Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Wszystkiego dobrego w nowym roku.
Nefre u mnie też jakoś szału nie było mój się spił i teraz ma za swoje śpi.
Zozo najpierw musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy juz cycki cie bolały wcześniej czy teraz bo jeżeli pierwszy raz cie bolą to jest duża szansa ze jesteś w ciąży. ... trzy mam kciuki.
Ja dziś mam mega śluz aż się przestraszyłam bo myślałam że @ hehe ...Adry lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny skoro nowy rok się tak zaczął to teraz może już być tylko lepiej
Zozo ciekawe co się z tego felernego testu rozwinie
Arienka ja z Rudy Śląskiej jestemwięc faktycznie rzut beretem
Dzisiaj cały dzień czytam o odwrazliwianie psów na dźwięki i biorę się za tego mojego psiaka bo szkoda mi go strasznie. Nie chcę żeby za rok znowu się męczył. Najpierw zacznę od burzy bo to też ja stresuje. To jest moje postanowienie noworoczneArienkas83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo! Ja robiłam test wczoraj rano i ani cienia cienia drugiej kreski nie było, a jeszcze myślę, że może coś z tego być, teraz czekam te 7 dni.. i beta jak coś.. A cień cienia jak był to może być ciąża! u mnie taki mały cień był jak robiłam test po zastrzyku z pregnylu - nie gruba tylko cień cienia właśnie! Także kciuki trzymam mocno!!!! Niech ta @ do nas nie przychodzi i w Nowy Rok z brzuszkiem
Nefre_ms - ja się już nie chcę nawet wypowiadać o tym jak to faceci przechodzą.. wystarczy, że mojego "niańczę" i nie wywaliłam Go jeszcze na badanie nasienia.. (głupia ja!)... też jestem zdania, że Oni to i tak mają łatwiej.. Ja od dziś mam pierwszy dzień od bardzo dawna bez hormonów, takich, siakich czy owakich.. Bo tak to ciągle coś było.. A facet no cóż.. tylko ma w te dni stanąć na wysokości zadania - czyli w zasadzie sama przyjemność.
Witam się ze wszystkimi w nowym roku, oby brzuszkowo-dzieciowym -
nick nieaktualnyNefre_ms napisz taki poradnik- ja chętnie przeczytam, bo u mnie to raczej ze skrajności w skrajność, bo albo gadam i męczę Męża, albo cisza..
Nie miałam pojęcia, że tak na wątrobę działają źle...nic nie robiłam... To moja wątroba już całkiem chyba wysiądzie, bo od liceum przez parę lat brałam cały czas ketonal forte albo inne silne ustrojstwa żeby nie umrzeć od bólu jak miałam okres.. A dziś umieram, chociaż nie wypiłam szaleńczo dużo alkoholu wczoraj.. Już żałuję, że nie mam jutro urlopu... A które enzymy mam sobie zbadać?..
Póki co do kwietnia nic nie biorę! organizm i psychika muszą odpocząć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 16:53
-
nick nieaktualnyHola Hola...
Nefre małe sprostowanie ja nie jestem tutaj krótko,tylko od 2014 roku jakoś jak się zaczęłam starać o pierwszez małymi przerwami.
Potem jakoś nie wchodziłam.
Nie wiedziałam o tej wątrobie nefre nie strasz mnie jak siada co to znaczy ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! :* witam się w Nowym Roku! Szczęśliwego! Oby ten Rok był o niebo lepszy od poprzedniego! Dobrze, że ten poprzedni się już skończył
Nefre_ ms, Ag1988, Adry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre daj mu jeszcze trochę czasu a potem je....nij z grubej rury że ma się zacząć zachowywać jak mężczyzna a nie ostryga (mięczak) i wreszcie zacząć Cię wspierać bo w końcu to ty jesteś chora i to ciebie boli więc najwyższa pora żeby się tobą zaopiekował zamiast użalać się nad swoim nieszczęciem.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre powiedz mu że Ci w ten sposób robi krzywdę i wpędza w depresję. I wybacz tą uwagę ale on się zachowuje bardzo egoistycznie. Nie myśli jak ci pomóc tylko skupia się na sobie i swoim niszczęściu. Prawdopodobnie zupełnie nie zdaje sobie z tego sprawy ale ibtak ci szkodzi. Uświadom mu to a jak nie uwierzy to może wspólna wizyta u psychologa bo jeszcze taki człowiek któremu pomogłoby przypominanie o chorobie się nie narodził.
Kurka ludzie z rakiem, z przeżutami, ze stwardnieniem rozsianym potrafią żyć zapominając o chorobie więc niech cię oni jeszcze do grobu nie kładą za życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 19:39
-
nick nieaktualny
-
Nefre jeśli Ciebie nie słucha to może posłucha kogoś obcego. To jest dziwne ale czasami tak właśnie ludzie reagują. Poszukaj może jakiegoś psychologa który mu to powtórzy potrząśnie nim trochę. Albo wyjadź gdzieś sama i odpocznij trochę od ludzi. Uprzedź że nie odbierasz telefonów i wrócisz dopiero jak będziesz na to gotowa. Raz że odpoczniesz w ten sposób, dwa że może wreszcie coś do niego dotrze.