Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na naukach dawali takie książeczki jak zeszyty ćwiczeń i tam było wszystko opisane i było dużo gotowych, pustych tabelek. Do tego był ołówek i teczka. Taki pakiet. Wtedy to rzuciłam w kąt bo wydawało mi się to głupie i niepotrzebne. Nie planowałam nawet wtedy dziecka.
A z tą cierpliwością to ja też jej nie mam, ale w tym przypadku akurat rozsądek bierze górę. Poza testując szybko i widząc biel na tescie myślicie, że może za szybko i dalej nic nie wiecie -
Lavende no racja, ale czasem jakoś ta ciekawość bierze górę, że a nuż coś się pokaże
A tu albo nadal nie wiemy albo dół, że pewnie nic z tego
Wyników nadal brakCiekawe czy rzeczywiście dziś będą, czy jutro...
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
No to wtedy bym sie bała że będzie jednak ta @ i nici z tego. Ja tam wolę czekać do terminu.
Dziś mam ten luksus że dziecko poszło do babci z powodu remontu to mogę się teraz położyć na chwilkę. Nie chciałam już jej tam dawać no ale mus to mus. U nas rozpiździel wszędzie i zaraz zaczyna się malowanko. Jutro do niej pojadę. -
nick nieaktualnyNo jak jej powiedzieli,że dziś to raczej powinny być już te wyniki,ja jutro mam odebrać kolo 13.
Dzaś taki dzień w pizdu,wiatr jest duży leje nic się nie chcę pospałam trochę bo mała nie spała w nocy trochę i położyłam się z nią.
A tak serio to dziś zaczynam testowanie przed owulacją ....coś mnie brzuch boli mówię wam jakoś dziwnie,jak przyszłam z laboratorium mnie zaczął boleć -
Nefre_ ms wrote:Laski odebrałam wyniki i mam pytanie do insuliny
Na czczo 12 po godzinie 89 a po dwóch 61 oczywiście norm brak
Glukoza bez szalu bo 97 154 i 117 dolna granicą normy... -
Byłam na USG i mogę spać spokojnie
Maluch spory jak na swój wiek bo ma 4,4 cm i wyszło że jestem w 11tc i 1 dzień a nie w 10tc.
Taki terminatorek rośnie szybko. Tętno prawidłowe, moja szyjka też i mam zrobić teraz prenatalne. I znów stres będzie.
Kazał już dupka odstawić ale luteine dalej pakowac. Troche się obawiam tego odstawienia ale mnie uspokoił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 17:50
Evell, Lavende86, malutka_mycha, Zozo, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Arienka - no to super!!!
Dzięki dziewczyny za porady. Wody utlenionej nie mam niestety w domu. O sodzie nie słyszałam.
Frida - w drugim labie w którym czasem robie badania potrafią dać wyniki o 21:00. Oni maila wysyłają gdy są wyniki. Mi wyskakuje wtedy na kom. Fajnie bo nie trzeba czekać i zaglądać co chwilę. -
nick nieaktualny