X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7d9cfbd5c076ae54med.jpg
    Tak było u mnie choinka ubrana od czapy bo w listki ale my zawsze trochę szajbnięci tak samo jak stworzenie na dole które kradło bąbki.

Adry, Arienkas83 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Wróbel świetne zdjęcie :D
    A to są listki? Mi to wygląda na ciastka z piernika tylko z filcu :)

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listki, kupione jako ozdobą na Halloween z resztą. Niby klonowe.

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    7d9cfbd5c076ae54med.jpg
    Tak było u mnie choinka ubrana od czapy bo w listki ale my zawsze trochę szajbnięci tak samo jak stworzenie na dole które kradło bąbki.

Ładna choinka i kotek :) .... ja jeszcze nie mam ubranej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel choinka i kocik super!

U mnie dziś pieczenie pierniczków :) także robię ciacho na pierniczki i słucham świątecznych piosenek :)

Adry lubi tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Listki, kupione jako ozdobą na Halloween z resztą. Niby klonowe.
    No w sumie też może być. Ale wg mnie mogą też uchodzi za ciastka a to jest jak najbardziej swiateczna ozdoba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:16

f1d9680377.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to nie jest kotek ale dzięki :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale już bliżej - ta sama rodzina. Lubią przgryzać kable samochodowe dodam dla ułatwienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:37

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuna.
    Została przyniesiona mojemu mężowi dwanaście lat temu jako szczenię fretki. Wtedy nie było żadnych ośrodków rehabilitacji dzikich zwierząt a leśniczy stwierdził że może ją co najwyżej odstrzeluć. No więc mój ją odchował i próbował przywrócić naturze ale z racji mieszkania w bloku próby się nie powiódł, potem kupa załatwiania papierów i Lilka została już na zawsze w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:46

Adry lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to jest ogromny łobuz i jest bardziej skocznia od kota, poza tym bardzo humorzasta. Dobre zwierzę, kochane ale bardzo trudne. Jak nie ma nas w domu albo w nocy musi być w klatce ale jej to nie przeszkadza bo kuny dużo śpią nie mniej nie jest to zwierzątko domowe. Dobrze że teraz są ośrodki które się takimi zajmują.

npV2p1.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko Wróbel! Serio macie kunę? Nienawidzę tych skurczybyków. 3 razy załatwiły mi samochód. Ostatnio przewód od turbo słono nas kosztował :-/ Koło mojej pracy biega tego pełno.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wychodzimy. Ma swoje szeleczki. Serio, mamy kunę. Ich jest wszędzie pełno. W Wawce też.

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuna jest bardzo kuwetowa, nigdy nie zdarza się żeby nie trafiła do kuwety. Koty też, fretki jak się je odpowiednio wychować to też.

npV2p1.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Wiedziałam że kuna. :D Pokazałam właśnie mężowi a on co to a ja że fretka choć wygląda jak jakaś kuna z lasu i właśnie przeczytałam dalej że kuna. :D

Ja byłam w Reserved bo tam takie piękne mięciutkie sweterki są. Powoli nie mam w czym chodzić bo wszystko przyciasne :P. Dwa kupiłam takie milusie. :)

Ledwo co weszłam do domu i idę do łazienki i słyszę jak coś chlusnęło i synek z płaczem do kibelka. W przedpokoju jezioro żygów, a mąż leci do łazienki z obrzyganą kołdrą. :/ Oczywiście do mnie weź to zmyj a ja że nie bo mi się dźwiga i sam książę zaczął to czyścić. Jednak zaczęłam w przedpokoju ale nie dałam rady bo mi się dźwigało i mąż przyleciał że zostaw bo jeszcze dołożysz tego. :D W końcu opanowaliśmy, na koniec przeleciałam podłogę wodą z płynem i olejkiem pomarańczowym, kołdra w pralce zmyta z tych żygów. Synek w porządku, ale już wczoraj wieczorem wymiotował chyba dlatego że mu dałam wieczorem pół kubka soku wyciskanego z pomarańczy i cytryny z herbatą imbirową i miodem. Taka moja mikstura na przeziębienie widać nie na jego żołądek. Dziś chyba za dużo różnych rzeczy pomieszał jeszcze chwilę zanim przyszłam to się z mężem bawili na łóżku skakali itd no to jeszcze wrażliwy żołądek i poleciało.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:18

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 10:18

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre a jaki to jest sos orzechowy? :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy do teściowej więc obiad z głowy. :)

Ciąża jest dziwna, ciągle mam ochotę na kwaśne owoce/soki i wczoraj wieczorem to sobie cytrynę jadłam bez skrzywiania się, gruby plasterek. :) W sumie to mam smaka znowu i sobie zaraz zjem. :P

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    No ja akurat mam czas pogadać, a wszystkie w garach siedzą :p

Zozo, gdzie złote bombki kupujesz?

Ja siedzę przed komputerem - paznokcie suszę :D Mam dziś dzień - "nie chce mi się nic"... obiad muszę zrobić, ale póki co no nie ma mocy..

Pierniczki - wczoraj tylko ciasto zagniotłam, może dziś się uda upiec w końcu, bo jeszcze kiedyś trzeba udekorować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzućcie linka do tej strony z ozdobami :) nic nie potrzebuje, ale może coś wpadnie w moje rączki ;)

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ