Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell też mi się coś kojarzy że taki wpis widziałam jak zaczęłam brać glucophage, więc coś w tym chyba jest. Przed chwilą sprawdziłam, ja zaczęłam to brać w 55 dniowy cyklu ale od srodka, a później już miałam jak w zegarku. Ale w tym długim cyklu to chyba nie glucophage namieszać bo zaczęłam go późno brać.
Nefre jak teściowa usłyszała że jesteś poważnie chora a później Twoje medyczne wytłumaczenie to jej się absolutnie w głowie nie rozjasnilo. Niestety brzmi to skomplikowane dlatego tak zareagowała, a takie głodne kawałki że wszystko będzie dobrze to po co miała mówić jak nic z tego nie rozumie. Jak się z tym oswoi, coś jej dodatkowo wytłumaczycie i nie będzie to już dla niej taka abstrakcja to będzie jej łatwiej odpowiednio się zachować. Mąż źle zaczął i to pewnie po części powód.
Frida trzasne Cie z tymi objawami, ja przez pierwsze trzy miesiące praktycznie w ogóle nie miałam. Wszystko jest w porządku, teraz musisz się trochę postresowac, jak zaczniesz czuć ruchy to może łatwiej Ci będzie w to wszystko uwierzyć. Ale nie przeskocxysz tego etapu. A dziecku stres niepotrzebny.
Arienka trzymamy kciuki a Ty się nie stresuj. Bo na usg dzieciak tętno za wysokie będzie miał.Frida91, Evell lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Multi 13.20 wizyta, ale przeważnie wchodzę później niż jest ta godzina umówiona.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A mi dzis przysla kolejna wizyta w norwegii , trafilam podczas usg na super pani doktor ktora mowila ze umowi mi wizyte i mam na 18.01
W miedzy czasie pojde w polace jak bedeFrida91, malutka_mycha lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nefre
Oby tylko te pierwsze 3 mce szybko zleciały a potem już przeżyję
Właśnie muszę się zająć chyba znowu szydełkiem. Znalazłam superaśny wzór na poduszkę i koniecznie muszę ją zrobić bo się zakochałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca4be859753b.png
Szkoda, że kasy teraz brak bo już bym zamawiała włóczkiAle chyba będę musiała poczekać do nowego roku...
Nefre_ ms, Evell, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Nefre
To nie moje dzieło, ja jeszcze nie wiem czy i jak by mi to wyszło, bo jeszcze się nie bawiłam w maskotki i takie trójwymiarowe rzeczyNo ale na szczęście zawsze można spruć i robić od nowa.
To jest właśnie zaleta takich robótek, zrobisz sweter a jak się znudzi fason możesz spruć i zrobic innyKiedyś tak się robiło jak w sklepach nie było wyboru. Ale teraz to wraca, bo rękodzieło znowu jest w cenie
Przynajmniej to coś oryginalnego, a nie kolejny łach taki sam jak inne w sieciówce. Moja mama też robi na drutach i też wybrałam sobie włóczkę na sweter a ona mi właśnie robi. Tj fajne i w sumie nawet opłacalne, bo na włóczkę wydam powiedzmy stówę, ale wiem, że to wełna dobrej jakości a nie jakiś syntetyk. W sieciówce za gruby kardigan spokojnie zapłacisz ze 150zł i to za 100% akryl. Więc jak się umie to warto
Potem będę dla bobasa robić ubranka -
Nefre
Są nie tylko słupki i oczka ale i półsłupki, słupki nawijane, reliefowe... Hehe też myślałam, że to czarna magia ale teraz jest youtube i wszystkiego można się nauczyć
Ja za to na drutach uczyłam się jako dziecko ale nie bardzo mi szło i to mi się wydaje trudniejsze. A pewnie też kwestia wprawy. -
Za tydzien chce powiedziec rodzicom o ciazy bo bede sie z nimi widziec ale pierwsze chce zobaczyc czy w ogole zauwaza ze jestem w ciazy
Waga caly czas stoi jak przed ciaza.
W polace musze sobie zrobic wymaz wydaje mi sie ze mam infekcje bo mam zolty sluz trochew polsce oczywiście usg pewnie ze dwa razy zrobie po przylocie i przy powrocie . Detektor tetna tez wezme ze sobą w razie czego bede mogla podsluchac serduszko . Szkoda ze teraz go nie mam bardzo mi sie sprawdzil w poprzedniej ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 13:13
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dziewczyny co do wlóczek nie znam sie w ogóle i na szyciu i takich robotach takze sie nie wypowiem nic na ten temat27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Multiwitamina wrote:Arienko kciuki.
Czarnulka widzisz już święta, już do pl jedziesz . Widzisz jak zleciało.
Frida Bąbel jest rośnie . Nie martw się. Ja teraz nie mam praktycznie objawów. Tyle co brzuszek i kopniaki.
Adry żyjesz jeszcze? Ja właśnie siadłam i wypiłam kawunie na pół z moim
A i jestem zadowolona. Morfologia wzrosła . Biorąc pod uwagę że 2tyg jadłam zelazobz magnesem, a samo oddzielnie to dopiero tydzień jest ok.
Ale bym pospałasuper ze wyniki sie poprawiły
ja w Polsce tez badania porobie i zobaczymy jak to u mnie wyglada
Multiwitamina lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Frida91 wrote:Nefre
Oby tylko te pierwsze 3 mce szybko zleciały a potem już przeżyję
Chociaż żadziej trzeba przyznaćMultiwitamina, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Dzidzia ma 7,8 mm i ładnie fika
Prenatalne bdb choć nie podobały mu się te niskie wyniki krwi czy czasem ryzyko jest dobrze policzone. Wyszło mu to samo i powiedział że jednak dobrze policzone i że bardzo dobre i niskie ryzyko. A samymi wynikami sie nie przejmować że to się osobno nie analizuje, tylko wlicza się do ryzyka.
Co do płci to nic nie zobaczył bo Maluch miał pępowinę między nogami co zasłoniło wszystko.Następna wizyta za 3,5 tygodnia jak ja to zniosę.
Powiedział że patrząc na mnie to chyba po porodzie wyluzuję.
Nefre_ ms, Multiwitamina, Frida91, Evell, malutka_mycha, czarnulka24, Zozo, Adry lubią tę wiadomość