Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adry nie chodzi o to żeby reagował tak samo, albo żeby się nie martwił tylko żeby nie powiększał zmartwień. Trzeba się nawzajem wspierać a nie dołować. Nie może tak być że silna jest tylko jedna osoba. Czasem trzena wziąść się w garść i wesprzeć tą drugą osobę. Raz jedno jest silne a raz drugie - musi być równowaga.
-
Adry takie rzeczy warto sobie wyjaśniać, wtedy można wypracować kompromis ale obie strony muszą słuchać i się stara a nie tak że jedna osoba wyraźnie tłumaczy co jest źle a druga - kompletny brak odzewu.
Nawet jeśli w danym momencie nie można udzielić wsparcia to chociaż nie dobijać.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:no a co kiegy drugie nie jest w stanie zrozumieć, zaakceptować sytuacji? bo tak bywa... rozwód?
Adry, Nefre_ ms lubią tę wiadomość
-
Ja to nie z tych silnych tylko kłębek nerwów. Piszę z pozycji właśnie takiego nerwusa - czasem nawet jak masz szanse na medal za " najgłębszy dołek na osiedlu" to trzeba sobie samemu dać kopniaka, zakopać te nerwy w tym dołku i wesprzeć drugą połówkę.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Wróbel
Mysle że u nas zadziałalaby śmierć przez uduszenie
Mam bardzo dobre poduszki a stary śpi na plecach
Mozna usiąść i udusić
Widziałam na filmachNefre_ ms, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Nefre... może za bardzo go naciskasz i za duzo od niego nagle oczekujesz? i on nie potrafi sie odnaleźć w nowej sytuacji? Może bardzo to przezywasz i on po prostu nie wie jak Ci pomóc?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre, wydaje mi się, że wymagasz żeby mąż zachowywał się zgodnie z ustalonym przez Ciebie kluczem, ale może on nie potrafi teraz się w niego wpasować. Poniekąd go rozumiem. Może dziecko było/jest dla niego ważną sprawą i narazie ciężko mu się pogodzić, że nie może go mieć. Musi przejść przez to i przetrawić. Złość na cały świat to akurat częste w tej sytuacji. Ty masz charakter fighterki i jesteś optymistką. On może ma inaczej. Może też nie o wszystkim Ci mówi jakie myśli ma w głowie żeby Cię nie zranić. Daj mu czas. Leczenie da efekty to zobaczy, że nie jest tak źle.
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Teraz już naprawdę uciekam Dobrej nocy
Ag jak znajdziesz psychiatre dobrego albo będziesz chciała się pozbyć starego to zrobimy razem akcje
Wróbel nam pomoże
Dobrej nocy laski
Dzięki że jesteście
Ja to kocham tego mojego Dzikusa! ale czasem mam Go ochotę zamordować.. Zobaczymy.. Może się Mu upiecze i już jestem w tej ciąży, czas pokaże i to niedługo na całe szczęście.. -
Krystyna123 wrote:Wypraszam ja sobie, morderczynia to ja nie jestem. Solowa jak miecze czy jak to tam szlo, to tylko taka figura literacka
Krystyna123 lubi tę wiadomość