Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróbel nie miej do siebie pretensji, Ty już masz zaawansowana ciąże, nic dziwnego że jesteś zmęczona. Lepiej żebyś się nie męczył bo jeszcze dzidziuś stwierdzi że woli wyjść. Zbieraj siły bo do porodu będą Ci potrzebne
PS. Ja też dziś cały dzień na kanapieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 18:26
-
nick nieaktualnyHejka laski.
Ja to dziś mam taki przejebany dzień,że szkoda gadaćjestem jakaś zdenerwowana z wszystkimi się dziś kłócę nawet z moim skaczemy sobie do gardeł ... wszystko mnie drażni.Normalnie żyć nie umierać mała jeszcze znów jeść niechce i widziwia nie grzeczna jest
ja nie wiem czy to ten bunt dziecięcy wszystko wymusza płaczem. Nie wiem co robić czasami mam ochotę wyjsc i nie wrócic.
Poza tym boli mnie brzuch na@ jakoś mocno jeść mi się nie chce smaku znów nie mam na nic ... -
A ja za bardzo nie mam kiedy odpocząć przy małych szkrabach . W nocy nie mogę zasnąć mimo ze synki ladnie spia .. spie max do 7-7.30 .. rano dużo obowiazkow , nakarmić synkow to trzeba im cos przygotować , posprzatac podłogi , zrobic obiad itd .. samych posiłków dla dzieci przyrzadzic sie troche schodzi .. pokapac itd ehh .. ale kocham ich nad zycie kiedys wyrosna i moze bede miec ciut lzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 20:49
Evell, Arienkas83 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre_ ms wrote:Czarnulka
Ty w ogóle jesteś mega ogarnięta..bliźniaki i sama w obcym kraju.. Dla mnie hardkor Ja bym pewnie nie pomyślała o kolejnym dziecku z braku czasu heh
Nefre moi synkowie sa w miare grzeczni choc czasem tez dają popalic ale same czynnosci co trzeba przy nich zrobić sie schodzi. Maz pracuje wiec większość go nie ma.
Ja sie zdecydowalam na następne dziecko z tego wzgledu ze wiem ze ciezko bylo na początku tyle poronien i w sumie nigdy nie wiesz tez czy szybko zajdziesz czy dasz rade donosic .. mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze w tej ciazy .. poza tym kocham dzieci .. wcześniej zanim nie miałam swoich to tak o sie garnełam do tego .. a teraz jak budzę sie rano to od razu chcialbym isc do ich pokoju przytulic ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 21:05
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry to racja, takiej wspólnie wypitej butelki wina wieczorem na pewno mi bedzie brakowało!!! Ale poki co nie ma sie co martwic! I z Mężem nie jedna butelka przed nami
a wino najlepiej smakuje w małej lokalnej knajpce w małym włoskim miasteczku, do pysznego włoskiego obiadu!!! Ech... wyjazd znowu by mi sie marzył!!!
Nefre_ ms, Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Nefre a masz dzisiaj wolne? Myślę, że lekarz Cię przyjmie skoro się z nim umówiłaś i coś wstępnie zaplanuje. Super że tak ruszyłaś teraz z kopyta z tymi lekarzami. Trzeba kuć żelazo póki gorące
Multi to chudziutka jesteś, ja ważę teraz 58 a dopiero zaczynam, to co dopiero będzie późniejA ile masz wzrostu?
-
Multi ja mam 169cm więc praktycznie tyle samo
Ty już 6 miesiąc... kiedy to zleciało??
Oj też mam stresa do mojej wizyty a to dopiero w piątek... Oczywiście cały tydzień pewnie będzie mi się dłużył strasznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 09:00