Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPromyk89 my mieliśmy jechać na openera w zeszłym roku a było na kogo - bo Nick Cave i Depeche Mode - na samą myśl o tych dwóch artystach rozpływam się
Ale jakoś tak ja stwierdziłam, że lepiej gdzieś pojechać odpocząć, bo jednak to spory wydatek i finał był taki, że mój Mąż rzucił fochem i wziął 2 tygodnie urlopu w lipcu (siedział przez 2 tygodnie w domu), a ja potem miałam to samo we wrześniu... Także tak to u nas czasem jest z "dogadywaniem się"..
Zobaczymy gdzie nas poniesie.
Nefre_ms my teraz co weekend winko pijemy, bo się śmieje, że "pije póki mogę"A czy będą ostanie, czy nie, to ważne żebyśmy się sobą nacieszyli, bo na co dzień to wiadomo jest mnóstwo obowiązków i sił brak.. Ale teraz jak mamy ten przymusowy post to to nawet robi się podniecające, takie trochę jak początki znajomości
Za to myślę, że w piątek będzie się działo jak już będziemy mogli
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo wrote:Od czwartku będę brać. Czy mogę nie wiem, bo nie mam normalnego okresu. Znaczy chodzi o kolor bo leci ciemno brązowa krew a nie czerwona. Ale gdybym testu nie zrobiła to nic bym nie wiedziała i nie fazowala się więc bede brać normalnie co ma być to i tak będzie :p za tydzień w środę albo czwartek będzie monitoring
To kciuki za Twoje pęcherzyki! niech rosną jak ta lala! I niech pyknie tym razem!
Teraz jestem w czasie postu, więc już tu mi się seks na egzotycznej plaży wyobraża -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
Fajnie że taka energia wrocila
Mi wakacje mega dobrze zrobiły Akumulatory podladowane wyszły
O to też mi chodzi! żebyśmy z Mężem podładowali akumulatory, taki tydzień tylko dla nas bez całej tej codziennej jazdy i obowiązków.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle najpierw wiadomo co
a potem w kolejnym tygodniu idę oglądać czy coś mi rośnie bez leków plus ten posiew i oby też był dobry wynik..
Ten styczeń u nas to jak u studentów z sesją, same "egzaminy" i "wyniki" hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 21:41
Zozo lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Promyk89 my mieliśmy jechać na openera w zeszłym roku a było na kogo - bo Nick Cave i Depeche Mode - na samą myśl o tych dwóch artystach rozpływam się
Ale jakoś tak ja stwierdziłam, że lepiej gdzieś pojechać odpocząć, bo jednak to spory wydatek
Ale i tak najlepszy opener byl jak byli red hoci, florence i jeszcze pj harvy
Ogolnie polecam chcoiaż to kupe kasy kosztuje. Ale tam na miejscu, już pomijając muzykę, jest tyle pysznego jedzenia w foodtruckach (i alkoholu), że można nazwać to i festiwalem jedzenia
Dobra. Ja zmykam. Spanie i czytanie o spirometrii na jutroArienkas83 lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualnyPromyk89 powodzenia jutro!
Na Depeche byłam kupię lat temu w Łodzi, ale jeszcze muszę kiedyś koniecznie iść! U mnie w zeszłym roku udało się iść na Camel, Gun'n roses i na Rogera Watersa- więc koncertowo było u mnie obficieW tym roku Mąż na Metallicę jedzie, też tam coś mówił, ale ja do Niego - "To najwyżej jakbym była w 9 miesiącu ciąży wtedy to bilet sprzedasz, więc teraz to kupuj, jedź i się baw z chłopakami"
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Promyk89 my mieliśmy jechać na openera w zeszłym roku a było na kogo - bo Nick Cave i Depeche Mode - na samą myśl o tych dwóch artystach rozpływam się
No nie gadaj!! Ja jestem wielką fanką Depeche Mode od nastoletnich latMam wszystkie płyty i chodzę na zloty fanów. Zaliczyłam 2 koncerty w PL na ostatniej trasie tj Warszawa i Kraków.
W Krakowie nawet udało mi się nawiązać z nimi kontakt, najlepszy koncert ever potem 3 dni jak na haju, mało co spałam i dochodziłam do siebie coś koło miesiąca. Spełniło się moje marzenie być blisko i kontakt wzrokowo gestowy
Tzn Martin mi pomachał na moje zawołanie z balkonu przy scenie 1szy rząd, odległość mniej niż 10 metrów, Dave podobnie jak wchodzili na scenę.
Sikałam w majty ze szczęścia hahaha
Na Opener już logistycznie nie dałam rady z Gliwic. Wtedy też myślałam że pewnie już będę w ciąży i się nie myliłam bo wtedy zaszłam ale było puste jajo płodowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 22:13
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Promyk89 powodzenia jutro!
Na Depeche byłam kupię lat temu w Łodzi, ale jeszcze muszę kiedyś koniecznie iść! U mnie w zeszłym roku udało się iść na Camel, Gun'n roses i na Rogera Watersa- więc koncertowo było u mnie obficieW tym roku Mąż na Metallicę jedzie, też tam coś mówił, ale ja do Niego - "To najwyżej jakbym była w 9 miesiącu ciąży wtedy to bilet sprzedasz, więc teraz to kupuj, jedź i się baw z chłopakami"
I takie podejscie mi sie podoba- żyjmy i bawmy sie a jc to najwyżej sprzedamy biletyAg1988 lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Ja za koncertami nie przepadam, raz się wybrałam na jakieś juwenalia i jak mnie młyn porwał to myślałam że będzie po mnie. Kolega jakimś cudem mnie wyciągnął. 158 cm wzrostu i 47kg wagi, zadeptaliby mnie jak robaka. Ale też nie mam jakiegoś ulubionego zespołu więc nawet mnie nie ciągnie.
Ja się wczoraj do męża dobralam, ale wkurza mnie konkretnie bo zamiast się dać ponieść chwili to cały czas pyta czy tak mogę, czy to nie szkodzi. Nosz cholera przecież krzywdy dziecku nie zrobię. Już czekam na maj, będę po połogu, dziecko chyba rodzicom oddamAg1988, Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienkas83 wrote:No nie gadaj!! Ja jestem wielką fanką Depeche Mode od nastoletnich lat
Mam wszystkie płyty i chodzę na zloty fanów. Zaliczyłam 2 koncerty w PL na ostatniej trasie tj Warszawa i Kraków.
W Krakowie nawet udało mi się nawiązać z nimi kontakt, najlepszy koncert ever potem 3 dni jak na haju, mało co spałam i dochodziłam do siebie coś koło miesiąca. Spełniło się moje marzenie być blisko i kontakt wzrokowo gestowy
Tzn Martin mi pomachał na moje zawołanie z balkonu przy scenie 1szy rząd, odległość mniej niż 10 metrów, Dave podobnie jak wchodzili na scenę.
Sikałam w majty ze szczęścia hahaha
Na Opener już logistycznie nie dałam rady z Gliwic. Wtedy też myślałam że pewnie już będę w ciąży i się nie myliłam bo wtedy zaszłam ale było puste jajo płodowe.
Bardzo Ich lubięByłam na koncercie w Łodzi w 2010 r. - to już 9 lat (szok!) ale chętnie bym jeszcze raz poszła! Uwielbiam zwłaszcza "Songs of faith and devotion" płytę! wiem, że wtedy kiepsko się działo w zespole, ale płyta miazga!!!
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPromyk89 - widzisz i Mąż nie będzie musiał sprzedawać biletu, bo koncert jest w wakacje a póki co ciąży nie widać .. więc niech coś jeszcze teraz ma z tego życia
Malutka_mycha odbijesz sobie! a Dziadkowie chętnie się Dzieckiem zajmą a Wy w tym czasie sobąPo takiej przerwie to będzie fiu fiu
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Ag ja najbardziej to Ultra i Violator, ze starszych Music for the Masses i Some Great Reward a z nowszych Playing the Angel i Delta Machine, zresztą uwielbiam wszystkie.
Do tego też solowe Gahana, byłam również na jego solowym koncercie w Katowicach w 2003.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 06:56
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! No laski szalejecie
Nie wiedziałam, że Wy takie koncertowe
Ja nie byłam nigdy na żadnym dużym koncercie. Nigdy nie miałam tendencji do bycia fanką jakiegoś jednego zespołu. Słucham bardzo różnorodnej muzyki. Depeche Mode też lubię ale znam chyba te hity co większość osób. Te bardziej puszczane.
Spaliśmy przy uchylonym oknie o teraz mnie w gardle drapieMam nadzieję, że przejdzie. No i już rano wymiotowałam pustym żołądkiem
Ja już nie daję rady. Zaraz idę coś zjeść. Na samą myśl mnie mdli. Trzymajcie kciuki! Miłego dnia Wam!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ms właśnie... trzeba korzystać poki sie moze.. a potem bym chciała Go namówić na Wenecje/ i lub Jezioro Como, w ogóle po naszym 30kowym Rzymie jestem zakochana!!! Pewnie przez słońce i wino! Takze z brzuszkiem/maluszkiem/czy we dwoje do Włoch chce wrócić!!!
Nefre_ ms, Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość