Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi bardzo ladny makijaz oczu
Multiwitamina lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wrr... tak sie spisalam i usunelam zamiast dodac post:(27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multi mega!!! Poproszę taki, ja tak nie umiem. Podobny miałam na ślubie-makijażystka robiła.
Ja to nakładam pacynką i rozcieram palcem hehe.
Dziewczyny mogę sobie zjeść trochę makreli? Kurde bo już nie wiem, listerioza i ołów.Kupiłam ostatnio żeby synek zjadł bo lubi. Mąż też jedynie dziubie bo potem ma zgagę. Więc tak leży ta makrela i chcę zrobić pastę jajkowo-makrelową ale kto to zje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:53
Multiwitamina, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Adry wrote:Mój mąż goli sie i układa włosy, żeby śmieci wyrzucić, bo ktoś go moW zobaczyć nieogarniętego. Na wsi chowany. A ja miastowa fleja jestem w takim razie. Malować się do wyrzucenia śmieci nie zamierzam
hehe ..masz eleganckiego męża..
W norwegii sa zas niektory tacy trolle i niekt tu sie nie smieje wszystko jest normalne dziewczyny z rana potafia w pizamie zakupy robicalbo chlopy w butach z gnoju wchodza do sklepu np ci co na farmie robia.. albo po roboczemu robia zakupy brudni.. a w Polsce nieraz pamiętam jak wujki wracali z pracy z budowlanki to jechali sie umyc przebrac i dopiero do sklepu
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
I to jest właśnie minus późnego wstawania, Muuulti wrzuć jeszcze raz zdjęcie proszę, też chcę pochwalić
Wczoraj mąż jechał po moich rodziców na imprezę, wrócił po 3, jeszcze gadaliśmy, rozbudzil mnie więc chyba po 4 zasnęłam. Ale wczoraj tyle jedzenia na tej kolacji dostaliśmy że mam na dzisiejszy obiadwięc tylko frytki do piekarnika i z głowy
Biorę się za malowanie drzewkaMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak, dziadkowie są super. Jeszcze wiem że moja mama nie będzie się buntowac przeciwko ograniczeniom, sama dba o wagę i zdrowo się odżywia. Ale z teściową nie mam pojęcia jak będzie. Wiem że w domu ma pełno słodyczy, mój mąż bardzo lubi, jego kuzynki również. Ale może się dostosuję jak poproszę.
-
Ładna posłuchałam jak dziewczyna śpiewa.
My się zastanawiamy czy do kościoła nie skoczyć... I szlag wie . Koleżanka napisała że dopiero mały poszedł spać i na zakupy jedzie . No super . Dużo mi to dało, a ja mam siedzieć i czekać i z domu nie wyjść;/ meh♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj dostałam przedwczesny, bardzo skomplikowany pprezent. Będę go rozkminiać ale chyba dopiero we wtorek bo dziś jesteśmy u mamy a jutro pporządki. Od wielu lat o tym marzyłam i wreszcie mam. Mam hafciarkę
czarnulka24, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
No i po weekendzie.. ten tydzień bedzie ciężki sprzatanie przed swietami, przygotowania..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity