Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida cudownie
super samych takich wiadomości. Dzis maz powiedzial znajomej bo pytała gdzie bylismy to jej powiedzial i nie uwierzyla ze jestem w ciazy .. gadala no no zartujesz jaja sobie robisz i zaraz znowu pyta a on ze serio a ona ze nie wierzy hehe
Frida91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Hahaha Adry rozwalasz mnie
Powiedzielismy juz mojej mamie i teściom bo nie wytrzymalam. Dzwonie do mamy a ta mi gada 5min o ciastach na święta. Musialam jej przerwac i mowie słuchaj mnie!Haha a mialam na glosniku i juz tak sie z moim smialismy...
-
Nefre kochana zobaczysz uda Ci się
pomodle sie i za Ciebie
Wiem sama co czujesz bo sama tez tak czulam do tej pory... Radosc i zazdrość. To normalne.
W ogole zapomnialam wam naisac chyba. Na lewym jajniku zrobila mi sie spora torbiel 7x4 cm. Mam nadzieję ze to nic takiego... -
Lekarz powiedzial ze to moze byc torbiel lutealna i ktorys z tamtycc pęcherzyków widocznie przerósł ale moze sie wchłonie. W ogole widzialam ta wielka torbiel na usg i juz sobie mysle oho pewnie to ona wydzielala to hcg i nie ma zadnej ciazy... Juz mi mina zrzedla hehe. No ale potem pokazał sie bobas
Zmierzyl mi cisnienie i dal skierowanie na tsh i toxoplazmoze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre bo to nie chodzi o traktowanie modlitwy jak o złota rybkę
Ale moze z czasem uda Ci sie zbliżyć.. Modlitwa w tym pomaga,może i Tobie pomoże. Ja sie modlilam zeby sie udalo a jesli nie to zebym miała siły na to wszystko...
Mówię wam dopiero emocje schodzą ze mnie az mi gorąco... Chyba zjem sobie lody na ostudzenie
Evell clo nie dzialal ale moze co innego zadziala? I jak zwalczysz tą io... Zobaczysz w końcu musi sie udac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 20:47
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Jeszcze jest zozo
I Ag i parę innych dziewczyn...
Więc się pilnujchociaz ja to ostatnio szaleje i chce prace zmienić jeszcze przed ciąża
i jakos tak ostatnio mam dobre myśli!
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Ja tez weszlam swiadomie bo bylam daleko od kościoła ale przyjelam 3 lata temu bierzmowanie i miesiac później poznalam mojego męża
To nie chodzi o latanie do kosciola i o wszystkie nabozenstwa... Sprobuj moze na pcozatek z nim porozmawiać,zbliżyć sie po prostu... Bez proszenia tak od razu ale po pocieszenie w tych trudnych chwilach. Polecam Ci posłuchac o. Szustaka na youtubie:) I nic na siłę.
Mi sie wydaje ze dopiero odczuwalam wielka pomoc jak zdalam sobie sprawy ze nie mam tak naprawde zadnej kontroli nad moim zyciem i przestalam sie szamotac tylko yak naprawde nabralam pokory i stwierdziłam ze to niech On juz decyduje co dalej... Nie przestawalam prosić bo w koncu proście a bedzie wam danenawet jest taka przypowieść , ze jak bedziesz zawracac przyjacielowi gitare o cos w srodku nocy to koncu da Ci to jesli nie ze wzgledu na przyjazn to na Twoja natarczywosc
Wiec nie przestaję prosić. Ale proszę tez o pokore i siłę jesli On ma inny plan. Tak to sobie układam w glowie.