Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiech sie ten dzien w pracy skończy... nie wyspalam sie kompletnie w nocy ze stresu (co zastane w pracy) teraz mi aż niedobrze z tego niewyspania... ale mozna sobie oczywiście wkręcać ciaze... ale jeszcze kilka dni i bedziemy z Zozo Hahaha
Adry lubi tę wiadomość
-
Adry jeden dzień syfu aż takiej tragedii nie robi
Chciałam kupić pralkę bo ta się "powoli" psuje a dzisiaj po prostu zostałam do tego zmuszona, elektryka się pali. Jakbym długo nie pisała to znaczy że spaliłam się z mieszkaniem. Dobrze ze od pożaru ubezpieczone to chociaż mąż coś dostanie -
Nefre właśnie nie chce z żadnymi bajerami. Znalazłam taka z możliwością skracania
ale ten silnik jeszcze sprawdzę.
Moi rodzice sobie kiedyś prysznic kupili z bajerami, bicze itd. Może raz każdy użył. Dla mnie ważny był załadunek, głośność i właśnie różnorodność programów. Żeby był jeden krótki i żeby można to było samemu zmieniać. I możliwość zaprogramowania żeby za długo nie leżało zamkniete -
Witam się z Wami w ten piękny dzień. U Was też tak pizga wiatrem i sypie jakieś mokre gówno? Nie śnieg tylko zamarznięty deszcz. A ja od rana biegam po dworze. Byłam u gina rano i narazie wygląda na to, że jest ok. Tętno trochę powyżej dolnej granicy normy, ale niby nie ma się co do tego doczepiać. Rozmiarowo tylko 2 dni do tyłu więc też oki. Plamienia nadal mam i nie wiadomo skąd bo na usg nic nie widać. Potem byłam z małą u kontroli i też jest ok. Może od pon. iść do przedszkola. W końcu
Teraz chcę się przespać bo mała śpi, a ja dziś mam nockę
Chcę już wiosnę!!! Kto jest ze mną?malutka_mycha, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
Mycha ja mam pralkę Electrolux i jestem mega zadowolona. Jest bardzo cicha. Nic nie słychać jak zamknę łazienkę. Ma super programy np. do bielizny, jeansu, kocy, firan, pranie sportowe 14 min. itd. Widziałam już różne pralki i nie żaluję wyboru.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Lavende ja też chcę wiosnę! Wczoraj w gazetce widziałam już ze reklamują się ze sprzedażą roślin cebulkowych i tulipanów. To mnie tak optymistycznie natchnelo
chyba sobie coś kupię żeby mieć namiastkę
U nas też paskudnie, coś tam z nieba leci. Ja na szczęście dzisiaj nie muszę wychodzić. -
nick nieaktualnyNefre dobrze mówisz z tym odkwaszaniem itd ja sobie właśnie mam zamiar zrobić taki detoks.
Wodę z cytryną pije każdego dnia na czczo i powiem Ci ze waga mi leci chociaż teraz po świętach i nowym roku trochę się pojadło, ale już wracam na normalne tory.
Jeszcze z tą spiruliną musze poczytać czy naprawdę mogę ją stosować z metą.
Usmażyłam sobie warzywa na maśle klarowny ze ziołami zaraz będę jadła .
Ludzie ja też chcę wiosnę! ! -
nick nieaktualnyNo nie lubie za bardzo mięsa jakoś się odzwyczaiłam nie wiem czy przy tej mecie mnie tak odżuca od niektórych potraw jak w ciąży heheh .Alkocholu wg nie piję,sporadycznie troche na sylwestra...
Ale ch... tam do wiosny chce mieć płaski brzuch taki mam cel . -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Do wiosny to myślałam, że chcesz mieć wypukły
A myślałaś ile cm to jest płaski brzuch?myślę, że fajnie jest mieć mierzalny cel.
Są fajne miarki do obwodów, trochę ułatwiają pomiar.. ja chyba za 5 zł na allegro kupiłam.
Nie no śmieje się z tym brzuchem wystarczy schudnąć mocno i będą jakieś tam efekty a możesz mi wysłać link do tych miarek na priv jak coś -
Nefre_ ms wrote:https://allegro.pl/tasma-miara-miarka-do-obwodow-z-kalkulatorem-bmi-i7619048148.html
a ja mam taką :
https://allegro.pl/oferta/miarka-centymetr-do-pomiaru-obwodow-brzuch-miernik-6189072926
Zozo
Na lato będziesz miała inny bebzoli będziesz się nim chwalić hahaha
Inne pytanie o badanie nasienia. Jeżeli mąż miał teraz antybiotyki, skończył je w sylwestra, to co dalej z badaniem? Robić je teraz, poczekać? Bo nie wiem czy jechać ze swoimi wynikami, czy czekać na wyniki męża i ile.. Jakie macie doświadczenia z tym? Ma to duży wpływ czy nie?Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo wrote:No i co poleciałam po testy jaka jestem kuźwa niecierpliwa!!! Muszę iść jutro na betę, bo jest mała nadzieja znowu wyszedł mi bladzioch chyba to nie trzecia pomyłka.. Boże nie zasnę dzisiaj znowu.
Śmigaj na betę jutro i ja bardzo mocno trzymam kciuki!!!
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Ty nie, bo Ty stawiasz następna flaszkę za kilka dni
zakasam rękawy na te libacje, które mnie tu czekają. Nie spieszcie się z tymi betami, bo im wyżej wyjdzie tym lepiej
Byłoby cudnie!!! to ja jutro profilaktycznie soczek wypijeJa póki co jestem twarda i czekam do 8go dnia od odstawienia duphastonu! grzecznie słucham tym razem Doktorka
Także jak coś to beta we wtorek
-
nick nieaktualnyW ogóle te badania bety powinny być całodobowe
i wynik w ciągu 5 minut - byłoby idealnie! a jak sobie pomyśle, że znowu mam przez cały dzień sprawdzać stronkę i co chwilę odświeżać to już mi się odechciewa... Ale Ty Zozo śmigaj! bladziochy to już coś!
-
Zozo wrote:No i co poleciałam po testy jaka jestem kuźwa niecierpliwa!!! Muszę iść jutro na betę, bo jest mała nadzieja znowu wyszedł mi bladzioch chyba to nie trzecia pomyłka.. Boże nie zasnę dzisiaj znowu.
pięknie zaczynasz nowy rok
Zozo lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Zozo wrote:Hahaha a oni nie tańczą? LolPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Hahaha Adry ale jaja właśnie kumpel mi wysyłał ten filmik co ty pokqzywlaas i mówi zobacz co ta para obok prezenterki robi
nie dziękuję dziewczyny wiecie jeszcze różnie może być i tak już nic nie zrobię co będzie to będzie
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020