Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamynadzidzie to moj się bał seksic ze czworaczki wyjda hehe :p cale szczescie ze go przekonałam
Multi no rzadko sie zdarza,że chłop taki dokladny w sprzataniu
Nie wiem czy cos przeczuwam. Niby mi to obojętne i i tak będę sie cieszyć ale ciut bardziej liczę na dziewczynkę
Adry też miałaś sraczkę? Opowiedz nam o tymMultiwitamina, Nefre_ ms, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Nefre a moze i racja moj w sumoe na codzien tez sprzata byle jak, ale jak juz sprzatamy np.w weekend to dokładnie to robi. W ogole niektore rzeczy robi lepiej niz ja, np.prasowanie. ja sobie radzę z prasowaniem poscieli ale jakies koszule i ciuchy to juz zawsze daję jemu hehe. Za to ja lepiej gotuję
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:My kupilismy choinkę Święta uratowane heheh
I pięknieu nas póki co remontowo
Mąż kładzie w kuchni białą cegłę na ścianę, a ja maluje ściany przy oknach - bo nam się wcześniej nie chciało (o matko! dlaczego?) taka dłubanina .. Z przykrością dziś stwierdziłam, że po roku mieszkania i jeszcze ciągłego "remontowania" nasze ściany są już tragicznie brudne.. a mam same białe albo takie kremowe.. i chyba wiosną zabiorę się za malowanie albo jak będę mieć jakiś urlopik! ech.. a już tak się cieszyłam, że jak tą ścianę w kuchni zrobimy to koniec remontu...
-
nick nieaktualnyAdry w modzie nie modzie, mnie się akurat biała cegła podoba i sobie robimy
jest z tym zabawa, ale efekt będzie ładny
jeszcze jak nam się uda mech dekoracyjny na to zainstalować to już w ogóle
ja bym chętnie robiła remonty, gdyby tylko to wyglądało tak, że wchodzi ekipa i robi to w kilka dni i spokój.. ale ja się samemu dłubie, to owszem jest satysfakcja, ale też takie właśnie spartańskie warunki.. Ale u nas nie było wyjścia, skoro nie chcieliśmy brać kredytu, to musimy się przemęczyć
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Ooo, jak sami to szaxun:) my na bank będziemy musieli wziąć fachowca, bo nie mamy czasu na takie rzeczy, ale samemu zawsze najlepiej (wstaw zdjęcie kawałka ściany jak skończycie, napewno wyjdzie super. A ten mech dekoracyjny to co to za cudo? To żywe jest?
Matko jaką ja zacofana jestem.
Sami sami, bo kredytu nie chcieliśmy brać.. więc kroczek po kroczku jak coś uzbieraliśmy, to robiliśmyA ten mech dekoracyjny to jest żywy i wygląda to tak:
https://e.allegroimg.com/s1440/0354de/149c8e8b434a8dcc87971b62b6de
Tu jest w ramie,ale można też taki panel zamówić i jest bez ramy -
Adry wrote:Dziewczyny, teraz są filmiki instruktażowe na you tubie... Szycie ubrań to już bardziej skomplikowana sprawa, ale zasłony czy poszewki przy nabraniu wprawy robi się w kilka chwil.
moge gotować sprzatac ale szyc nie umie ;(
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyZozo byliśmy w sklepie z tym mchem i Pan powiedział, że najstarsza taka instalacja w Polsce ma 8 lat i przez ten czas nic się nie działo. Nie trzeba podlewać, ani nic - podoba nam się to bardzo, bo my mamy takie jasne, przytulne wnętrze, do tego ja uwielbiam kolor zielony we wnętrzach, także dodatki mam w kolorze butelkowej zielni, nawet szkło do kuchni (to między meblami) też mamy zielone, co prawda taka rozbielona zieleń, ale też zieleń
Niestety dosyć drogie są te panele z mchu, ale taki obraz tylko już "powiedzmy" jest do zaakceptowania.
-
Adry wrote:A próbowałas kiedyś?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny