Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj mam strajk i mąż jedzie do tajskie restauracji i bierze na wynos
i w dupce mam gotowanie
A później jedziemy do kina, chciałabym też na jarmark bożonarodzeniowy wpaść ale nie wiem czy męża naciągne. Zawsze z mama jeździliśmy ale w tym roku nie da rady.
Ja mam chatę ogarnięty, w październiku chyba zaczęłam sprzątaćale ja mam czas. Jeszcze przed świętami pokój chcemy odmalowac. Farby, walki są tylko chęci brak.
A pierniczki w tym roku odpuszczam, przejadly mi się -
Ja jak zwykle odkad jestem w ciąży wstalam dzisiaj o jakiejś wczesnej porze kiedy jeszcze ciemno... Do tej pory byczylismy sie i czytalismy książki a teraz bierzemy sie za obiadek. Mamy smazonego kurczaka w ciescie sezamowym do tego ryż i sosik slodko kwaśny
A potem spacer i też idziemy do kościoła:)
Mieliśmy plan skoczyć dziś nad morze ale ciągle pada i chyba nie ma sensu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 13:44
-
A mnie dzis caly dzien dziwne brzuch boli
a usg w piątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 14:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
malutka_mycha wrote:Pewnie całkiem nie uda mi się że słodkiego zrezygnować na początek chciałabym ograniczyć. Niestety wiem że z tego powodu szczęśliwasza nie będę ale winko też by mnie teraz uszczesliwilo a wiem że nie mogę. Muszę w sobie znaleźć siłę.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
malutka_mycha wrote:No właśnie, wszystko zależy czy to jest czasem
Adry lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Multiwitamina wrote:Mam nadzieję że to nic. Tylko mały schizik. Moje dziecko od wczoraj odwrucilo się dupką od świata i chyba tak siedzi . Bo czuje kopniaki wewnacz i nisko bardzo. Tak blisko szyjki. Denerwuje mnie to . Bo kopy są słabsze i martwi mnie zawsze takie uczucie , że jakby chciał się wydostać szybciej. Staram się nie schizowac że szyjka mi się skraca czy coś. Ale czarne myśl i siedzą i nie chcą puścić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 15:01
Multiwitamina lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Zozo wrote:Adry jakie winko lubisz?
ja lubię proseco z niemieckiego Lidla u nas w mieście nie ma takiego samego a nawet cenowo się różnią u nas dwa razy droższe hehe.
Frida
Mam pytanie do ciebieczy po clo kręcilo ci się w głowie i byłaś senna? Ja mam jedną tabletkę tylko i chyba źle zrobiłam że biore ja rano bo właśnie po południu się źle czuje chyba muszę zmienić na wieczór
Ja brałam na wieczór tak ok. 20-21 wlasnie żeby przespać ewentualne skutki uboczne. Ale nie miałam żadnych kompletnie, normalnie się czułam.Zozo lubi tę wiadomość
-
Adry nie rób mi smaka... Ja tez najbardziej lubie czerwone wytrawne... I mam taka ochotę a tu nie można
Przed owu to piłam co drugi dzień niby na lepsze endometrium haha... A teraz już nie mam tego pretekstu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 16:57
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Tak czytam jak wy sptzątacie, gotujecie... A ja na nic siły nie mam. Schylać się nie mogę za często bo brzuch zaczyna boleć, po pół godzinie sprzątania dostaje zadyszki... Kiepsko sypiam i ciągle czuje się zmęczona. Przy tym zła na siebie strasznie bo nie robię tyle ile powinnam.