Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo sam miovarian tylko.
Evell wysyłam wiruski
No właśnie to mój tak dygał, żeby nie seksic... Ale wyszlo ze mialam rację jak zawsze hehe.
Za karę będzie teraz sprzątał kotom kuwetę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:48
-
A ja nie wiem co z sobą zrobić. Godzinę temu stwardnial mi brzuch po jednej stronie i klulo mnie w tym miejscu. Położyłam się na boku i wzięłam nospe. Przeszło. Teraz odczuwam dyskomfort w dole brzucha, jest cały spiety. Nie wiem czy to normalne?
-
malutka_mycha wrote:A ja nie wiem co z sobą zrobić. Godzinę temu stwardnial mi brzuch po jednej stronie i klulo mnie w tym miejscu. Położyłam się na boku i wzięłam nospe. Przeszło. Teraz odczuwam dyskomfort w dole brzucha, jest cały spiety. Nie wiem czy to normalne?
Ale jeśli cie to niepokoi to wizyta u lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:51
malutka_mycha lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zozo wrote:Lavende ja jak nie wiedziałam że jestem w ciazy to mnie dopadło też przeziębienie :p i cała uwagę skupilam na tym że jesyem chora a tu niespodzianka i ciąża
Choruję jak facet, ze stękaniem
-
malutka_mycha wrote:A ja nie wiem co z sobą zrobić. Godzinę temu stwardnial mi brzuch po jednej stronie i klulo mnie w tym miejscu. Położyłam się na boku i wzięłam nospe. Przeszło. Teraz odczuwam dyskomfort w dole brzucha, jest cały spiety. Nie wiem czy to normalne?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Też czytałam że to mogą być te przepowiadajace. Ale cholera wie.
U mnie niby też to nie jest uciążliwe tylko się trochę wystraszylam bo pierwszy raz mi się tak zrobiło. W środę mam polowkowe, jak nie będzie gorzej to doczekam i wtedy spytam.
Dzięki dziewczyny, dobrze wiedzieć że tak się może zdazyc. Czas się zgadza, właśnie koncze 20 tydz -
A ja popijam sobie zakwas z buraka ktory sama zrobilam i powiem Wam ze nawet smaczne to
pachnie gorzej niz smakuje.
Tez czuję sie tak dziwnie glowa mnie pobolewa i mi gorąco az mam wypieki. A jednocześnie nic mi nie dolega jak przy przeziębieniu.
Tak ze Lavende kto wie, moze to nie tylko przeziębienieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 21:26
Zozo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w ciąży - robiłyście prenatalne USG i test Pappa czy tylko USG? Ja na pewno USG zrobie ale Pappy raczej nie bo za dużo stresu. Oczywiście przekopuję neta i są opinie np że USG wychodziło dobrze, Pappa źle i stres ogromny i potem amiopunkcja która jednak pokazała że jest dobrze. To po co w ogóle ta Pappa-żeby dodać stresu tylko chyba. Nawet jacys tam ginowie móqili że jak USG dobrze to nie robic Pappa bądź tu mądry.
-
Nefre żebyś wiedziała. Poszłam spać o 22 i rano i tak nieprzytomna
Wczoraj zasnęłam w samochodzie jak wracaliśmy z pracy
Ruch zawsze pomaga trochę uporządkować myśli. To czekamy na Twój plan
Dziś dojechaliśmy do roboty a tu taka piękna tęcza, wielka aż było widać całe półkole
-
Arienkas83 wrote:Dziewczyny w ciąży - robiłyście prenatalne USG i test Pappa czy tylko USG? Ja na pewno USG zrobie ale Pappy raczej nie bo za dużo stresu. Oczywiście przekopuję neta i są opinie np że USG wychodziło dobrze, Pappa źle i stres ogromny i potem amiopunkcja która jednak pokazała że jest dobrze. To po co w ogóle ta Pappa-żeby dodać stresu tylko chyba. Nawet jacys tam ginowie móqili że jak USG dobrze to nie robic Pappa bądź tu mądry.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja slyszalam ze papa trzeba robic w tej samej klinice i lekarz opracowuje razem z usg tak jak ja mialam bo jak osobno sie robi to moga glupoty wyjsc.
Ja robilam bo ogolnie przy bliznikach jest duze ryzyko zd .. ale na szczęście wszystko wyszlo dobrze .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Nefre_ ms wrote:Ostatnio siostra bratowej robiła Pappa, wyszło jej wysokie bardzo ryzyko.. Więc robili punkcję i wszystko ok.
Trudno powiedzieć jak się tymi wynikami sugerować..
Frida a Ty jak się czujesz dzisiaj? Już dotarło do Ciebie czy jeszcze nie?Jak to jest , od 12 tc można L4 brać?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Hehe Nefre nawet od początku lekarze dają L4
Ale ja wezmę jak już dopiero od stycznia. Wczesniej nie chcę nic w pracy mówić, a grudzien nie bedzie ciezki, bo święta itd
Dziś już trochę do mnie dociera. Ciekawe co jutro wyjdzie jak zrobię powtórkę.
Co to tych blogów jeśli mogę Ci coś doradzić - na bank znasz bloga Qchenne Inspiracje. Brałam od niej dietę i nie bardzo to polecam. Nie dość że ciężko w ogóle się z nią skontaktować, każe Ci zrobić masę badań, czekasz na dietę parę miesięcy... Moja koleżanka z zupełnie innymi problemami zamówiła też i dostałyśmy praktycznie kopiuj wklej to samo. Niby dieta na 4 tygodnie a ciągle coś się powtarza. Też mówiłam, że chcę 4 posiłki max. bo więcej nie dam rady zjeść ani przygotować a dała mi 5 i wszystko praktycznie do gotowania. Zaczęłam dietę siedząc na bezrobociu a i tak ledwo się wyrabiałam z gotowaniem - ledwo zjesz a zaraz znowu trzeba iść do garów pitrasić. No cholera mnie brała. Na te wyniki ona w ogóle nie patrzy i tak dostajesz to samo co inni. I ciągle jakies egzotyczne rzeczy typu komosa, mleczko kokosowe itd.
Ja się bardzo zniechęciłam do tego bo to było nierealne u mnie do pogodzenia z życiem.
-
Ja robiłam usg i pappa i mam mieszane uczucia
z usg wszystko wyszło super a pappa gorzej więc zwiększył szansę na zd. Ale nie na tyle żebym kwalifikowala się do amnio. Trochę z tego powodu nocy przeplakalam. Ale później jak zaczęłam czytać, a moja lekarka mi to potwierdziła to jeden wynik z krwi mi tak namieszal, ale on wcale nie potwierdza zd tylko późniejsze problemy z łozyskiem. Więc w sumie dobrze ze to zrobiłam bo od razu dostałam acard. Lekarka mówiła że lek zazywany już przed 16tc znacząco zmniejsza szansę na hipotrofie i niewydolne łożysko. Gdybym tych testów nie zrobiła to może jutro na polowkowych bym się dowiedziała że coś jest nie tak ale to już by było 7 tyg później. Więc w sumie dobrze ze zrobiłam pełen pakiet.
Arienkas83 lubi tę wiadomość