Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba że Cie wciągnie i dzień bez siłowni będzie dniem straconym
Ja dziś od 6 robię za szofera, tacie się auto zepsuło a że pracuje na okropny zadupiu to dobra córka na l4 zaoferowała że go zawiezie i odbierze. I się zastanawiam czy głupota nie przeważa nad dobrocią -
Byłam na usg prenatalnym. Z nerwów było mi niedobrze
.
CRL 58mm, przezierność 1,4 mm, kości nosowe widoczne, tętno 164, reszta też w porządku uffWyszło ryzyko ZD 1:1275 reszta jeszcze mniej. Wysłali mnie na Pappa bo niby w pakiecie i że mam zrobić. Wyniki z nowo obliczonym ryzykiem za tydzień ale jestem już spokojniejsza. Choc pewnie bede czytać internety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 19:49
Zozo, Multiwitamina, Adry, czarnulka24, Evell, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Byłam na usg prenatalnym. Z nerwów było mi niedobrze
.
CRL 58mm, przezierność 1,4 mm, kości nosowe widoczne, tętno 164, reszta też w porządku uffWyszło ryzyko ZD 1:1725 reszta jeszcze mniej. Wysłali mnie na Pappa bo niby w pakiecie i że mam zrobić. Wyniki z nowo obliczonym ryzykiem za tydzień ale jestem już spokojniejsza. Choc pewnie bede czytać internety
super wiadomość
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry już krew pobrana, wysłał mnie z automatu po USG od razu do pokoju obok. A jak sie pytałam czu muszę to mówi że tak że to jest komplet badania. Zresztą to było z NFZ, jakbym miala płacic to bym uciekła haha.
Aha i wyszło że jestem w 12tc i 2 dniu ciąży. Rośnie jak na drożdżach.Się śmieje że to chyba na pierogach i kluskach bo tego najwięcej jem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 14:00
-
Nefre_ ms wrote:Arienka
Jasne Słyszałam też że dwojgu białym ludzioma moze urodzić się czarne dziecko... Nie boisz się tego?👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020