Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZozo ale na betę nie musisz byc naczczo .. a robisz te same testy czy rożnej firmy itd? Mi lekarz powiedział, ze beta, bo testy sa do niczego - poza tym mi po pregnylu (tam jest beta hcg) wyszła ledwo ledwo widoczna druga kreska- cień cieni, a Maz w ogóle nie widział, to tez pokazuje jak to z tymi testami jest. Smigaj na betę i bedziemy za Ciebie tutaj mocno dalej trzymam kciuki za pozytywna betę!!! A ja sie przyłączam do petycji o wiosnę!!!
-
nick nieaktualnyPromyk89 wrote:W takim razie
@Lavende
@Frida
Co stosowałyście? Ratujcie moją cere
Ag1988 to trzymam kciuki! A na monitoringu jajeczko jedno czy więcej? -
Nefre_ ms wrote:Jaki się ten kanał plodny zrobił
masakra
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ag1988 wrote:1 ale za to „piękny” jak to Lekarz moj kochany powiedział! Zobaczymy! Ja kupuje z biochemii urody rzeczy, polecam peeling enzymatyczny! Do tego olejek tamanu punktowo na pryszcze, zaczerwienienia itd. Do tego ja mam teraz na noc serum sos odbudowujące ale ono bardziej regeneruje. Ja mam albo duże podskórne dziady i czoło wysypane takimi przezroczystymi ... zawsze pomagało mi wyciśnięcie dziada, potem maseczka punktowa z maści benzacne 10% z apteki potem zmywalam i effaclar duo krem na to szedł i tak było ok. Tylko nie wiem czy w ewentualnej ciąży mozna te rzeczy stosować, wiec zostaje do okresu z tym co mam. A i jeszcze pasta cynkowa punktowo i maseczki z glinki wymiennie z maseczkami ze spiruliny. Mozna tez maseczkę z siemienia lnianego robić i próbować z przemywaniem rumiankiem.
też kupiłam ten peeling z biochemii urody, bede go próbować
a wczoraj zrobiłam wreszcie swoje kremy (chyba z dwa miesiace na to czekały w opakowaniu, aż się nimi zajmę
)
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Nefre_ ms wrote:My mamy 1 dużą kołdrę, dostaliśmy w prezencie ślubnym . Lepiej dla mnie niż pod dwoma.
kiedyś ja mu zabierałam, ale teraz się już tak wyszkolił, że ja nie mam szans
dlatego mamy dwie osobne
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Mnie tam testy ciążowe nigdy nie oszukały.
Robię sobie śniadanko i do wyrka
Nie lubię nocek, ale lubię poranki po nockachWszyscy do pracy a ja w łóżeczku relaks.
Zozo - to może poczekaj jeszcze z dzień lub dwa i znowu test. Powinna kreska ciemnieć w końcu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 - jestem dużą fanką biochemii urody. Uwielbiam hydrolaty. Teraz mam z lipy i super łagodzi. Mój hit u nich to serum lemon. Ostatnio miałam booster z wit. C i też fajny tylko szybko mi się skończył bo mało go było. Olej tamanu też ekstra na ranki czy wypryski. Potrafi wygoić w jedną noc. Teraz w ciąży boję się stosować kwasy i ubolewam bo jestem uzależniona od kosmetyków z kwasami. Obecnie smaruję się tylko Jeju Aloe z Skin79. Lekki, naturalny i tez działa cuda u mnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Witajcie.U nas biało i śnieg dalej pada,dziś mam w planach wziąść dziecko na sanki .
U mnie chyba nici z tej owulacji bo nic nie czuje nawet żeby była nic nie kuje i nie boli ehhh. -
Bo może nie przyszło mi do głowy że kolor kreski nie ma znaczenia?? O taka moja głupota widzisz a nie lekcewazace podejście. Pierwszy raz mam ztycznosc z jakimiś cieniami cienia gdzie dla mnie zawsze test to był test wyraźny. Dlatego moje zwątpienie bo pomyślałam że im ciaza starsza tym większe stężenie w moczu i powinno byc to widać wyraźnie a nie się domyślać czy coś tam jest czy nie.
Adry lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny