Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
mSandram - witaj! Jeśli masz ustawione leki to pozostaje czekać na efekty. A teściom może szczerze powiedz, że nie lubisz gdy co chwilę pytają i że dowiedzą się jak się uda. Wiem, że to przeżywasz - to normalne. Każda tutaj tak ma lub miała. A jak zajdziesz to też będziesz przeżywać i tak w kółko.
-
Lavende86 wrote:Promyk, a czemu psycholog? Jeśli można wiedzieć...
Pregnyl albo ovitrelle jest na pęknięcie.
FSH czyli np Puregon jest na wzrost.
Nefre- raczej od clo bo endometrium zawsze miałam ładniutkie. Po clostillbegyte taki sie marny zrobił.
I następny cykl mam na zastrzykach.
MSandram- może niech mąż teściów ogarnie?
Powodzenia na monitoringuStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Promyk - ja miałam deprechę poporodową i psychiatra to mój ziom
Potem miałam lekki nawrót podczas starań bo też mnie to przytłaczało. Teraz od pół roku jestem bez leków i odpukać jest ok. Mimo ciężkich chwil i poronienia nie wróciło i mam nadzieję, że nigdy nie wróci. Nie życzę nikomu. U mnie to było typowo endogenne bo obiektywnie problemów w życiu nie miałam. Możliwe, że mam genetyczne skłonności od ojca strony. Po nawrocie lekarz polecił mi terapię i mi to pomogło bardzo. Tylko trzeba trochę pochodzić. Można nauczyć się różnych mechanizmów jak radzić sobie w takich sytuacjach.
-
nick nieaktualny
-
Lavende86
Czasem mam wrażenie że robią to specjalnie.Bo oni chcą wnuka i koniec a uczucia innych się nie liczą . Nawet wigilie życzyli mi tylko dziecka nic więcej ,poza tym zawsze jak przyjeżdżam do nich to dają mi świeże wiadomości kto jest w ciąży kto urodził a nawet ile to trwało .Dlatego ostatnio nie jeżdżę do nich z byt często tyko gdy jest taka konieczność .
mSandram