Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Haha Zozo dobre widzisz siostra zapoczatkowala mode xanim to bylo modne. Swoja droga nie rozumiem obecnwj mody na usta a la glonojad.
Ja już w domu zaraz biorę się za robienie dyni w occieNefre_ ms, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny troche was podczytuje ale nir bardzo czasem umiem sie wbic jakos w temat .. Ale z tymi ustami to sie uśmialam co pisałyscie
haha
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witam się z Wami po kolejnej nieprzespanej nocy. Mała całą noc kaszlała. Non stop! Nic nie pomaga. No i katar ją zalewał. Siedzę w pracy i mimo, że padam to czuję ulgę, że odpocznę od tej umieralni. Wspólczucia dla babci, która została na placu boju. Na dodatek mała jest dla mnie wredna i pyskata bo źle się czuje i wyładowuje to na mnie. Cudownie. Upominanie daje efekt w postaci płaczu jakby świat się kończył. Potem mnie przeprasza i mówi, że już tak nie będzie po czym znowu to robi. I tak w kółko. W takich chwilach mam pokusę żeby się wysterylizować
-
Lavende86 wrote:Witam się z Wami po kolejnej nieprzespanej nocy. Mała całą noc kaszlała. Non stop! Nic nie pomaga. No i katar ją zalewał. Siedzę w pracy i mimo, że padam to czuję ulgę, że odpocznę od tej umieralni. Wspólczucia dla babci, która została na placu boju. Na dodatek mała jest dla mnie wredna i pyskata bo źle się czuje i wyładowuje to na mnie. Cudownie. Upominanie daje efekt w postaci płaczu jakby świat się kończył. Potem mnie przeprasza i mówi, że już tak nie będzie po czym znowu to robi. I tak w kółko. W takich chwilach mam pokusę żeby się wysterylizować27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witam się w 10tc za tydzien usg .. trzymajcie kciuki
Nefre_ ms, Lavende86, Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dziś rano zakręciło mi się w głowie. Mam nadzieje, że to ze zmęczenia bo ostatnio był to u mnie pierwszy objaw ciązy
Zawroty głowy. Z resztą to niemożliwe bo niedawno dopiero była owu.
Nie wiem czemu, ale teraz, w tym miesiącu, wolałabym nie zajść. Może dlatego, że lekarz zalecał odczekać 2 cykle. Gdyby teraz się nie udało to wyjdzie na jejZresztą, zmęczenie robi swoje. Nie czuję się na siłach i boję się. Jak dostanę @ to się ucieszę tym razem.
-
Pewnie to niewyspanie. Ale właśnie w tym cyklu ciążowym miałam przed @ bardzo często zawroty głowy i to takie nagłe. Np. stojąc i nic nie robiąc nagle wirował mi świat. Moja siostra miała to samo. Myślę, że szanse w tym cyklu są bliskie zeru bo średnio się staraliśmy, a poza tym to za wcześnie na objawy.
-
Lavende też właśnie różnie może być, teraz nie miałaś spiny, nie starałaś się i może akurat będzie niespodzianka
Zobaczysz pewnie niedługo.
Dziś już środa, jeszcze tylko jutro i w piatek mam wolneTo dobrze, bo szybciej mi zleci czas do testowania hehe
Każdy dzień kolejny bez okresu daje mi odrobinę nadziei
-
Zozo, mała ma antybiotyk. Niestety
Miała przekroczone leukocyty w moczu, ale nie wiadomo dlaczego. Jakaś infekcja.
Ja w takich chwilach zawsze mam zwątpienie i myśli, że po co mi kolejne dziecko i kolejny problem. Już z jednym czasami nie jest lekko. Moja mała ma charakterek. Potrafi pokazać pazurki. Nienawidzę jak dziecko choruje. Mam nadzieję, że jej szybko minie. Mąż dziś późnym wieczorem dopiero wraca. -
Frida91 wrote:Lavende też właśnie różnie może być, teraz nie miałaś spiny, nie starałaś się i może akurat będzie niespodzianka
Zobaczysz pewnie niedługo.
Dziś już środa, jeszcze tylko jutro i w piatek mam wolneTo dobrze, bo szybciej mi zleci czas do testowania hehe
Każdy dzień kolejny bez okresu daje mi odrobinę nadziei
-
Lavende nie mam pojęcia
Teoretycznie jeśli 14 dni po owu, to w środę za tydzień. Ale kto to wie ile u mnie trwa faza lutealna... Mam nadzieję, że jeśli przyjdzie okres to właśnie po 14 dniach, to znaczy, że wszystko gra u mnie z tą produkcją progesteronu itd. -
nick nieaktualnyWitajcie .Ja dziś od rana,poddenerwowana jakąś. .. miałam dziś iść,na to badanie ale obudziłam, się z bólem głowy i doszłam do wniosku,ze to zły pomysł.
Dziewczyny ile u was trwa @ ? Bo ja dostałam w niedzielę,a już mi się prawie skończyła hmmm tylko 4 dni miałam.dziwne Jeszcze wczoraj zauważyłam więcej śluzu juz po @? Dziwny ten cykl.