Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:weź na wywołanie od 21 do 25. U mnie @ przychodził 28dc.
Czyli tak, masz mete i silniejszy lek do stymulacji to dobrze. Pijesz ovarin albo coś z tych specyfików? Zioła? Tsh masz ok ,prawda.
Nie pociesze cię. Wiem co czujesz. Sama nie jeden raz wyłam bo nie było owulacji... po prostu...ten dzień musi się skończyć. Będzie lepiej. Nie łam się.
Multiwitamina ovarin mam ale po tej mecie się źle czuje jest mi teraz nie dobrze od rana jakoś nic jeść nie dam radytsh było ok jakoś we wrześniu chyba robiłam juz nie pamiętam miałam powyżej 1 .Zrobię z tą luteinę tak jak pisze wezmę od21-25...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoszukam dziś dobrego endo w mojej okolicy.
Nefre przepraszam,że Cię ominełam przykro mi z powodu tej torbielki będziesz się umawiać do endokrynologa a może idz do diabteloga on się bardziej na tym zna .
Musze jeszcze powtrzyc tsh ft4 ft3 anty tg i tpo i prolatyne mogę to zrobić w 3 dc ? -
Arienka piękny Dzidziuś
Evell a mety nie możesz brać wieczorem? Jak zaczynałam to lekarka kazała mi brać 1 tabletkę wieczorem, żeby przespać najgorsze objawy. A po dwóch tygodniach od momentu kiedy już nie odczuwalam skutków zażywania mety miałam zwiększyć dawkę do dwóch tabletek, rano i wieczorem. I wtedy już wszystko było ok pomimo większej dawki bo organizm się przyzwyczaiłArienkas83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Arienka piękny Dzidziuś
Evell a mety nie możesz brać wieczorem? Jak zaczynałam to lekarka kazała mi brać 1 tabletkę wieczorem, żeby przespać najgorsze objawy. A po dwóch tygodniach od momentu kiedy już nie odczuwalam skutków zażywania mety miałam zwiększyć dawkę do dwóch tabletek, rano i wieczorem. I wtedy już wszystko było ok pomimo większej dawki bo organizm się przyzwyczaił
Nie on mi kazał 3x1 brać .Mówił ze jakby mi się kręciło w głowie to mam zmniejszyć do 2,ale mi się nie kręci tylko te nudności mam i biegunka wczoraj btła i w sobotę .... -
A trzymasz dietę? Bo ja na początku jak tylko zjadłam coś o wysokim Ig to leciałam do łazienki. Dzięki tym rewolucjom miałam motywację do trzymania diety bo to prawdziwe paskudztwo. A jeżeli jesteś pewna że nie jesz nic z wysokim Ig a nadal masz rewolucję to ja bym na tydzień, dwa przeszła na jedną tabletkę wieczorem. Trzy tabletki od początku to trochę konska dawka dla nieprzyzwyczajonego organizmu. Ale to ja bym zrobiła a Ty może spytaj lekarza czy jeszcze bardziej na chwilę możesz zmniejszyć dawkę. Po co masz się męczyć i zniechęcać do leków które mogą zdziałać cuda.
Za mała dawka nie zaszkodzi tylko ewentualnie wydłuży czas oczekiwania na profity. Nie zniechęca się proszę -
Nefre z tymi blizniakami to jeszcze nie wiadomo haha
Pewnie dolujace ze znajdujesz co chwile cos nowego ale z drugiej strony chyba i tak to lepsze bo żadna z tych rzeczy nie jest sama w soboe wyrokiem a przynajmniej wiesz nad czym pracować i co leczyć. Gorzej doluje chyba jak niby wszystko na pierwszy rzut oka gra a jednak sie nie udaje. A tu jak zrobisz zmasowany atak na swoje choroby to zobaczysz,będziesz rodzić rok po roku hehe -
Kurde co na suchy kaszel i drapanie? Już mnie szlag trafia z tym. Do tego przy kaszlu czasem mocz popuszczam.
Niestety po ciąży mi się tak zrobiło że np przy pajacykach w trakcie ćwiczeń popuszczałam i tyle. Ale teraz w ciąży to przy kaszlu właśnie jakaś masakra.
Jak się ćwiczy te mięśnie Kegla? Wstrzymuje się mocz podczas sikania i coś jeszcze?
-
Nefre tu Ci nie doradze bo sama nigdy nie miałam torbieli i nie wiem jak z tym chcolerstwem postępować. Chyba najlepiej podpytac lekarza ale pewnie juz przewertowalas wszystko co wie na ten temat dr google
Tak jak mówisz nie takie baby w ciążę zachodzą!
My byliśmy wlasnie na kolacji w restauracji a teraz wróciliśmy,wykapalam się i leżę z kotkiemCaly dzien dzis bylam spiaca a teraz jak sie najadlam to juz w ogóle...
-
Nefre wydaje mi sie ze to nie powinno az tak zaszkodzić. Co innego napiac miesnie a co innego sciskac brzuch. Unikalabym brzuszków,dzwigania, jakichś przysiadow z obciążeniem... Tak intuicyjnie. Ale spiecia miesni czy pilates chyba w miare bezpieczne. To chyba tez nie peknie ot tak przy byle pierdnieciu bo inaczej od razu by Cie przeciez kladli do szpitala
-
A ja w ogole mam ostatnio libido zerowe... W weekend cos probowalismy ale tez mi sie tam jakoś skurczylo wszystko i tak dziwnie. Chyba jakis zel trzeba bedzoe używać. Ale ogolnie ochoty tez nie mam za bardzo. Mam nadzieję że to chwilowo.
czarnulka24 lubi tę wiadomość