X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj lepiej nie, 1 wystarczy.
    A co z tych wyników wyszło? Bo te liczby za bardzo nic nie mowia... Obliczalas ten wskaznik homa ir? Ja nie mam stwoerdzonej io...

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:52

Frida91 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina ja łapię wiruski!!!! ;)

Multiwitamina lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię bete i proga. Tsh mialam zawsze w normie to na razie poczekam co mi tam lekarz zleci. Na razie nie umaeiam sie z nim dopiero napiszę do niego po 2 wyniku.
    Mnie w ogóle co jeszcze w tym cyklu zaskoczyło to to ze mialam jakies pryszcze przed owu troche na twarzy na plecach a tak z tydzien po skora mi sie zrobila tak gladziutka az dziwnie. I wlosow duzo mniej wypada. To mnie tak zaskoczyło.
    Multi ma rację z bzykaniem,nie ma że boli :p My w tym mcu mielismy kilkudniowy maraton az juz mialam dość ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po czym poznać IO? Bo ja zielona jestem, a to ciekawe...

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Ja też łapie :) i dzisiaj bzykam bo mój wrócił :D
    To powodzenia i co najmniej udanego seksu ;)

Zozo lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:52

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre nie dołuj sie kochana. Io to nie wyrok, jedz ten inozytol,to jest podobno dobre i pomaga troche. Poczytaj o diecie w io, jakies cwiczenia. Bez leków mozna to ładnie wyprostować. Czasem wystarczy to ogarnac i wracaja ładne owulacje. Pogadaj z lekarzem.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi wiem to jest masakra... I widzisz wtedy ile czasu sie marnuje bo kolejny cykl to miesiac w dupe :/ i nie idzie tego przyspieszyć. Jak jest owu to jest nadzieja a tak to co... Tylko sie dolowac można bo choćby sie czlowiek kokosil dzien i noc to nic z tego :/

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:53

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    Aha i Frida Ty tam z daleka od swojego jak się zatruł

A wiecie co . U mnie najgorszy dół był przy monitoringu , jak przez 6 miesięcy chodziłam z nadzieją co 2 dni czy będzie owu. I tak miesiąc w miesiąc czekanie na @ i z góry było wiadomo że nic z tego bo jak , bez owulacji... wy chociaż możecie na ten termin @ czekać z nadzieją. A mi nawet 3 tabletki clo nie chciały ruszyć.. . Sobie sama w duszy dziękuję że zrobiłam po cb tarczyce.... ale pomyślcie sobie @ , faszerowane się hormonami i oczekiwanie czy będzie owu czy nie, a potem czekanie 2 tygodni czy @ się zjawi po luteine czy się przeciętnie ....

Dokładnie... Tabletki, monitoring, ew. zastrzyk, monitoring, nadzieja bądź nie.. Kolejne tabsy... czekanie.. i tak w kółko... U mnie taki cykl i hmm powoli człowiek ma dosyć.. I jeszcze jak życie ma się nie koncentrować wokół tego tematu tylko...

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na problem z pękającymi pęcherzykami są leki!!! Ja nie miałam w ogóle owulacji bez "wspomagaczy", dostałam clo to coś tam niemrawo urosło, ale nie pękło, lekarz dodał do tego teraz pregnyl i i urosło i pękło i była owulacja.. Teraz tylko czekanie.. Ale nawet jak teraz nie wyszło, to będziemy dalej tą kombinację leków stosować i może w którymś takim cyklu zaskoczy! Głowa do góry :) W końcu złapiemy te wiruski od Dziewczyn skoro tak ładnie nam wysyłają i ciągle nowe "Zawirusowane" mamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Wiecie co mnie dobija
    Że jak ważyłam 10 kg więcej to zaszłam w ciążę w 2 cyklu
    Jadłam kebaby nie miałam ruchu i było ok
    A teraz biegam ćwiczę jem zdrowiej ale nie idealnie bo lubię słodkie i co.. Pco brak owu i IO kurwa w nagrodę
    Po prostu to mnie dobilo

Ale nie smece Idę powdychac smogowego powietrza

Nefre nie łam się! Ja od tych wszystkich stymulacji jestem i grubsza i brzydsza, bo cera do niczego, włosy wypadają itd. ale trudno, grunt żeby się w końcu kiedyś udało..

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi dlategp sie nie dziwię ze dziewczyny robią sobie przerwy od tych staran bo to oszalec mozna. Czasem po ciazy wlasnie cos zaskoczy na dobre tory i poprawia się sytuacja. Oby tak było:)

Nefre no zaszlas wtedy ale nie wyszło... Więc może jednak to nie bylo takie zdrowe. Na pewno zdrowszy styl życia nie zaszkodzi. Przy io tylko nie mozna duzo cardio intensywnego robic bo rosnie kortyzol i znowu sa skoki insuliny. Poczytaj sobie wiecej o tym. A moze dadza Ci ta metformine. Musisz isc do lekarza pogadac na pewno cos Ci zaproponuje.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida
    Gratulację kochana ogromnie się cieszę,i żeby beta dobrze przyrastała teraz,zazdroszczę...ale mam nadzieję ,że wyślesz mi tych ciążowych wisrusków trochę ? ;)

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapcie wirusy i bzykajcie się do oporu. Choć czasem starczy nawet raz tylko się wstrzelić.

I widzisz Frida nie słuchałaś lekarza bo niby za dużo pęcherzyków i co? :) Dobrze zrobiliście :) Moje gratulacje i uważaj na siebie, nie czyść kuwety kociej. ;)

Ja dziś zasnę kamiennym snem. :) Dziś się zważyłam po raz pierwszy od roku i mam 75,5 kg czyli tyle miałam po porodzie z synem. :P Muszę uważać teraz. Ale źle nie jest bo rok temu ważyłam 64kg, teraz przed ciążą biegałam i jestem pewna że mogłam mieć te 72kg i przytyłam te 3kg od początku ciąży bo widzę po udach no i brzuchu. ;) Bałam się że ważę ponad 80 kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 19:42

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Łapcie wirusy i bzykajcie się do oporu. Choć czasem starczy nawet raz tylko się wstrzelić.

I widzisz Frida nie słuchałaś lekarza bo niby za dużo pęcherzyków i co? :) Dobrze zrobiliście :) Moje gratulacje i uważaj na siebie, nie czyść kuwety kociej. ;)

Ja dziś zasnę kamiennym snem. :)

A ja jeszcze pamiętam Frida jak się zastanawiałaś czy przy tych 4 pęcherzykach to działać czy nie. Posłuchałaś serca i się udało!!! cudnie!!!

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

czarnulka24 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Zozo Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida a ty stosowałas ten Miovarian i ovarin? Bo dwóch nie można łączyć zasastanawiam się który wybrać...

👧 Córka 26. 08.2011
    Starania od 09.2017
    1 cykl na clo grudzień 2018
    01.19 cb
    12.05.19 [*] 8tc
    2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
    👶🏻 Synek 02. 08.2020
‹‹ 557 558 559 560 561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ