X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7d9cfbd5c076ae54med.jpg
    Tak było u mnie choinka ubrana od czapy bo w listki ale my zawsze trochę szajbnięci tak samo jak stworzenie na dole które kradło bąbki.

Adry, Arienkas83 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Wróbel świetne zdjęcie :D
    A to są listki? Mi to wygląda na ciastka z piernika tylko z filcu :)

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listki, kupione jako ozdobą na Halloween z resztą. Niby klonowe.

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    7d9cfbd5c076ae54med.jpg
    Tak było u mnie choinka ubrana od czapy bo w listki ale my zawsze trochę szajbnięci tak samo jak stworzenie na dole które kradło bąbki.

Ładna choinka i kotek :) .... ja jeszcze nie mam ubranej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel choinka i kocik super!

U mnie dziś pieczenie pierniczków :) także robię ciacho na pierniczki i słucham świątecznych piosenek :)

Adry lubi tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Listki, kupione jako ozdobą na Halloween z resztą. Niby klonowe.
    No w sumie też może być. Ale wg mnie mogą też uchodzi za ciastka a to jest jak najbardziej swiateczna ozdoba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:16

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to nie jest kotek ale dzięki :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale już bliżej - ta sama rodzina. Lubią przgryzać kable samochodowe dodam dla ułatwienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:37

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuna.
    Została przyniesiona mojemu mężowi dwanaście lat temu jako szczenię fretki. Wtedy nie było żadnych ośrodków rehabilitacji dzikich zwierząt a leśniczy stwierdził że może ją co najwyżej odstrzeluć. No więc mój ją odchował i próbował przywrócić naturze ale z racji mieszkania w bloku próby się nie powiódł, potem kupa załatwiania papierów i Lilka została już na zawsze w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:46

Adry lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to jest ogromny łobuz i jest bardziej skocznia od kota, poza tym bardzo humorzasta. Dobre zwierzę, kochane ale bardzo trudne. Jak nie ma nas w domu albo w nocy musi być w klatce ale jej to nie przeszkadza bo kuny dużo śpią nie mniej nie jest to zwierzątko domowe. Dobrze że teraz są ośrodki które się takimi zajmują.

npV2p1.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko Wróbel! Serio macie kunę? Nienawidzę tych skurczybyków. 3 razy załatwiły mi samochód. Ostatnio przewód od turbo słono nas kosztował :-/ Koło mojej pracy biega tego pełno.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wychodzimy. Ma swoje szeleczki. Serio, mamy kunę. Ich jest wszędzie pełno. W Wawce też.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuna jest bardzo kuwetowa, nigdy nie zdarza się żeby nie trafiła do kuwety. Koty też, fretki jak się je odpowiednio wychować to też.

npV2p1.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Wiedziałam że kuna. :D Pokazałam właśnie mężowi a on co to a ja że fretka choć wygląda jak jakaś kuna z lasu i właśnie przeczytałam dalej że kuna. :D

Ja byłam w Reserved bo tam takie piękne mięciutkie sweterki są. Powoli nie mam w czym chodzić bo wszystko przyciasne :P. Dwa kupiłam takie milusie. :)

Ledwo co weszłam do domu i idę do łazienki i słyszę jak coś chlusnęło i synek z płaczem do kibelka. W przedpokoju jezioro żygów, a mąż leci do łazienki z obrzyganą kołdrą. :/ Oczywiście do mnie weź to zmyj a ja że nie bo mi się dźwiga i sam książę zaczął to czyścić. Jednak zaczęłam w przedpokoju ale nie dałam rady bo mi się dźwigało i mąż przyleciał że zostaw bo jeszcze dołożysz tego. :D W końcu opanowaliśmy, na koniec przeleciałam podłogę wodą z płynem i olejkiem pomarańczowym, kołdra w pralce zmyta z tych żygów. Synek w porządku, ale już wczoraj wieczorem wymiotował chyba dlatego że mu dałam wieczorem pół kubka soku wyciskanego z pomarańczy i cytryny z herbatą imbirową i miodem. Taka moja mikstura na przeziębienie widać nie na jego żołądek. Dziś chyba za dużo różnych rzeczy pomieszał jeszcze chwilę zanim przyszłam to się z mężem bawili na łóżku skakali itd no to jeszcze wrażliwy żołądek i poleciało.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:18

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:18

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre a jaki to jest sos orzechowy? :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy do teściowej więc obiad z głowy. :)

Ciąża jest dziwna, ciągle mam ochotę na kwaśne owoce/soki i wczoraj wieczorem to sobie cytrynę jadłam bez skrzywiania się, gruby plasterek. :) W sumie to mam smaka znowu i sobie zaraz zjem. :P

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    No ja akurat mam czas pogadać, a wszystkie w garach siedzą :p

Zozo, gdzie złote bombki kupujesz?

Ja siedzę przed komputerem - paznokcie suszę :D Mam dziś dzień - "nie chce mi się nic"... obiad muszę zrobić, ale póki co no nie ma mocy..

Pierniczki - wczoraj tylko ciasto zagniotłam, może dziś się uda upiec w końcu, bo jeszcze kiedyś trzeba udekorować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzućcie linka do tej strony z ozdobami :) nic nie potrzebuje, ale może coś wpadnie w moje rączki ;)

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ