Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre ja tez mam tylozgiecie ale lekarz mowil ze to normalne wiec nigdy sie tym nie przyejmowalam
mowil ze moze byc trudniej ciut zajsc w ciaze ale nie zawsze i lepsze wtedy pozycje od tylu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 14:07
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Haha Nefre podsumowałaś nasz cały dzień smętów
To zaraz jedziecie... A mąż kiedy zrobi badania?
Wiadomo, że może się nie udać... Zawsze jest taka szansa. Ale to nie znaczy, że tak musi być! Macica jest, jajniki są, więc i szanse są! I tego się trzymajmyNefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Nefre
No to zaraz będziecie wiedzieli coś o jego wynikach. Faceta parametry chyba łatwiej podgonić, no chyba, że jakieś poważne problemy ale tego nie życzę oczywiście. Ja mojemu profilaktycznie wciskałam cynk, kwas foliowy i magnez i wyniki wyszły jak ta lalaZawsze warto trochę nadgonić, żeby były jeszcze większe szanse.
-
Arienka ale nie musisz robić nic dodatkowego przecież. To że coś jest zalecane, czy refundowane nie znaczy, że ktoś Cię do tego zmusi. Wiem, że masz teraz stres, ale pomyśl, że usg wyszło dobrze, więc na razie nie masz podstaw do niepokoju
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Nefre to będziecie świętować miesięcznice
Prawie jak smoleńskie
My też obchodzimy takie nasze okazje - rocznicę związku, rocznicę zaręczyn i ślubuJa tam uważam, że to fajne i miłe
Przez nasz pierwszy rok też co miesiąc była miesięcznica
Popytaj, witaminki i suple nie zaszkodząMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nefre trzymam mocno!!!!!
Ja jestem po wizycie, mogę dalej wpieprza słodycze bo z waga mniejsza niż zakładałam. Więc Multi jeszcze nie dobilam do Ciebie, 2 kg mi brakuja
Śmiałam się bo jak mała dalej tak będzie rosła to przy porodzie szacunkowo będzie mieć 3-3,5 kg. A kiedys lekarz mnie nastraszył że mam wąska miednicy i mogę mieć problem z naturalnym porodem. Mówię lekarce że jej nie wycisne i chyba już u mnie zostaniewieczna ciąża
Arienka wyłącz myślenie na 12 godz, kakao i serial raz dwa. Albo komediaArienkas83, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas nie wesolo bo synek ma goraczke od poludnia przedtem 38.5 teraz 39.0 dostal na zbicie syrop . Jeszcze na noc sama zostaje bo mąż ma nocna zmianę. Ehh... biedny zadnych objawow a goraczka jest
ciekawe co mu jest czy to na zęby czy cos go bierze
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity