Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasem goraczkowal ale to byla max 38.0 Temperatura. Moze faktycznie 3dniowka
Wstaje teraz co jakis czas i sprawdzam czy spada ta goraczka po syropie
A do tego zaczyna mnie troche strach ogarniac przed piątkowym usgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:32
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry nie ma czego sie wstydzic . Tez zalezy jaki kto jest wytrzymaly itd .. i druga rzecz jakie jest dziecko .. nigdy nie wiemy zanim sie zdecydujemy jakie będzie..
ja narazie zdecydowalam sie na kolejne nie mam wiekszych problemów z synkami ale jak to bedzie za miesac,dwa czy pol roku nikt nie wie.. ogólnie czasem daja popalic święci nie sa .. Zobaczymy jak to bedzie oby dzidzia w brzuszku rosła zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:37
Adry lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka może lepszy byłby czopek paracetamolu? Niby lepiej zbija temperaturę. Mój synek też tak kiedyś miał gorączkę pod 39st. w nocy, miał kilka m-cy. Czopki wtedy poszły w ruch. Najadłam się strachu a rano już 37 i coraz mniej, zdrowy. Do teraz nie wiem z czego to było.
-
Moja mała też chora. Zaczęło się od kataru i znowu zaczęła kaszleć. Ja zwariuję. Na szczęście po 2 dniach inhalowania jest mega cud poprawa. No ale ile można na inhalacjach jechać? Jutro chcę skoczyć z nią do lekarza mimo, że już wygląda dobrze. Ma energię, humor, lekki katar i odrywa jej się. Przy dziecku to wiecznie coś. Przedszkole nas pokonało. Jeszcze ojca nadal nie ma i walczę sama ze wszystkim. Dobrze, że mama pomaga bo bym nie dała rady. Dziś 12 godzin w robocie.
Ze spaniem to u nas były przeboje. Dopiero od niedawna mała sypia dobrze a ma już ponad 3 lata. Wcześniej budziła nas minimum 2 razy na noc. Taki typ. Ja też mam słaby sen i budzę się w nocy.
Czarnulka - na zęby temperatura powinna być niższa. Poniżej 38 na pewno. Tak mówił mi lekarz. Kurcze teraz dużo osób choruje jal tak patrze po rodzinie i znajomych.
Z małą oglądamy jeszcze bajkę i zaraz muszę ją kłaść spać. Miała dziś długą drzemkę i teraz ma za dużo energiiA ja padammm!
-
Adry wrote:Lavende, pamiętam jak pisałaś na forum, że mała właśnie często się budzi
no nie ma się na to wplywu, trzeba to przeżyć i koniec.
Odnośnie chorób, myślę że taki sezon. Najpierw ciepło, potem mrozy, potem znów ciepło. Nawet nie wiadomo jak się ubrać...Papu na śpiocha i dalej cięła komara. A im starsza tym gorzej niestety. Teraz jest spoko. Daje nam nawet pospać. Wychodzimy na prostą powoli.
A z chorowaniem to ostatnio mamy złą passę. Najpierw mała, potem mój ojciec, matka, ja, teść i teściowa, a teraz znowu mała. No i dziś siostrę i siostrzeńca wzięło. -
Nefre_ ms wrote:A pomyśleć że miesiąc temu miałam po prostu wyluzowac...
-
O kur... Nefre... A co to znaczy adominaza? To to samo czy jeszcze kolejna choroba? Nagle podejrzenie nowotworu?? Szok w ogóle... Naprawdę jestem zniesmaczona że człowiek może tyle latać po lekarzac i nikt nic nie widział... Przecież ginekolog czesto bada recznie ginekologicznie, uciska brzuch i sprawdza coś tam... I u Ciebie nikt nic nie zauważył?? W pale się nie mieści. A tej operacji na nfz nie robią? Jakie rokowania co do ciąży i jej utrzymania? Dal Ci wiecej nadziei?
-
Mam nadzieję że znajdziesz w sobie dużo siły. Mąż też pewnie zdolowany co? Dobrze ze masz w nim wsparcie i macie zaplecze finansowe. Bez tego to szkoda gadac. Kredyt? Ściskam Cię i zapewniam o moim wsparciu jak będziesz potrzebowała!
-
A kto to rozumie... Chyba nikomu sie to w głowie nie mieści. Może i racja na nfz to pewnie ciężko o takich specjalistow nie mówiąc juz o terminie. A na razie czekajac ba zabieg jakie masz zalecenia? Jakies leki?
-
nick nieaktualnyNefre
Kochana,ja nie wiem co napisać,przykro mi bardzo,że Ciebie takie rzeczy spotykają ...
Wierzę,że wszystko się ułoży będziesz miała gromadkę dzieci wierze w to mocno!! Ściskam Cię mocno i przytulam z całych sił, pamiętaj że we mnie masz wsparcie i dziewczyn na tym wątku.
Nie załamuj się jesteś dzielną kobietą dasz rade !!!! ;* ;*