Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre_ ms wrote:Promyk
W sylwestra wieczorem czy teraz?
W szpitalu. Mąż wpadnie, może przekonam go żeby został na noc ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 10:39
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualnyDziewczyny, dziękuję za ten czas w tym roku na forum! Daje mi to ogromnie dużo! Z Wami wierzę, że nie zwariuje do czasu aż zobaczę te upragnione II kreski na teście ciążowym..
Zaciążonym życzę zdrówka, najnudniejszych ciąż na świecie, porodu w 5 sekund i najpiękniejszych chwil z Maluszkami!
A nam Starającym się życzę wytrwałości, zdróweczka, samych dobrych wyników badań (naszych i partnerów/mężów/kochanków), luzu! luzu! luzu! i żebyśmy w końcu zobaczyły te II kreseczki w nowym roku!Multiwitamina, Evell, malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
Multi super brzuszek, przutul synka od cioci Arienki.
Ja dziś po śniadaniu znów widziałam z boku brzucha delikatne wybrzuszanie i opadanie o kilka mm choć tego nie czułam.Aczkolwiek czasem czuję motylka/rybkę w środku rano i przed pójściem spać. Także faktycznie to chyba to
Czarnulka jak USG?
Też Wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Podreperowania zdrowia i ujrzenia II kreseczek. Bezproblemowych ciąż bez stresu i szczęśliwego rozwiązania. Kochanych mężów i dużo miłości, a także sukcesów zawodowych i spełnienia wszelkich marzeń.Evell, Ag1988, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Masz plan =)i musi być dobrze
Zobacz ile wiesz więcej niż jak tu przyszłas.
A no to fakt bo zanim tu przyszłam to niewiele wiedziałam i rozumiałam.
Lawende a jakie miałaś pęcherzyki ostatnio? Jakie mm ?
Fajnie by było jak by coś z tego było ...
-
Mam coś dla was. Znalazłam to na przełomie 2014/2015 w sylwestra. I wiecie co- działa już od 4 lat. Pomimo tego wszystkiego co mało fajne to świat od 4 lat zmienił mi się na lepsze.
Łapcie zaklęcie i udanej zabawy !
"Ten rok będzie inny. A wiesz czemu?
Bo damy sobie szanse na szczęście. Wyznaczmy cele które spełnimy. Nauczmy się mówić i nauczymy się słuchać.
Pewnym osobom wybaczymy, pewne sprawy odpuścimy.
Będziemy robić rzeczy wielkie o których zapewne nikt nie usłyszy.
I zakochamy się bez pamięci i zrobimy szalone rzeczy.
Wydzierajmy się, upijemy, zjaramy, będziemy tańczyć w deszczu
i śpiewać o 2 w nocy. Pewnie nawet któregoś dnia zaczniemy szukać sensu życia między budynkami naszego miasta. Będziemy jeździć na stopa, na sianie na motorze. Będziemy latać i będziemy spadać. Będziemy się śmiać i będziemy płakać. W jednej chwili dziękować Bogu, żeby w kolejnej przeklinać życie. Ale coś ci powiem.
W tym roku odnajdziemy w końcu klucz i uwolnimy się z kajdan przeszłości które zaciskają się na naszych nadgarstkach, duszach
i sercach. Nauczymy się zapominać i zaczniemy żyć. Bo w tej chwili umieramy nie zdając sobie z tego sprawy. A nie wiem jak ty, ja chcę umierać szczęśliwa a nie w kajdanach które sama sobie zarzuciłam. Każdy pisze własną historię. Dlaczego nasza nie miałaby być pełna szczęścia?"
O!
Arienkas83, Multiwitamina lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Od mnie także dla was życzenia wszystkiego najlepszego i teraz i w nowym roku. Dla wszystkich staraczek szalonych uniesień dzisiejszej nocy zakończonych upragnioną niespodzianką z terminem wrześniowym
Dla ciężarówektyle spokoju ile się tylko da i tylko miłych niespodzianek.
Multiwitamina, Beatrix_, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny maluszek ma sie dobrze machal lub machala raczkami ,nóżkami i w ogole
Ale zdziwiło mnie bo będąc na usg w 12+2 dzidzia byla starsza o dwa dni a dzis lekarz zmierzyl od glowki do dupki i niby o tydzień zamala ale mowil ze mu nie objelo bo mu nie zlapalo zeby zmierzyc calkiem wiec nie wiem dokładnie o co chodzirobil usgd dopochwowo .. wiec juz sama nie wiem
a i widzial stan zapalny dal leki a pobrał wymaz i za kilka dni wyniki to sie okaze dokładnie co to takiego a tu foto dzidzi.szyjka dluga ponad 4.5 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cf4a7633f4a.jpgmalutka_mycha, Ag1988, Wróbel, Multiwitamina, Evell, Arienkas83, Adry lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mielismy u tesciowej spędzić ale zarazilam chłopaków i wczoraj ich czyscilo dzis juz mniej z tym ze nie wymiotuja .. moze jutro im przyjdzie to pojedziemy bo zrobiłam sałatkę i placka27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity