ciężko coś doradzić bo lekarzami nie jesteśmy. U mnie beta źle rosła ale był pęcherzyk i nawet zarodek się pojawił tylko z 2 tygodniowym opóźnieniem. U Ciebie nie mam pojęcia... -
Frida91 wrote:Nagadałyście wczoraj o tych prezentach, że i ja poczułam, że czas coś kupić
Mężowi chyba też kupię perfumy, tylko jakie?Chyba coś wybiorę w ciemno po opisie i zamówię przez internet
Chyba kupię mężowi w tym roku bo dawno nie miał.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie tak na męskich średnio się znam
Do Rossmana nie pójdę bo tam mały wybór jest i same takie tanie wody, to zaraz szybko się zapach ulatnia.
A wiem mniej więcej jakie nuty i kategorie zapachów mi się podobają więc może akurat coś wybiorę
Dla siebie bardzo lubię takie ciepłe, cięższe, orientalne zapachy. Mam np Opium YSL to oryginalne i uwielbiam je, ale trzeba użyć dosłownie kroplę i to nie na codzień, bo to ciężki zapach. Ale przepadam za nimDla mężczyzn też lubię takie orientalne, ciepłe nuty przypraw, skóry itd.
-
nick nieaktualnyHejka laski.Byłam wczoraj po to skierowanie u diabetologa,ale go w końcu nie wzięłam ludzi było tyle,że nawet by mnie o 22:00 nie przyjął no masakra kurwa jeden pacjent pół godziny w gabinecie siedział.
Ale.Sprawa ma się tak dzwoniłam do innego laboratorium w moim mieście i można bez skierowania zrobić i naprawdę tanio wychodzi niż w tym co mi kazali przynieś skierowanie.Więc jutro chciałabym z samego rana iSC się badać...tylko teraz mam pytanie bo w chwili obecnej mam @ i biorę CLO i nie wiem czy można tak ? Jakieś podpowiedzi ??malutka_mycha lubi tę wiadomość