Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też raczej nie mogę narzekać na brak wieczornych zabaw
to też dobry moment żeby poćwiczyć mięśnie kegla
A oprócz tego ćwiczę też w ciągu dnia, samapodobno bardzo pomaga przy porodzie i zmniejsza ryzyko wystąpienia komplikacji, nie trzymania moczu i czegoś tam jeszcze. Ogólnie same plusy.
-
Dziewczyny czy normalnie sie bzykacie z mezem w ciazy tze wiem ze delikatnie trzeba..
Mój maz ciagle by chciał i zagaduje raz juz to robiliśmy bylam cos w 8 tyg ale strasznie tam ciasno i bardzo bolalo.. wczoraj tez mial ochote nie dziwie mu sie bo wcześniej mial kiedy chce a teraz bardzo rzadko
No a druga rzecz to boje sie o dzidzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 14:55
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja się os początku nie ograniczała, jak nie krwawisz to ryzyka dla dzidzia nie ma. Bolało cię bo jesteś teraz bardziej ukrwiona tam i wrażliwa. Mnie to trochę teraz pomaga bo bez tego pewnie z orgazmem byłoby trudniej. Spróbuj pozycji polecanych dla par w których partnej jest duży a dziewczyna drobna no i nawilżacz.
-
Ja też się nie ograniczam. Na początku było słabo z libido więc było rzadziej ale teraz już normalnie. A doznania są nieziemskie. Raczej nigdy nie miałam problemy z orgazmem ale teraz jestem krotkodystansowcem, wystarczy mi kilka sekund
Multi smaka robiszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 15:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu multi zmiłuj się. Ja ciągle widzę te ciastki i ciastki.
Ale powiem wam,że już 4 tydzień nie jem nic słodkiego i dużo cwicze. ..
Wczoraj wam pisałam o tej owulacji,że miałam negatyw a dziś 2 tłusta krecha no i brzuch mnie trochę bolał ... sama nie wiem co o tym myśleć. Jutro na monitoring idę zobaczyć czy była owuulka.... -
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Ciekawe co tam zobaczy. Evell ale to dobrze że masz silna wole. Czasem Ci przejdzie. Mówię że na swój sposób, jakoś wolę teraz swoje niż te wszystkie słodycze w sklepie. A jak się nastoje przy tym, to już nawet dużo nie jem, bo mi wszystko pachnie kakao i cukrem waniliowym. A że sklepu to raz raz i nie ma nic...
Ale na pewno są przepisy dla Was na io , na jakieś babeczki czy batoniki do zrobienia...
Aha i ten krem to budyń na mleku , ubity z masłem. Dałam tylko łyżeczkę cukru . A do bicia nie dawałam cukru pudru . I mi nawet to smakuje.
No chciała bym, że by była ta owulka ...ale to już nie ode mnie zależy niechce się nakręcić.
Multi jak mi się poprawią wyniki to wpadam do ciebie na te pysznosci
Wiadomo,że swoje lepsze niż kupne bo ze sklepu to sama chemia praktycznie.
Jak się czujesz mały fika w brzuszku ?Multiwitamina lubi tę wiadomość