Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre czasami tak jest ze musimy swoje przejść ja 3 poronienia a pozniej nagroda bliźniaki w sumie ciaza cala w stresie pod gorke caly czas bylo .. ale jakos sie udalo.. no i teraz ze malenstwo zyje
Modlitwe do sw Rity znalazlam jak bylam w ciazy bliźniaczej i mialam krwotok lekarze nir dawali szans a jednak sie utrzymali pozniej po porodZie bylo ciezko dzieci w zamartwicy urodzone i w ogole a teraz takie zdrowe chlopaki ze nikt by nie powiedzial ze wczesniaki ..
Co do kościoła wstyd sie przyznac ale chodze jedynie jak w Pl jesteśmy z mezem a tu to tylko w swieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 21:06
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre_ ms wrote:Frida na kiedy masz następna wizytę teraz? Zostajesz i tego lekarza czy szukasz już nowego w Poznaniu?
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Beatrix a u Ciebie dobrze tam?
Bylam tydzień w Anglii u przyjaciolki w ramach rozrywki bo ciągle sama w domu. Teraz czekam na wyjazd do Zakopanego bo robimy sobie urlop po swietach. No i jak wroce to badanie trzeciego trymestru. Jakos nie mam na nie ochoty bo na kazfym cos...
Poza tym przeziebiona jestem i tak sie mecze popijajac napary z imbiru, cytryny i pomarańczy.
Caly czas tu z Wami jestem po cichutku.Sledze kazdej losy i trzymam kciuki.Multiwitamina, Frida91, Adry, Nefre_ ms, czarnulka24, malutka_mycha, Zozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:A chcesz żeby przedłużył? Myślałam że to średnia robota
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Z moim tsh dobra historia. Po tym jak Wam ponazekalam ze ciagle zle bylam na kolejnej wizycie i znow mi babeczka dala jakąś dawke ze czulam ze to nie to. Wkurzylam sie ze to tsh szybuje w gore a obi tak zachowawczo do tego podchodzą i sobie sama dobralam w koncu (inna niz mi lekarz zalecil) i z z tsh prawie 4 spadlo na 0,7 a w tym miesiacu mialam 0,8 wiec mam spokoj i moze dawka dobra juz do konca ciazy
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Frida
A co mają powiedzieć...
Podwyżki nie dostaniesz
Ag
A Ty co planujesz? Życie na nowo?
Z tą modlitwa może macie racjęzobaczę jak mnie duch wiary chwyci bo mąż teraz będzie mnie ciągnął co tydzień na mszę...
-
Ale mnie dzis brzuch boli zaraz wezme nospe .. to na pewno przez usg bo bylo dopochwowo..
Tak w ogóle jeszcze chwile i lecimy do Pl 28 grudnia na 2/tygWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 22:17
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc dziewczyny. Czy moglybyscie mi pomoc w interpretacji poziomu progesteronu?
Dzisiaj tj. 21 dc przy cyklach 26d zbadalam m.in. progesteron. Wynik to 20.39 przy normie 15.9.
Czyli jest za wysoki? Co to moze znaczyc? Cos nie tak?02.2016 całkowite usunięcie tarczycy (Letrox 150)
08.2018 rozpoczynamy starania
AMH: 08.2021 - 2.26;
04.2022 - 2.70
3 x IUI nieudane
nasienie - w normie
stres oksydacyjny - ok
SCD - 23%
Kariotypy - prawidłowe
"wrogi śluz"
J.prawy niedrożny
Mutacje MTHFR hetero i PAI 1 homo
KIR AA
komórki NK 25%
cytokiny - ok
I procedura in vitro
10.2021- stymulacja przerwana ☹️
11.2021 - druga stymulacja
12 pobranych, 7 zapłodnionych
2❄️ 3BB
12.2021 transfer ❄️, beta <1.10 ☹️
02.2022 transfer ❄️, beta (+) 😁
7tc 😢 (-)
II procedura in vitro 07.2022 stymulacja -
Adry ja Cie rozumiem, pomimo tego że nie mamy jeszcze dziecka to ostatnio miałam takie rozkminy jak bardzo nasze życie się zmieni. Wstyd się przyznać ale była sekunda gdy zastanawiałam się czy dobrze zrobiliśmy decydując się na dziecko. A ja mam tylko wyobrażenie tego jak będzie. I ono na pewno się nie umywa do rzeczywistości, która nas czeka.
Frida gratulacjejednak moje przeczucie się nie sprawdzilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 00:09
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Cześć Dziewczyny
ja na nogach od 6tej pojechaliśmy z rana z Mężem zapolować do Lidla na wyciskarkę do sokówTakże będziemy sobie takie cudeńka zdrowe teraz pić
tak że polecam. I cena korzystna
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie witam z wami z rana
noc piekna synki juz bez goraczki spali ladnie nawet dluzej bo od 19 do 8.30 a zazwyczaj 7.30 wstaja .. zaraz biore sie za porzadki jakies
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Mam tą z lidla i jestem z niej bardzo zadowolona
tak że polecam. I cena korzystna
Też słyszałam i czytałam dużo dobrego o tej wyciskarce, więc myślę, że będzie nam służyćsoczek już zrobiliśmy, teraz się chłodzi
Frida91 lubi tę wiadomość