Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak Wy to robicie, że zachodzicie???
hahaha Dla mnie to jest niepojęte.
Dzwoniła mama i mówi, że córa za mną tęskni. Czyli jednak mama nie taka zła. Dała ją do telefonu a ta do mnie mówi: "Gdzie jesteś moja Roszpunko" (bo ostatnio tylko zabawa w Roszpunkę i księcia u nasFrida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Lavende dobre teksty ma ta Twoja mała
Cieszę sie bardzo ale serio tak jeszcze nie do konca wierzę w to. Ale czyli jednak to były objawy
Kurde a mój sie strul czymś i nawet noe bardzo ma jak sie cieszyć ze mną...
-
Frida91 wrote:Lavende dobre teksty ma ta Twoja mała
Cieszę sie bardzo ale serio tak jeszcze nie do konca wierzę w to. Ale czyli jednak to były objawy
Kurde a mój sie strul czymś i nawet noe bardzo ma jak sie cieszyć ze mną... -
Od samej owulacji bolaly mnie jajniki, brzuch. Cycki mam dużo wieksze niz normalnie i bardziej wrażliwe... Sennosc i apetyt duży. I nerwowość. Ale w sumie wszystkie te objawy to takie same jak pms i winny tu progesteron. Tak naprawdę to nie mam nic co by tak jednoznacznie wskazywało... Ale jeszcze też za wcześnie na jakies mdłości i inne ekscesy.
A no i mam taki brzuch wzdety caly czas, czuć ze ta macica sie powiekszyla i pogrubila tak jakby. -
Zozo wrote:Frida zaje...iscie
)) ale ci zazdroszcze. To był twój pierwszy cykl na clo? Ja też bym chciała żeby tak szybko mi się udało. Ale się cieszę normalnie jakbym to ja była. Mam taką nadzieję że niedługo dołączę do ciebie hihi
Mam tylko nadzieję ze to jedno a nie trojaczki heheZozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:O kurwa! Beta 43,57!
Gratulacje!!! Ale się cieszę!! Będziesz mogła niedługo lecieć po wszystkie dziecięce ciuszkiTaki prezent na święta!!! I na rocznicę pięknie zaszłaś
Coś chyba w tym roku starań jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:38
Frida91 lubi tę wiadomość
-
A wiecie ile ja sie modlilam w tym cyklu... I z paskiem św.Dominika i nowenne do św.Rity... Tak prosiłam żeby sie udało.
No ale na razie nie opowiadam w rodzinie itd.w blizszej to poczekam tak do Świat alurat a w dalszej to tak do konca 12 tygodnia. Oby wszystko było dobrze.Ag1988, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:A wiecie ile ja sie modlilam w tym cyklu... I z paskiem św.Dominika i nowenne do św.Rity... Tak prosiłam żeby sie udało.
No ale na razie nie opowiadam w rodzinie itd.w blizszej to poczekam tak do Świat alurat a w dalszej to tak do konca 12 tygodnia. Oby wszystko było dobrze.
Będzie! I będziesz miała za "kogo" dziękować w święta!!! Aż normalnie mi się chce płakać ze wzruszenia!!! Dajesz nadzieję!! To może i u mnie jednak "pyknie"Frida91 lubi tę wiadomość
-
Musi się w końcu udać
trzeba wierzyć w to cały czas chociaż ciężko... Ja juz cały weekend byłam zdolowana ze ten glupi test nic nie pokazał... Przed owu tez ryczalam jak nienormalna że znowu sie nie uda... Echh a dziś juz wyluzowalam i chcialam wykupic receptę na clo na następny cykl
-
nick nieaktualnyNajważniejsze, że nie wykupiłaś. Chociaż to też nie jest tragedia, mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że jedna z Jego Pacjentek kupiła więcej zastrzyków Ovitrelle, a zaszła w ciążę, więc zostawiła u Pana Doktora w gabinecie jakby inna pacjentka była w potrzebie :)Także jak nie dostanę pregnylu do kupienia, to mam dać znać i będzie dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:55
-
Mi się wydaje, że zależy ile kto się stara. Im dłużej tym ciężej mieć nadzieję. U mnie tak jest. Tak do pół roku to każdy cykl to był TEN. I siedziałam jak na szpilkach bo lada moment będę w ciąży. Teraz już mi wszystko opadło. Nie jaram się, nie planuję, wiem, że każdy cykl to prawdopodobnie NIE TEN
-
Frida91 wrote:O kurwa! Beta 43,57!
gratulacje
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity