Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam glukozę na czczo w okolicach 80, teraz też.
Co do objawów to ja przed zrobieniem testu nie miałam żadnych. Żadnego bólu brzucha też. Ale mnie brzuch nie boli nawet podczas @, czasem trochę drugiego dnia. Przed @ często mnie bolą cycki, teraz nie bolały. Dopiero gdzieś od 3 tygodni pobolewają. Jedynie co to jakieś zapachy mi przeszkadzały ale to już po terminie okresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 14:28
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Evell z brzuchem to właśnie unikaj stresu, nie jedz po nocy, słodyczy itd.
Ćwiczenia jakie robisz?
Robiłaś może jakieś testy na nietolerancje pokarmowe? Czasem brzuch może być wzdęty jak się je coś, czego się nie toleruje...
Ja nie jem teraz słodyczy wg,ciężko coś powiedzieć bo dopiero zaczęłam ćwiczyć 1,5 tygodnia narazie.A czy jakieś tolerancję to nie robiłam nic.
Ja ćwiczę na rowerze stacjonarnym brzuszki też robie i na kijki chodzę ale teraz jest zimno wiec olałam temat.Nie wiem dlaczego ja zawsze miałam problem z tym brzuchem.
-
nick nieaktualny
-
Nefre u mnie to samo. Też wszyscy wierzyli we mnie bardziej niż ja sama, byłam ta zdolniejsza, szybsza itd. Teraz rzadko proszę o pomoc, po pierwsze dlatego że faktycznie dużo przyswoilam, szybko się uczę wiec jak czegoś nie umiem to wolę poszperac w necie i sama to zrobić. Sama remontuje, naprawiam. Zaoszczedzilam kilka stów na automacie i znalazłam w internecie rozwiązanie problemu z elektryka. Itd. U Adry całkiem inny model wychowania a skutek ten sam. Dużo od osobowości zależy. U nas wysoko postawiona poprzeczką mogła nas zdolowac, niepowodzenia by nas złamały. U Adry brak wiary w jej siły mógł stworzyć nieudacznika życiowego. Ale jesteśmy jakie jesteśmy dzięki naszym cechom charakterów.
Adry, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
-
Evell
A może po prostu masz taką budowę typu jabłko? Są różne sylwestki, niektórym idzie w brzuch, niektórym w dupę a innym w nogi i ramiona.
Adry
Podobno lepsze jest niemielone, bo to zmielone szybciej traci właściwościNajlepiej mielić samemu tuż przed konsumpcją, np. można zaparzyć i potem zblendować
Tzn jeśli jesz je tylko na przemianę materii jako błonnik to spoko, ale ziarenka mają tam kwasy Omega3 i inne jeszcze cudowne składniki
Adry, Evell, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry - nie powinno się kupować lnu już mielonego bo bardzo szybko się utlenia i traci właściwości. Jeśli zależy Ci na właściwościach to niestety trzeba mielić na świeżo za każdym razem. Ja mam młynek i mielę. Łyżka codziennie i nie czyści mnie.
-
Hahaahaha ja pierdykam odkurzaczem. Haha padlam normalnie
o tak kawa z rana też czasem zadziała he
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020