Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem to nie do żadnej pomocy społecznej powinni zgłaszać tylko na policję od razu... Ale tak to u nas jest. Albo nikt nie reaguje i nie zgłasza, albo każdy zgłasza a i tak pomoc społeczna ma to w dupie. Potem się dziwić, że są samosądy.
-
nick nieaktualnyWitajcie .Dzięki dziewczyny zobaczymy co mi powie diabetonów może mi przepisze inny lek ? Dzisiaj się już czuję lepiej i już zażyłam pierwszą dawkę luteiny czekam na @ co ma być to będzie.Wiecie wczoraj sobie popłakałam trochę dzisiaj czuje się lepiej.... Stwierdziłam,że nie mogę płakać nad czymś czego mieć nie mogę. Mam już jedno dzoecko widocznie także moje przeznaczenie.Co ma być to będzie. Odpuszczam.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Evell może daj sobie luz teraz na 2 cykle. Bierz leki ale nie łaź ciągle do lekarza.
Ja zasnęłam spokojnie ale dziś od rana czytam o Pappa, pojebana jestem.Jak wyjdzie ok to już będzie spokój a jak źle to znów nerwówka.
Jutro jadę z synem do Centrum Zdrowia Dziecka na kontrolę z siusiakiem i wodniaczkiem jąderka i znów stres czy będzie miał znowu operowane.
-
Ehhh tak mi się przypomniało jak mojemu niedługo po tym jak zdecydowaliśmy o zwiąku powiedziałam że prawdopodobnie nie mogę mieć dzieci i jak się przy tym poryczałam bojąc się że mnie zostawi. On się na mnie wkurzył - jak mogę tak źle o nim myśleć. Więc z jednej strony was rozumiem dziewczyny a z drugiej mam pomysł Nefre. Zapytaj swojego jakie miałby odczucia gdyby okazało się że to on jest bezpłodnych. Przestałby Cię kochać? Tak z automatu nie mogę mieć dzieci - nie jestem zdolny do miłości? Chcę być resztę żecia sam? Niech to przemyśli . Nie odpowiada Ci od razu tylko przemyśli a potem zastanówcie się co jeśli się nie uda.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie laski rację dam sobie czas,ja wiem,że dietę teraz będę miała praktycznie cały czas i intensywnie ćwiczenia,już i tak jestem na plusie bo schudłam dwa kg może to nie jest jakiś wyczyn,ale cieszę się z tego jak cholera
Nauczyłam się jeść bez ziemniaków chleb ciemny razowy żytni jem warzywa i najważniejsze już prawie miesiąc bez słodyczy !! MUSI być dobrze. dzięki wam dziewczyny każdej z osobna,że umiecie postawić do pionu; *
Nefre_ ms, Multiwitamina, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
Nefre - Multi to ma cały sad
I ogród chyba spory.
Kurde ja jadłam chyba raz żeberka. Ogólnie to tłuste chyba taki tłuszcz wokół mięsa? U mnie w domu się tego nie robiło, może babcia kiedyś zrobiła i wtedy zjadłam, już nie pamiętam. Wiem że mój by tego nie tknął, on nawet schabowego nie lubi, tylko kurczaki i kurczaki.
-
Evell tylko poczytaj o tym ruchu przy IO, jakieś formy są zabronione bo bardziej szkodzą niż pomagają. Ale nie wglebialam się w temat.
Nefre mnóstwo kobiet ma taki stosunek do dzieci, swoje kochają ale nie są ulubionymi ciotka i dla innych. Sama jestem jakby skrępowania przy dzieciach bo wiem że wymaga się jakiegoś zachowania a ja tego nie czuje. -
Nefre to tak nie działa. Nikt nas za takie rzeczy nie karze. Jeśli jesteś wierząca to możesz uznać to za próbę ale nie za karę. Dużo dziewczyn nie lubi dzieci jako dzieci a swoje kocha nad życie. To normalne. Antykoncepcja 10 lat - też ją miałam i naprawdę nigdy nie przyszło by mi do głowy myśleć że ktoś może mnie za to karać.
A twój facet to sorry ale powinnaś go kopnąć w d za to "nie wiem". Nie wiesz to się do jasnej, ciasnej dowiedz! (to do niego było) Ty musisz mieć puczucie że stoisz na wardym gruncie.
Dobrze że nie masz takiego parcia bo od tego to fioła dostać można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 12:45
-
A z drugiej strony czytałam historie dziewczyn które przy dobrej diecie i ćwiczeniach nie schudly ani grama a jak coś w tych ćwiczeniach zmieniły: intensywność lub rodzaj, nie jestem pewna, to efekty były. A to też amatorki.
Co za paskudny dzień, nie wiem co z sobą zrobić dzisiaj. W tym tygodniu siedzę całymi dniami sama w domu bo mąż pracuje od 6 do 21można do głowy dostać, zwłaszcza jak brak motywacji do zrobienia czegokolwiek.
-
Ja mam za to ostatnio kryzys jeśli chodzi o tą beznadziejną robotę... KAżdy dzień mi się ciągnie jak wieczność, normalnie tak tego nienawidzę, że nie mogę tu wytrzymać. Odliczam dni do wizyty, do świąt. Na razie nie mogę iść na zwolnienie, bo mój ma umowę do końca roku i wtedy na bank mu nie przedłużą. No i za wcześnie jeszcze żeby mówić, myślałam, że tak po nowym roku. Mam nadzieję, że lekarz mi da bez problemu.
Ale jeszcze prawie 3 tyg minimum muszę tu tkwić. -
Frida91 wrote:Ja mam za to ostatnio kryzys jeśli chodzi o tą beznadziejną robotę... KAżdy dzień mi się ciągnie jak wieczność, normalnie tak tego nienawidzę, że nie mogę tu wytrzymać. Odliczam dni do wizyty, do świąt. Na razie nie mogę iść na zwolnienie, bo mój ma umowę do końca roku i wtedy na bank mu nie przedłużą. No i za wcześnie jeszcze żeby mówić, myślałam, że tak po nowym roku. Mam nadzieję, że lekarz mi da bez problemu.
Ale jeszcze prawie 3 tyg minimum muszę tu tkwić.
Ja z kolei wolę być w pracy niż w domu siedzieć i rozmyślać i czytać internety.
W ogóle Lavende jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 13:42