Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie nadal plamienie i chyba te objawy, które mi się ostatnio pojawiły dziś jakby mi przeszły. Cycki jakby przestały boleć, a bolały tak od kilku dni codziennie. Jestem zmęczona tym wszystkim. Czuję jakbym od sierpnia tylko w ciąży była, a nic z tego nie ma
Frida - trzymam kciuki żeby u Ciebie było ok.
Czarnulka - super, że wszystko dobrze.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:A u mnie nadal plamienie i chyba te objawy, które mi się ostatnio pojawiły dziś jakby mi przeszły. Cycki jakby przestały boleć, a bolały tak od kilku dni codziennie. Jestem zmęczona tym wszystkim. Czuję jakbym od sierpnia tylko w ciąży była, a nic z tego nie ma
Frida - trzymam kciuki żeby u Ciebie było ok.
Czarnulka - super, że wszystko dobrze.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Haha dziewcxyny ale jestescie zajebiste:D moj mnie tez tak rozsmieszal ze z nerwow glupawkę przed wejscie. Strasznie wszystko sie przeciagnelo.
Widzialam malucha i serduszkoJest jeden tak jak mówiłam! Zwolnionko wystawił chociaż dziwił się że tak szybko.
Uff az mi niedobrze z emocjiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 19:44
Nefre_ ms, Lavende86, Adry, Zozo, Wróbel, Evell, Arienkas83, Ag1988, Multiwitamina, hipisiątko, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny