Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo
Ja ostatnio miałam tak, poszłam na pierwszy monitoring jakoś 2-3 dni po ostatniej tabletce clo, potem znowu po 2-3 dniach zobaczyć jak rosną pęcherzyki i potem po 2 dniach zobaczyć czy pękły. Czyli jakieś 3 razy na cykl byłam. Myślę, że tak 2 to minimum i to mając szczęście, że akurat pęknie w okolicach którejś wizyty. Jeśli lekarz podaje zastrzyk na pęknięcie to jeszcze jeden raz by się przydało potem żeby zobaczyć, czy podziałał. -
nick nieaktualnyZozo myślę,że tak dwa razy wystarczy iść. Możesz iść 11 dc a potem po owulacji sprawdzić czy pękają ci pęcherzyki. Na mnie clo teraz wg nie działał bo pęcherzyki były ale nie rosły. . Teraz od nowego cyklu będę brała letrozol...
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba jakaś wirusowka
oby tylko mała sie nie zaraziła bo podatna jest na takie choroby. Cała noc nie spałam nie dało się zasnąć przy tym bolu żołądka jeszcze wymioty. Pod kołdrą gorąco, odkryłam się to zimno i tak cała noc
Narazie wstałam i jakiś nerwobol mnie złapał w klatce piersiowej ale czuję że dalej coś muli na żołądku. Zaprowadze mała do szkoły i pójdę do apteki bo wczoraj same byłyśmy już nie było jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 07:19
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyAdry dziekuje! Miałam robić przerwe w grudniu, ale tak sobie mysle- moze grudzień, magia świat, urlop, beda sprzyjać „przytulaniu” i jak lekarz bedzie mógł mi zrobic ten pierwszy monitoring, to jeszcze spróbuje z clo+pregnyl - moze zaskoczy tym razem.. miłego dnia!
-
A ja sie witam w 12 tc
w nastepny piatek usg
Multiwitamina, Nefre_ ms, Frida91, Arienkas83, malutka_mycha lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity