Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienkas super że wszystko z dzidzią dobrze:) ja pamiętam że też non stop panikowałam z małą na każdej wizycie aż mój gin się śmiał ze mnie żebym wyluzowała. Zresztą on ma takie specyficzne poczucie humoru czasami jak coś jebnie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. ..
Mycha a jak u Ciebie wtedy trwał ten cykl z glucophage?Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Evell ja zaczęłam brać glucophage 7 dni przed owulka, tak wynika z wykresu. Więc raczej nie miał szans na nic wpłynąć. I @ przyszła 14 dni po owulke, standardowo. A w następnym cyklu już zaszłam i ten był wyjątkowo książkowy bo podobno owulacja była w 14 dc, chociaż z temperatury wynika coś innego.
Wiec o tym że może trochę zburzyć cykl to ja tylko czytałam, u mnie to nie wystąpiło.
Arienka super wieścimoże chociaż dzisiejszy wieczór będzie spokojny
Nefre chyba najlepiej byłoby gdybyś im powiedziała czy chcesz o tym gadać czy nie, a jeżeli tak to niech Ciebie pytają jak mają jakieś wątpliwości bo internet to niesamowite źródło niesprawdzonych informacjina pewno się martwią, a wtedy różnie ludzie reagują.
Multi to super że Ci się ta morfologia poprawiła, ja po nowym roku będę robić badania, mam nadzieję że będzie poprawa bo się wkurze.
Czarnulka moja mama twierdzi że jak mnie po wakacjach zobaczyła to wydawała jej się taka zmieniona, ale równie dobrze mógł to być efekt słońca i wypoczynkuale podobno po niektórych kobietach widać.
Jestem wykończona. Latałam dzisiaj po urzędach żeby auto zarejestrować i opłacić. Niby nic a musze usiąść i odpocząć. Ciąża to nie choroba ale daje się we znakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 15:30
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Dzidzia ma 7,8 mm i ładnie fika
Prenatalne bdb choć nie podobały mu się te niskie wyniki krwi czy czasem ryzyko jest dobrze policzone. Wyszło mu to samo i powiedział że jednak dobrze policzone i że bardzo dobre i niskie ryzyko. A samymi wynikami sie nie przejmować że to się osobno nie analizuje, tylko wlicza się do ryzyka.
Co do płci to nic nie zobaczył bo Maluch miał pępowinę między nogami co zasłoniło wszystko.Następna wizyta za 3,5 tygodnia jak ja to zniosę.
Powiedział że patrząc na mnie to chyba po porodzie wyluzuję.
jaka duza juz dzidzia
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Frida91 wrote:Arienka to super
zazdroszczę że już jestes na tym etapie
To ja zazdroszczę Multi Wróbel, Beatrix i MalutkiejTo już taki fajny etap że czuć kopniaki, płeć znana, prenatalne porobione.
Także jeszcze trochę poczekam.
Zapewniam że do 10.01 będę znowu miała jakieś jazdy.Frida91, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
No tak ale Ty juz jesteś w 2 trymestrze to juz i tak lepiej
Mi już hormony na łeb siadają, słuchałam sobie muzyki swiatecznej na yt i tak sie wzruszyłam że się poryczalam jak głupia
Dobrze, że mojego nie ma bo by sie wystraszył tylkoAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienkas83 wrote:To ja zazdroszczę Multi Wróbel, Beatrix i Malutkiej
To już taki fajny etap że czuć kopniaki, płeć znana, prenatalne porobione.
Także jeszcze trochę poczekam.
Zapewniam że do 10.01 będę znowu miała jakieś jazdy.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zozo wrote:A ja powizycie i z prawego jajnika miało już nic nie być w tym cyklu a jest jeden pęcherzyk 22 albo 23 już nie pamiętam a z lewego ten jeden urusl tylko do 18:( ale zastrzyku mi nie dał. Na następny cykl mam jednak już 2 tabletki dziennie i wtedy jak nie pekna to da zastrzyk
a brzuch to mnie nawala nieźle aż na pęcherz mnie ciśnie ciągle
jesli sa pecherzyki ,ladnie rosna , da lekarz zastrzyk i sa duże szanse
A moze jeszcze pecherzyki same pekna w tym cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 17:25
Zozo lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Zozo wrote:Nie wiem czy pekna próbowałam się dowiedzieć to nie wiem tego:p chciał mi dać zastrzyk na dzisiaj ale mówi że raczej trzeba zamówić bo u nas w aptece nie ma także dopiero na następny cykl
mój dzisiaj był i pojechał będzie w środę hehe także lipa
spróbuję zrobić te brzuszki dzisiaj
ale miało nie być wrzesniowego baby hihi. Zobaczymy drugi cykl mówił też że jak będzie słabo z pęcherzykami to da mi inny lek
Multiwitamina, Zozo lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Tez tak miałam... Bolały mnie jajniki jeszcze po terminie okresu
To dobrze ze wykorzystaliscie dzisiejszy dzien, w środę się poprawi i może wystarczyW sumie niby co 2 dzień sie powinno.
Ale przesrane trochę takie starania jak faceta nie ma codziennie i trzeba kombinować żeby się wstrzelić.