Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Też zawsze miałam skrzepy pierwszego dnia. Po porodzie już raczej nie mam lub mam małe. Gdy byłam młodsza miałam spore. To nie jest zły objaw. Ogólnie z wiekiem @ robi mi się skąpsza i właśnir mniej tych skrzepów. Szczerze to czasami myślę, że to właśnie niedobrze.
-
Wróbel wrote:Ja zawsze sprawdzam kieszenie, ja też potrafię tam coś zostawić więc lepiej to zrobić.
Miałyście albo macie w ciąży problem z krwawienia i z nosa? Odrobinkę mnie te wyniki martwią.... -
Wróbel.
Na anemię dobre są też buraki, podobno super jest zrobić zakwas z buraków i pić go. Dieta bogata w białko i witaminę C. Jak lubisz to wątróbka, czerwone mięso, żółtka.
A lekarz zalecił Ci jakąś suplementację?Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróbel,a może tak hormony działają na ciążę mi gin mówił jak byłam.w ciąży z Hania, że takie rzeczy w ciąży to normalka,jeśli lekarz nie widzi nic złego to myślę, ,że nie ma się czym martwić.
Ja np miałam mega podwyższone leukocyty w krwi i mi gin mówił ze w ciąży mogą być podwyższone nawet do 20000 tys.ja miałam około 15 i strasznie się martwilam tym... -
A mi na końcu ciąży mega spadały płytki krwi. W szpitalu w 36. tygodniu miałam już sporo poniżej normy, a lekarze mówili, że tak może być i nie ma się czym martwić. Bałam się, że się wykrwawię bo płytki odpowiadają za krzepnięcie krwi, ale jak widać żyję
Resztę wyników cały czas miałam dobrą.
-
Frida91 wrote:O to nawet nie wiedziałam o tych podrobach. Wszędzie piszą że wątróbka taka zdrowa
Ja tam i tak nigdy tego nie jadłam, bo nie cierpię samego zapachu ale widać niewiele straciłam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wróbel wrote:Ja zawsze sprawdzam kieszenie, ja też potrafię tam coś zostawić więc lepiej to zrobić.
Miałyście albo macie w ciąży problem z krwawienia i z nosa? Odrobinkę mnie te wyniki martwią....27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wróbel wrote:Trochę się boję że znowu będą mi wmawiać że się odchudzam, że nie jem itd.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Wróbel wrote:Około 5 kg od początku ciąży.
ale w sumie mialam juz w tym tyg 2 kg w brzuszku no i dwa worki owodniowe ..
U mnie jak na razie 10 tc i waga caly czas stoi jak z przed ciazy .. ale brzuszek delikatnie sie zaokraglil bo w poprzedniej ciazy dopiero okolo 16-17tyg zaczelo byc cokolwiek widac teraz pewnie juz w 13 bedzie cos widac zreszta zobaczymy po usg czy w ogóle wszystko dobrze
Moiwla ze dopiero najwiecej tyje sie po 30 tyg bo dziecko szybko rosnie ..
Edit :Wróbel a powiedz mi czy cie bolal na poczatku brzuch ? Jak tak to do ktorego tyg? I jakie bylo z objawami byly caly czas czy znikly w ktoryms tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:47
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czarnulka - jeśli można 2 lub 3 razy na całą ciążę to a to rozumiem tak, że nie jedt to jednak najzdrowsza rzecz. Ogólnie pewnie nie zaszkodzi. Wszystko można. M9ja teściowa zajadała się w ciąży z moim małżonkiem krwistą wątróbką i dużymi ilościami tatara bo miała strasznego smaka na to i mój mąż żyje i jest okazem zdrowia
-
Lavende no wątroba ten syf przetwarza, ale go nie kumuluje w sobie. Nerki filtrują i jest ok. Zwierzęta w sumie też jak polują to zjadają wątrobę jako pierwszą, więc nie wiem jak to jest. Owszem pewnie chów przemysłowy to co innego.
-
Lavende no ja też się nie upieram, bo też dietetykiem nie jestem
Ale skoro jest kontrowersyjna, to lepiej korzystać z innych źródeł żelaza
Mi też się wydaje, że w ciąży to norma a po porodzie to już tym bardziej. Duzo dziewczyn ma anemię.