Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Lavende nie mam pojęcia
Teoretycznie jeśli 14 dni po owu, to w środę za tydzień. Ale kto to wie ile u mnie trwa faza lutealna... Mam nadzieję, że jeśli przyjdzie okres to właśnie po 14 dniach, to znaczy, że wszystko gra u mnie z tą produkcją progesteronu itd.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Witajcie .Ja dziś od rana,poddenerwowana jakąś. .. miałam dziś iść,na to badanie ale obudziłam, się z bólem głowy i doszłam do wniosku,ze to zły pomysł.
Dziewczyny ile u was trwa @ ? Bo ja dostałam w niedzielę,a już mi się prawie skończyła hmmm tylko 4 dni miałam.dziwne Jeszcze wczoraj zauważyłam więcej śluzu juz po @? Dziwny ten cykl.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lavende86 wrote:U mnie wg. wykresów temperatury zawsze trwa równo 14 dni, ale nie jest powiedziane, że tyle musi trwać. Są pewne widełki. To jeszcze sporo czasu masz do okresu. Ja nigdy nie testuję przed terminem. Ponoć połowa ciąż się nie utrzymuje i @ przychodzi w terminie i to normalne. Nie chcę tego rozczarowania gdyby test miałby być pozytywny a potem byłaby @. Zawsze czekam do terminu. Przez to też nie tracę kasy na niepotrzebne testy, a i kreska jest mocna (nie trzeba się doszukiwać jakichś cieni). Przez 11 cykli test robiłam 2 razy.
Przed ta obecna ciaza mialam taka sytuacje test zrobiony 10 dni po pozytywnym później przez kolejne dwa takze .. a znow po dwoch kreska ledwo widoczna poczym calkiem znikla i przyszla @Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 09:40
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zozo - u nas nie ma rozwodu i relacje w domu są bardzo dobre, a mała i tak robi wiele z tego co napisałaś
Ogólnie to jest słodka i grzeczna i fajnie można z nią porozmawiać, ale ona jest jak granat. Jak wybuchnie to nie ma co zbierać
Wtedy zazwyczaj za szmaty ją do pokoju i siedzi tam aż się nie usokoi. Żadne dyskusje nie pomagają. Najgorzej gdy jest chora albo zmęczona. Potrafi zrobić jesień średniowiecza o byle gówno (np. getry jej krzywo leżą na nogach). Trzylatki to ciężkie przypadki. Potem przeprasza i całuje. Śmieszy mnie to. Ogólnie nie można pokazać, że nas to wyprowadza z równowagi. Nie wiem czy tak mają wszystkie dzieci. Nie mam porównania.
-
nick nieaktualny
-
Lavende
No tak, 12 dni to też chyba norma. Mi lekarz powiedział, zebym zrobiła bete z krwi po 10 dniach, ale żebym nie bawiła się w żadne testy z moczu. W sumie już drugi lekarz mi to powiedział, że te sikane są bez sensu, lepiej robić od razu z krwi. Mam co prawda parę testów w domu, więc nie wiem, czy się powstrzymam przed zrobieniem w niedzielę np.
U mnie 10 dni po wypadnie w sobotę, dlatego zrobię w poniedziałek, po 12 dniach. Nawet jak potem przyjdzie okres, to i tak chcę wiedzieć, czy była chociaż jakaś ciąża biochemiczna, bo to i tak już będzie ogromny postęp.Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Evell
Możliwe. Pewnie z tymi dniami okresu, to zależy ile w poprzednim cyklu się nabudowało to endometrium, pewnie im grubsze tym dłużej potem się złuszcza. A jak okresy są skąpe, bardziej jak plamienia, to pewnie cykl bezowulacyjny był. -
czarnulka24 wrote:Przed ta obecna ciaza mialam taka sytuacje test zrobiony 10 dni po pozytywnym później przez kolejne dwa takze .. a znow po dwoch kreska ledwo widoczna poczym calkiem znikla i przyszla @
-
Cześć dziewczyny, właśnie odebrałam wyniki krwi i chyba mam lekką anemię. Pewnie przez to że ciągle leci mi krew z nosa (znaczy nie ciórkuem ale zawsze pełno skrzepów) hematokryt wyszedł mi 32,5 (norma 37-47, w ciąży od 34) a hemoglobina 11,2 (norma 12-16, ale znalazłam info że w dla kobiet od 11,5 a w ciąży potrafi spać poniżej 11 nie mniej tak nisko to nigdy nie miałam).
-
Nefre_ ms wrote:U mnie dwa dni mocnego krwawienia + dwa dni takiego słabego.
Ale pierwsze dnia to ból, skrzepy i masa krwi.. Jest tego tak dużo, że sory za dosłowność, ale wyciągam czasami palcem ..
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Jezu! Powiesze chyba za jaja tego mojego faceta. Wstawilam ciemne pranie wyciągam a tam pełno papieru całe pranie w białych strzepach.. Chusteczki sobie w kieszeniach pozostawial. Boże dziecko trzeba pilnować jeszcze jego.. A tyle razy mówię oprozniaj kieszenie
a mogłam ja to zrobić wrr
ale pewnie miałaś minke
oczywiście przykro mi bo pranie bedziesz musiala powtorzyc
Zozo lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Multi jak u Ciebie z zaparciami u mnie na.razie odpuscily na szczęście juz sie.martwilam ze tak wczesnie sie zaczely a w poprzedniej ciazy dopiero w 20 tc .. u mnie niestety z poprzedniej ciazy zostaly hemoroidy ale poki nie mam zaparc to nswet ich nie odczuwam dopiero jak mam zaparcia daja o sobie znac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Zozo
Opróżniaj sama..
Ja czasami kasę znajduję.. Napiwek za pranie
Czarnulka
Ja zawsze miałam skrzepy.. Czasami ogromne i jak szły to czułam straszny ból. Teraz mam, ale nie wielkie, ale więcej drobnych. Moja mama też tak miała..
Ja miałam skrzepy tylko raz po tym ostatnim poronieniu 2 dni to były mega i wtedy krwawienie trwało prawie 1,5 tygodnia...
Jezu dziewczyny tak mnie na wspominanie wzięło fajnie było w ciąży chociaż przez chwilemyślę o tym i jakoś mi się wyć chce ... i kolejne miesiące mijają a ja dalej nie jestem w ciąży.