Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróbel wrote:Avokado podobno ma bardzo dużo kwasu foliowego i obniża poziom homocysteiny ale fakt że tłuste strasznie. Ja nie lubię go. Granat dziś wciągnęła.
lubie tez sok z grejpfruta
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
NEfre nic innego tłustego mi nie szkodzi. Tylko to i to w małej ilości. Coś tam kiedyś czytałam że awokado ma salicylany czy tam solaninę i nie wszyscy to tolerują i mają takie sensacje. Kwestia jakiegoś tam enzymu, nie wiem dokładnie.
O Czarnulka to podobnie jak ja 57-58 przy 169 ale ja chyba jestem grubsza heheczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nefre tylko tymi statystykami też się nie sugeruje bo to tylko liczby. Wiem że chcesz mieć jakiś punkt odniesienia ale jeżeli Ci wyszło że masz 10% szans na naturalne poczęcie to równie dobrze możesz być w ciąży następnym cyklu. Dziewczyny przy morfo męża 1% zachodzily ku zdziwieniu lekarzy.
Multi ja też mam 60 kg ale mam 10 cm mniej więc jest mnie trochę więcej wszerzDzisiaj mam wizytę
Czarnulka też nie pomogę, nigdy nie miałam z tym problemów.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Co do wagi to waze 56.5-57.0 przy 168/169
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja tezto nie jestem w stanie zjesc avokado, raz ze smakowo dramat mam wrazenie jakbym jadła masło
dwa strasznie tlusty i potem moja watroba tez cierpi.
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre dokładnie, niby czemu ktoś miał wcześniej coś u Ciebie podejrzewać, jak byłaś dzieckiem...
Pewnie lekarze dali trochę dupy i mogli to zauważyć, albo chociaż mieć podejrzenia. Szkoda, że dopiero teraz to wyszło. Ale czasu już nie cofniesz i ewentualnie dobrze, że wyszło teraz a nie dopiero za parę lat... Tak sobie mów. Teraz trzeba patrzeć w przód i robić kolejne małe kroki do celu
Ja mam dziś znowu jakis gorszy dzien. W weekend mialam jakos duzo energii i w ogole i oczywsice wkrecam sobie ze zanikaja mi objawy i juz świruję. Normalnie zastrzelić się tylko -
Oj tak głowa robi swoje... Czasami trudno powiedzieć czy serio coś czujesz czy już tak sobie wkręcasz.
U mnie raz jest super a raz mam takie schizy i natrętne myśli, że nie mogę przestać. Widzę że siedzenie w robocie tak działa, bo w weekend czułam się bardzo dobrze.
Możesz iść do tej lekarki tylko w sumie po co... Niewiele Ci to już da i pomoże w tej sytuacji. Lepiej chyba skupić się już na tych specjalistach... -
Frida91 wrote:Oj tak głowa robi swoje... Czasami trudno powiedzieć czy serio coś czujesz czy już tak sobie wkręcasz.
U mnie raz jest super a raz mam takie schizy i natrętne myśli, że nie mogę przestać. Widzę że siedzenie w robocie tak działa, bo w weekend czułam się bardzo dobrze.
Możesz iść do tej lekarki tylko w sumie po co... Niewiele Ci to już da i pomoże w tej sytuacji. Lepiej chyba skupić się już na tych specjalistach... -
malutka_mycha wrote:Ale może taka informacja uwrazliwi ja na przyszłość i innej dziewczynie nie zrobi już takiego kuku
-
Co do endometriozy ogladalam kiedys kilka programów bardzo ciezko ja zdiagnozowac przez co jest wykrywana bardzo pozno czasem juz w ostatnim stadium kiedy to kobieta mdleje z bolu podczas miesiaczki..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Frida91 wrote:Być może... A może nie. W końcu ci lekarze tez nie robią tego ze złej woli żeby komuś zaszkodzić...
Ja np mam codzienne bóle głowy, mniej więcej od 10 r.z. Żaden lekarz nic nie znalazł i mogłam tylko lekami to niwelowac. W końcu po kilku latach i przeszukania wielu artykułów dotarłam do tego że jestem uczulona na gluten. Poszłam do mojego rodzinnego i bardzo spokojnie powiedziałam że znalazłam przyczynę. Zrobiłam to żeby w przyszłości pomyślała o wpływie diety.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre no to idź do niej, może chociaż sama się poczujesz z tym lepiej, że powiesz jej co myślisz.
Marylin nie była przykładem dla CiebieBardziej chodziło mi o to, że i znane osoby na to cierpią. Zresztą w tamtych czasach to akurat niewiele wiedziano nt. takich chorób...
Z tym przyrastaniem to w ogóle też masakra. Jakoś przerażająco mi to brzmi. Już same jajniki z macicą brzmi strasznie, ale nie tak źle jak jelita itd... Dlatego całe szczęście że u Ciebie już to wykryto. Są też właśnie różne stopnie tej choroby z tego co czytałam. -
Nefre no koniecznie hehe
I żadne tabletki Ci nie będą potrzebne
Tylko dasz cyca na 5 lat hehe
Z tymi statystykami to ciekawe jak to jest... To samo jest niby z pcos, że to takie częste. Cholera wie w co wierzyć tak naprawdę.