Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag natchnelas mnie i moze i ja dzisiaj zrobię jakiś soczek
I mam straszną ochotę na kanapki z pastą rybna... Arienka mnie zrozumiehehe
Może zrobie sobie dzisiaj.
W ogóle wy narzekacie na zaparcia a ja wrecz przeciwnie... Nie latam może jakos mega czesto bo 2 razy dziennie ale myslalam ze to biegunka. Ale chyba to normalne jak czytalam w necie. Miała tak któraś z was?Ag1988, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo wrote:Hej piękne
kurcze ja też widziałam ta wyciskarke i miałam chęć ale wyleciało mi z głowy ciekawe czy jeszcze będą
Soczek- boskiBędziemy sobie dogadzać teraz z Mężem
jak ja uwielbiam nasze życie! I właśnie w takich momentach, gdy jesteśmy tacy szczęśliwi zastanawiam się, czy właśnie gdy urodzi się dziecko (którego tak mocno pragniemy) czy nie przyjdzie jednak taki kryzys przez brak czasu dla siebie, brak snu itd. Ale myślę, że jak się dobrze zorganizujemy i pozwolimy sobie czasem pomóc np. babciom to będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 10:33
Nefre_ ms, Frida91, Zozo, Adry lubią tę wiadomość
-
Mi w tej wyciskarce sie bardzo podoba ze nie trzeba obierac tych jablek wykrawac ogryzkow itd. Tylko kroje na ćwiartki i sru
obieram tylko te ziemiste warzywa typu marchew burak. O jeszcze ogorek ziwlony mozna wrzucić
-
Nefre właśnie o to mi chodzi
ze nie wiemy jak będziemy się zachowywać jak urodzi się dziecko. Ale trzeba być dobrej myśli
chociaż ja zawsze wolę sobie kilka różnych scenariuszy wymyślić żeby być przygotowanym
Frida ja tak miałam póki w drugim trymestrze nie zaczęłam suplementów ac żelaza. Bardzo luźne kupki miałam -
nick nieaktualnyFrida91- suwaczek bomba!
Dziś mój Mąż ma męskie wychodne, to chyba zrobię zaległą fotoksiążkę z naszej podróży poślubnej
jestem spóźniona o prawie 1,5 roku, ale co tam! właśnie w wigilię mamy 1,5 roku po ślubie - śmiga ten czas
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Biore symvital mama i w tym jest żelazo. Dodatkowo nie biorę.
Ag1988 superfajne zajecie. Ja musze w koncu kupić album bo wywolalismy pelno zdjec z podróży i z wesela a leżą dalej w kopertach od fotografa i nie mam gdzie ich schować
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:No i zostałyśmy z nefre we dwie ...
Ja to się niepotrzebnie łudzę tym wszystkim .Strasznie wam zazdroszcze tych ciąż dziewczyny ja sie już chyba nie doczekam ....Nefre_ ms, Evell lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frida a balas sie z beda czworaczki :p
Frida91 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frida91 wrote:Biore symvital mama i w tym jest żelazo. Dodatkowo nie biorę.
Ag1988 superfajne zajecie. Ja musze w koncu kupić album bo wywolalismy pelno zdjec z podróży i z wesela a leżą dalej w kopertach od fotografa i nie mam gdzie ich schować
Nie wiem co z sobą począć dzisiaj, jak siedzę w domu to mam porządki ogarnięte. A wieczorem zaprosiłam swojego męża na kolacjemm już się nie mogę doczekać tego pysznego zarelka
tylko nie wiem w co się ubrać żeby było ładnie, ciepło i wygodnie